Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.834
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

5.689 profielweergaven
 1. Internet zonder abonnement bestaat niet.
 2. Thunderbird

  Lees goed mijn vorig bericht, ik heb de schermafbeelding terug geplaatst nadat ik jouw naam heb gecamoufleerd!. Je hoeft jouw vraag niet opnieuw te doen. Gewoon even afwachten totdat een Thunderbird gebruiker reageert.
 3. Thunderbird

  Dat mag altijd, maar camoufleerd jouw e-mailadres eerst voordat je de schermafbeelding plaatst. Heb net géén tijd gehad om te doen, maar is nu terug geplaatst. Ik gebruik géén thunderbird, dus dat weet ik niet. Even wachten voor een Thunderbird gebruiker
 4. Thunderbird

  Schermafbeelding en e-mailadres verwijderd uit het bericht, ter voorkoming van SPAM. Zorg dat er géén privé-informatie op de schermafbeelding is vermeld. Zijn er privé-informatie op de schermafbeelding(en), dan eerst uw privé-informatie verwijderen / camoufleren. Plaats geen gevoelige privé-informatie zoals namen, inloggegevens, licentiecodes, telefoonnummers, (mail)adressen, privé-berichten, chatlogs, e.d. op het forum. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen hiervan.
 5. geraak niet meer op 1 website

  Wat bedoel je daarmee? Hier is een mogelijke oplossing met dezelfde fout code. Hier nog een. Even google-en spaart ergernissen.
 6. Als het Wi-Fi symbool goed is dan hebt je Wi-Fi verbinding. Gebruik je WhatsApp? Als ik buitenhuis ben en er is free Wi-Fi verbinding dan kan ik WhatsApp ontvangen en verzenden. Test dat even dan weet je dat het niet aan de Wi-Fi instellingen ligt. Dat Aanmeldingsscherm is een ander verhaal, normaliter zou je wel een aanmeldingsscherm moeten zien. In de wachtkamer bij een tandarts bijvoorbeeld dan is er altijd een 'algemeen' wachtwoord om in te logen, zo ook bij sommige hotels. Ik weet echt niet waarom je géén aanmeldingsscherm ziet. Loopt even een goede telefoon winkel binnen, en leg het probleem uit. Ik ben wel benieuwd eat de oorzaak is.
 7. Je zou kunnen kijken bij Instellingen en klik vervolgens op Wi-FI. Is Vraag om verbinding >> Aan ? Ik heb géén Samsung Galaxy A5, maar zo is de instellingen op mijn smartphone en waar 'free' Wi-Fi aanwezig is heb ik Wi-Fi verbinding.
 8. Problemen met app

  Als je bij deze link kijkt dan zie je dat er bij meerdere de app niet werkt. Intus verwijst de gebruikers ook naar de applicatiebeheerder en/of technischbeheerder van het werk.
 9. Eigen muziek en Groove

  Dan sluiten we dit topic af Veel plezier met jouw nieuwe laptop
 10. geraak niet meer op 1 website

  Ben benieuwd . . . . . . Of een e-mail sturen als je een e-mailadres van hun hebt. Ga toch niet een andere browser installeren, alléén omdat enen site niet tebereiken is . . . . .
 11. Microsoft gaat begin volgend jaar stoppen met Excel Viewer, PowerPoint Viewer, PowerPoint 2007 Viewer en het Office Compatibility Pack. De software zal dan niet meer worden aangeboden en ook geen beveiligingsupdates meer ontvangen, zo heeft de softwaregigant bekendgemaakt. De Viewers zijn gratis programma's waarmee Excel- PowerPoint-bestanden kunnen worden bekeken. Dit is handig voor gebruikers die niet over een Office-programma beschikken.Vanaf april 2018 zal de software echter niet meer te downloaden zijn. Het gebruik na deze datum kan dan ook risico's met zich meebrengen, aangezien kwetsbaarheden in Microsoft Office ook in de Excel en PowerPoint Viewer kunnen voorkomen. Klik hier om het artikel te lezen.
 12. De laatste Windows-update breekt ondersteuning voor de oude beestjes. Microsoft's nieuwste update lost niet alleen een hoop bugs op, maar verwijdert ook de ondersteuning voor verschillende dot matrix en inkjet-printers. Dit leverde echter een hoop boze klachten op omdat er in sommige branches nog steeds met de apparaten worden gewerkt. Klik hier om het artikel te lezen.
 13. geraak niet meer op 1 website

  Het lijkt op een IP-blokkering Ben je 'stout' geweest?, games websites zijn heel streng met naleven van hun forumregels en alle andere voorwaarden. Neem contact op met Support van die website.
 14. Pas op voor MantisTek hardware

  Dit toetsenbord bespioneert je met ingebouwde keylogger. Verzamelde data wordt onversleuteld doorgestuurd naar fabrikant. Chinese toetsenbordfabrikant MantisTek heeft heel wat uit te leggen aan gebruikers nadat vorige week een ingebouwde keylogger is ontdekt in het GK2-model. De logger verzamelt alle toetsaanslagen en stuurt deze onversleuteld naar de fabrikant. Klik hier om het artikel te lezen. Andere hardware van MantisTek:
 15. Windows 10 installeren vanaf usb

  Dit is een multipost. We zetten dit topic ON-HOLD.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×