Ga naar inhoud

IE8

Lid
 • Aantal items

  200
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over IE8

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Die heb ik ook, onmiddellijk na de installatie van Windows 10 gemaakt. Bedankt voor de interesse in mijn probleem, het is nu opgelost.
 2. Na de finish houden jullie nog niet op, bedankt daarvoor. Het tooltje heeft zijn opdracht prima volbracht. Nogmaals dank voor alle hulp.
 3. Schitterend! Nooit gedacht dat dit nog zou lukken! Na alles uitgevoerd te hebben, valt van AVG geen spoor meer te bekennen. Enkel in de opstartitems bleven de vermeldingen nog staan, maar die kon ik dit keer probleemloos verwijderen. Een dikke pluim voor dorado en abbs, die zo veel tijd in de oplossing van dit probleem geïnvesteerd hebben. Héél erg bedankt !!! zoek-results.txt
 4. Gezien ik een incrementele backup maak van data en systeem, zullen mijn data wel OK zijn, maar vrees ik dat de systeem backup de fouten opgeslagen heeft.
 5. Hierbij de gevraagde log: Fixlog.txt
 6. Bedankt ! Klaar voor een allerlaatste poging dan. (Ondertussen heb ik al een en ander gewijzigd aan mijn pc, maar ik veronderstel dat dit geen probleem zal vormen). Addition.txt FRST.txt
 7. Hartelijk dank voor de verleende hulp. Ik wens echter geen beslag op jouw tijd te leggen. Wegens nog andere foutmeldingen heb ik besloten Windows volledig opnieuw te installeren. Nogmaals dank !
 8. Heel erg bedankt voor jullie hulpvaardigheid. Allerlei geprobeerd, maar er is niets dat lijkt te werken. AVG Remover meldt zelfs dat er geen AVG bestanden op de computer te vinden zijn, terwijl AVG er nu wel degelijk terug op staat. Ik wens je tijd niet langer in beslag te nemen. Ik ga over tot het volledig nieuw installeren van mijn pc. Nogmaals hartelijk dank!
 9. Heel erg bedankt voor jouw inzet. Stap 2 geeft - ook na het uitschakelen van Windows Defender - volgende melding:
 10. Je hebt in ieder geval veel geduld hiermee, hartelijk dank. Ik voeg hier alle resultaten in bij. delavgvalues.txt logemptyvalues.txt
 11. Nogmaals dank. De logvalues.txt vind je in bijlage. logvalues.txt Mag ik onmiddellijk verder gaan met de instructies uit jouw tweede posting?
 12. Bedankt, met zo'n nauwkeurig stappenplan kun je niets verkeerd doen. Dit is de log.txt: log.txt
 13. Na het verwijderen van AVG met AVG Remover (van AVG zelf) zijn nog 3 items achtergebleven (zie afbeelding) die niet te verwijderen zijn. Iemand een idee hoe die alsnog verwijderd kunnen worden? Beste dank bij voorbaat.
 14. OK, ik heb 'Program Files' (x86) hier vertaald naar 'programma's'. Op de afbeelding kun je het pad aflezen.
 15. Hetzelfde, de afbeelding (schermopname) is het resultaat van het klikken op chrome.exe in programma's.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...