Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.336
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS High Sierra 10.13.6

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

11.056 profielweergaven
 1. Dat is mooi. Dat begrijp ik niet, ik laat mijn externe harde schijf TimeMachine hangen aan mijn iMac, ik koppel nooit los. Als het ledje Aan blijft is hij aan het rusten, als het ledje knippert is hij een back-up aan het maken. Ik kan ook via FInder zien wanneer hij bezig is, een draainde rondje: Als je de externe harde schijf TimeMachine aan de Mac gekoppeld laat, dat lijkt me beter.
 2. Ik weet niet welke Windows versie jij gebruikt, neem eens dit artikel door: Microsoft's Snipping Tool verdwijnt uit Windows. Of het probleem te maken heeft met wat in dat artikel is beschreven, weet ik niet zeker. Nog wat artikelen daarover: Windows 10 krijgt beter knipprogramma voor maken van screenshots. Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17661.
 3. iEscape

  Flikkerend beeldscherm

  Het ligt in iedergeval aan jouw, punt.
 4. iEscape

  Flikkerend beeldscherm

  Neen, geen audio, ik hoor helemaal niets. Er gebeurd helemaal niets als ik op de Play-knop klik. Dan ligt het waarschijnlijk aan jouw pc, hier op 3 pc's & iPad zie ik het filmpje met wat geluid op de achtergrond. Wat je heb geplaatst, doet niets. Maar goed, we gaan hier off-topic in het topic van oscarcdbos, en dat is niet de bedoeling. In iedergeval is het filmpje dat geplaatst is (2 x) door oscarcdbos prima.
 5. iEscape

  Flikkerend beeldscherm

  Maar je ziet het filmpje toch wel? Dat er wat geluid is op de achtergrond, dat is toch niet erg?
 6. iEscape

  Flikkerend beeldscherm

  @ Leono, Wat bedoel je? Audio = geluid. Filmpje in 1e bericht is prima hoor.
 7. iEscape

  Ongewenste pop-ups

  Voor alle zekerheid om uit te sluiten dat malware/virus niet de oorzaak is, voer onderstaande uit: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een malware/virus expert gaat vervolgens de logjes nakijken als je ze hebt geplaatst.
 8. iEscape

  Ongewenste pop-ups

  Is het mogelijk om een screenshot te maken van de pop-up en hier in jouw volgende bericht toe te voegen?
 9. iEscape

  Excel 2010 na Windows 10 (versie 1809)

  Dat staat ook in de link in mijn bericht:
 10. iEscape

  Stem Google assistent veranderen

  Prima dan sluiten we dit topic af met een
 11. iEscape

  Stem Google assistent veranderen

  Dit artikel kwam ik net tegen, lees ook de reacties van andere gebruikers onderaan het artikel.
 12. iEscape

  Excel 2010 na Windows 10 (versie 1809)

  Ik maak een kopie van een werkblad in Excel altijd zoals hier is beschreven.
 13. iEscape

  Mobiele hotspot instellen doet wifi verdwijnen

  Stegisoft zit goed, voor hotspot kunt je beter Bluetooth gebruiken. Bluetooth op Laptop Aanzetten, je hebt wel een Bluetooth dongle nodig. Op de smartphone Bluetooth Aanzetten, vervolgens zie je dat er verbinding wordt gezocht (draaiende rondje).
 14. iEscape

  Stem Google assistent veranderen

  Het je onderstaande al geprobeerd ( van dat plaatje wat je hebt geplaatst): Via het zijmenu> Meer instellingen> Voorkeuren> Assistant Voice is het menu in de Google Home-app te bereiken. Via Google Assistent navigeer je via Instellingen> Google Assistent> Instellingen> Voorkeuren> Assistent Stem naar hetzelfde menu. Je ziet hier dan een lijst met stemmen die je moet selecteren om een voorbeeld te beluisteren. Het geheel is behoorlijk saai en Google heeft nu wat kleur in het menu.
 15. iEscape

  Stem Google assistent veranderen

  OK. Ga volgende week langs jouw provider winkel en vraag of ze voor jou Assistent >> Assistent stem kunnen vinden op jouw toestel. Is jouw smartphone up-to-date?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.