Ga naar inhoud

pc37

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pc37's prestaties

  1. Bedankt voor je reactie, Heb de demo versie al geprobeert zonder resultaat.Dat ding werkt met een bijgeleverde code en kan enkel in Windowplayer afgespeeld worden.Bij de minste afwijking krijg je foutmelding, om helemaal gek van te worden.Volgens mij moet ik iets vinden om eerst de data te kunnen lezen.Mocht je nog iets weten, hoor ik het graag.
  2. Hallo, vorige week heb in mij een dvd besteld vanuit de V.S.Nu is dit geen gewone DVD, maar een Digital Copy. Je moet gewoon het schijfje in je pc. stoppen en met de bijgevoegde code kan je dan 1 copy maken voor WMP of voor een PSP. Tot zover geen probleem, maar de transfer naar de PSP wil hij niet meer doen. (aantal pogingen overschreden)Is er iemand die een programma kent om alsnog een copy te maken.(freeme.exe?)De meest bekende converters heb ik geprobeerd, helaas zonder sucses. ALVAST BEDANKT
  3. Dag iedereen,Bij de installatie van Tune up 2009 is er een fout opgetreden.Kan het programma echter niet meer verwijderen. Bij Windows instal clean up, krijg ik de melding: Run-Time error '5'. Kan er iemand helpen?
  4. sorry, bedoelde ps3, maar ik ben eigenlijk op zoek naar een manier om hdmi signaal op te nemen. Kan dit?
  5. bedankt voor je snelle reactie, mijn bedoeling is om wat op mijn Tv komt door bv. het telenet signaal of een bue ray film met de psp3 op te nemen via de HDMI naar mijn PC.(heb enkel een hdmi out op mijn pc)
  6. Hallo iedereen, Op mijn Acer aspire heb ik een ATI Mobility Radeon HD 3650 (M86) kaart, met een HdDMI out. Is er een mogelijkheid om die kaart up te graden zodat ik mijn HDMI signaal van mijn TV op mijn PC kan zien?(en op te nemen).
  7. Heb al heel wat bijgeleerd, waarvoor dank, wat ik begrepen heb is dat je de instellingen kan doen in ati catalyst.Tot dusver heb ik nog niks gevonden dat naar de hdmi instellingen verwijst.Kan je me nog een tip geven?
  8. Alweer bedankt ,mijn kaart is een ATI Mobility Radeon HD 3650 (M86) Video Adapter. kan echter geen site vinden.
  9. bedankt voor je reactie, kan ik die drivers op de Acer site downloaden? ---------- Post toegevoegd om 16:18 ---------- Vorige post was om 16:15 ---------- Bedankt voor je reactie, kan ik die drivers op de Acer site downloaden?
  10. Hallo Iedereen, Dit is mijn eerste keer op dit forum, dus hier gaat ie dan: Ik ben in bezit van een ACER labtop Aspire 6530 G met HDMI UIT. Mijn TV is een Sony KDL52V5500E.Is er op de een of andere manier een manier, om HDMI op te nemen van TV naar PC met HDMI. (blackmagic kaart of via internet.....) Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.