Ga naar inhoud

Beginneling

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Beginneling's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Bedankt Captain Kirk. Ik heb inmiddels geannuleerd omdat ik zelf maar een klein beetje Engels versta en spreek. Dus zou die man (technision) mij vragen stellen of opdrachten geven, dan zou ik hem niet kunnen verstaan. Inmiddels heeft de verkoper van Talendomein (leverancier) mij al een mailtje gestuurd dat ik levens lange garantie op de USB stick heb, mocht hij stuk gaan of iets dergelijks. Ik ben blij met je antwoord, want dan weet ik wat men ermee bedoelt. Ik dacht Hackers?
  2. Bij de cursus zat een kaartje voor deze bovenstaande app. Bij het proberen te downloaden, kreeg ik een fout melding. daarna contact gezocht en kreeg deze boodschap; Please learn that a download code included in your USB Set is for tablet devices only (iOS or Android), so regrettably cannot be installed on your phone. Daarna kwam de dame met 2 linken voor de PC. Waarvan 1 wel wil installeren en die andere niet. Ik kreeg net weer een mailtje of ik de aanbieding van haar om het telefonisch op te lossen door een technian al ontvangen had. Goede service dat wel. Zij had de linken zelf op een pc bij hun geprobeerd en dat ging wel, vandaar dat zij er iemand naar wil laten kijken. Misschien zie ik er van af, ik heb ook nog de USB. Moet even met mijn zoon overleggen want die kan beter Engels.
  3. Bedankt voor je info Abstraks. Je bent wel nieuwsgierig. Een cursus van Eurotalk. Je kunt ze via USB, CD of download kopen. zelf heb ik een iphone. Een vreemde taal leren is leuk en je hersenen blijven aan het werk.
  4. Hallo mensen, Ik heb een talen cursus programma op een USB stick. Ik wilde deze ook op mijn mobiel zetten , maar volgens dat concern zou dat niet gaan. Wel konden ze mij blij maken door een link te sturen zodat het programma op de PC kan, en ik niet iedere x mijn USB stick moet gebruiken. Zij hebben mij 2 links gestuurd ( 2 programma's in 1), 1 daarvan kan wel geïnstalleerd worden, de andere doet het niet. op aanwijzing van dat concern heb ik de software weer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. het heeft niet geholpen. Nu komen ze met het idee, dat ik aan moet geven wanneer ik gebeld kan worden en hoe laat ik thuis ben. het is belangrijk dat ik thuis ben om een wachtwoord en id in te vullen indien de helpdeskmedewerker vaan dat bedrijf mij belt. ik moet rekening houden met tijdsverschil, Engeland. Ook zou ik een programma moeten downloaden. http://download.teamviewer.com/download/version_10x/TeamViewer_Setup.exe Nu is mijn vraag wat doe ik hier mee
  5. gelukt, zo werd hij wel gezien. alleen is het nu aanklikken en dan komt er een menu. oa verwijderen. rechtermuisknop hoeft niet of kan niet. Bedankt.
  6. Bedankt IEscape, ik had dat ook al geprobeerd. Deze ziet dat programma ook niet.
  7. Goede middag, Ik wilde een programma verwijderen, maar kan dat niet vinden bij software verwijderen in config onderdelen en programma;s verwijderen. Het programma had ik gedownload van https://www.microsoft.com/en-us/store/p/ankiapp/9wzdncrcsh65 Nu ik een andere gevonden heb, de originele, en deze nu ook op mijn Iphone heb, wilde ik van die andere af. het account had ik al beëindigd, dat ging goed. De Ankiapp van mijn Iphone verwijderen, ging ook goed ( is nu een wolk en kan misschien ook helemaal verwijderen) Alleen de app die nog in Windows 10 staat! Wat kan ik doen?
  8. Bedankt voor je advies, maar wij gebruiken altijd een eigen wachtwoord. Alleen bij problemen met het modem van Telfort, moet ik soms het wachtwoord weer invoeren. Het schijnt dat dan de gegevens weg zijn. Ik heb ook Adblock plus. Veel site klagen er over en vragen of ik dat uit kan zetten.
  9. Sluit het maar, ik kan het programma downloaden en jou beschrijving en installatie voorkeuren hier lezen Bedankt voor je hulp
  10. Nu mijn andere topics opgelost zijn of bijna heb ik voor dit onderwerp ook een vraag. Ik heb Defender, ook mijn modem is beveiligd met WPA 2 Personel. Is het raadzaam om daar ook nog een anti virus programma bij te doen. Zo ja, is een gratis programma ook goed of is het beter om een betaald programma te nemen. Dan welke. Ik zag dat software van virusscanner de zelfde kant op gaat als Microsoft, betalen voor 1 of meerdere jaren en ook 1 of meerdere computers. Straks is het met de pc hobby net als met auto rijden, dan word het onbetaalbaar.
  11. Abbs, dank je voor het na kijken van de logjes. Goed om te weten dat er geen rommel op staat. Nu is mijn vraag gebruik ik nu Mailwarebytes of FRST verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.