Ga naar inhoud

Jasika

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jasika's prestaties

  1. Dank p38cyq, was niet meer nodig. Ik ontdekte dan naast Postvak IN een +en 5 stond, ten teken dat er 5 berichten waren binnengekomen. In datzelfde vakje zag ik naast de + een rood puntje en als ik daar op klikte zag ik plotseling al mijn mappen, inclusief Verzonden, weer terug. Probleem dus opgelost. Hartelijk dank voor het meedenken.
  2. Plotseling is mijn map 'Verzonden' niet meer zichtbaar in mijn Thunderbird mailprogramma. Heeft iemand een idee hoe ik deze map weer terugkrijg? Bij voorbaat dank.
  3. De foto's zijn meestal in jpg maar hebben ook andere uitgangen. Ik heb ondertussen gevonden hoe je de foto's van je iPhone kunt uploaden naar je computer en kan bekijken evt. bewerken. Ga naar start Klik op de app foto's Ga naar 'Importeren' rechts boven in beeld. Klik op 'Vanaf verbonden apparaat'. Sluit Iphone aan op computer via usb kabel. Klik op 'Sta toe'. op Iphone Foto's van Iphone verschijnen op scherm Selecteer de foto's die je naar je bestand wilt verplaatsen door op het kleine vierkantje in de foto te klikken. Geef de map aan waar je ze naartoe wilt verplaatsen onder 'Bestemming wijzigen'. en klik vervolgens onder op het blauwe vlak op 'Importeren'. waarna de foto's in de door jou gekozen map komen te staan. Veel succes.
  4. Het lukt mij niet mijn foto's op mijn Iphone over te zetten naar w10 computer. Ik sluit via usb mijn Iphone aan op mijn computer, kan de afbeeldingen wel op mijn scherm krijgen maar uitsluitend als blauwe vakjes. Kan ze dus niet openen. Als ik op een afbeelding klik krijg ik de melding: Afbeeldingen kunnen dit bestand niet openen omdat de indeling op dit moment niet wordt ondersteund. Vreemd is dat dit niet het geval is bij mijn (oude) w10 computer. Weet iemand hoe of ik mijn afbeeldingen van mijn Iphone toch op mijn w10 computer zichtbaar kan maken? Bij voorbaat dank.
  5. Sinds kort heb ik Norton Safe Search op mijn windows 7 computer. Ik ben daar niet blij mee. Voorheen opende ik altijd direct via Firefox naar mijn startpagina maar nu krijg ik, als ik op de Firefox icoon op mijn bureaublad klik,steeds 'Norton Safe Search', als zoekmachine op mijn scherm. Weet iemand hoe je Norton Safe Search kunt verwijderen? Bij voorbaat dank.
  6. Ik heb onlangs Windows DVD Maker op mijn computer geïnstalleerd. Nu wil ik hiermee een slideshow die ik met Windows Movie Maker heb gemaakt branden op dvd zodat ik hem op tv kan afspelen ( Windows Movie Maker heeft geen brandprogramma op mijn computer). De slideshow heeft de extensie - wmv. Als ik mijn slideshow op Windows DVD Maker invoer (zie afb. wm 1) en ik klik op start (zie afb. wm 2) dan start een conversie programma. Als dat afgelopen is gebeurt er niets. Als ik vervolgens weer op de starknop klik begint het conversie programma weer opnieuw, terwijl het normaal zou moeten zijn dat hij direct na het conversieprogram te hebben uitgevoerd hij direct met het branden van de dvd begint. Wat gaat hier mis? m.v.g. Jasika PS. Links onder op het submenu staat ook nog: 'When the conversion is completed', met daaronder een keuzevakje met twee keuzes nl. 'Do nothing' en 'Shut down computer" Dat lost ook niets op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.