Ga naar inhoud

LouisePorkolt

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LouisePorkolt's prestaties

  1. Hoi, Ik zou nog even willen toevoegen dat het misschien een defecte USBpoort kan zijn. Heb dikwijls al gezien dat de plastic plaatjes van de USB poorten afbreken en de geleiders vrijspel hebben (kortsluiting of slecht contact) ! Dit kan eenvoudig opgelost worden maar check heel even of ik die weg verder mag inslaan ! Groetjes, Louise.
  2. Hoi, Best is eerst een backupje nemen van de ganse Harde schijf ! Het kan zijn dat door slechte sectoren je schijf bijna onleesbaar werd. Groetjes, Louise.
  3. Hoi, hoogstwaarschijnlijk de kabel, aangezien 1 van de 3 hoofdkleuren niet doorkomt en de rest wel is er een probleem met het kleur dat je niet ziet ! Probeer de kabel opnieuw in te pluggen in de pc / monitor . Probeer de kabel te vervangen ! Probeer de garantie aan te spreken in de winkel waar je die gekocht hebt zoals Cpt.Kirk al schreef ! laat maar weten of het iets heeft uitgehaald ! groetjes, Louise.
  4. Hoi, kan je er een foto van trekken ? omdat het hardware is kan de PC deze lijnen niet zien en maakt een screenshot van het scherm zoals hij het projecteert ! Het kan zijn dat (zoals bij vele pc's) de grafische chip problemen geeft ! Als daar één van de honderden connecties (bolletjes) tussen de grafische chip (GPU) en het Mobo (moederbord) loszit en de GPU warmt op, warmen de bolletjes eronder ook op die zetten uit en diegene die loszitten verbreken contact. (dit gebeurt soms onmiddellijk of soms na een kwartiertje) en afhankelijk van de bolletjes die losokmen geeft het een andere fout (zwart scherm, strepen over het scherm of andere...) Mijn oplossing is niet zo complex maar neemt een paar uurtjes in beslag. Laptop uit elkaar, Mobo eruit, grafische chip opwarmen met professioneel materiaal tot een 200°C en weer in elkaar steken (is mij zondag weer eens gelukt op een laptop van Compaq) dan weer in elkaar steken en klaar is kees. Ofwel Grafische kaart uit de pc halen, alle losse onderdelen eraf vijzen, zelfde procedure met de grafische chip als hierboven, weer in elkaar vijzen en inbouwen in de PC. Indien daar help bij nodig is wil ik daar graag mee helpen. Heb hier al een 20tal PC's mee gerepareerd ! Laat maar weten, Groetjes, Louise.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.