Ga naar inhoud

Visser123

Lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Visser123's prestaties

  1. Beste,

     

    Mijn Windows outlook doet het niet meer, kan geen mail versturen wel ontvangen.

    Bij het versturen van een mail krijg ik de foutmelding the operation failed, en als ik outlook opstart krijg ik ''het besturingssysteem heeft momenteel niet de juiste configuratie om deze toepassing uit te voeren''. Nou heb ik al op dit forum gelezen dat ik CC cleaner moest downloaden vervolgens heb ik alle stappen doorlopen en ook nog Hjackthis gedownload en ook alle stappen gevolgd. dit bericht was van moderator stegisoft. Hierbij ook de log van hijackthis.

     

    Hopelijk kunt u mij helpen, alvast bedankt !

    hijackthis.log

  2. Beste, Mijn Windows outlook doet het niet meer, kan geen mail versturen wel ontvangen. Bij het versturen van een mail krijg ik de foutmelding the operation failed, en als ik outlook opstart krijg ik ''het besturingssysteem heeft momenteel niet de juiste configuratie om deze toepassing uit te voeren''. Nou heb ik al op dit forum gelezen dat ik CC cleaner moest downloaden vervolgens heb ik alle stappen doorlopen en ook nog Hjackthis gedownload en ook alle stappen gevolgd. dit bericht was van moderator stegisoft. Hierbij ook de log van hijackthis. Hopelijk kunt u mij helpen, alvast bedankt ! hijackthis.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.