Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.710
 • Registratiedatum

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Catalina 10.15.4

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

17.067 profielweergaven
 1. Crosspost, op een ander forum wordt je al geholpen, ga daar verder.
 2. Bij alle smartphones kunt men Locatievoorzieningen Aan- of Uitzetten, dus ook bij jouw smartphone. Normaliter moet je kunnen vinden bij Instellingen >> Privacy en verder. Je kun ook de handleiding raadplegen. Het is lastig om van een afstand te helpen als je het apparaat niet in handen hebt. Lijkt me het beste voor je: ga naar een erkende telefoonwinkel, en vraag hun om je te helpen. Of vraag hulp aan een handige buurman/-vrouw of andere kennissen.
 3. Hier een Android smartphone, het is mogelijk dat de benamingen ietsje anders zijn. Probeer het volgende: Tap op Instellingen >> tap op Apparaat en privacy >> scroll naar Locatie informatie en tap erop >> scroll naar Weerservice en tap erop >> tap Stop forceren. Om te testen kunt je ook proberen Locatie informatie UIT te zetten.
 4. Aangezien het probleem is opgelost, sluiten we het topic af
 5. Gebruik een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging. Voor smartphone gebruikt altijd de originele oplader. Is de smartphone 100% opgeladen, koppelt je af.
 6. Neem deze link eens goed door, gratis Outlook 2016 cursus, zeer duidelijk uitgelegd.
 7. Back-up van bestanden (audio, video, foto, documenten e.a.) en back-up van het systeem kunt je beter opslaan op een externe harde schijf of in de cloud. Als de harde schijf van de pc crash dan hebt je nog een back-up.
 8. Wat bedoel je met: >>Deze instellingen heb ik allemaal gedaan en ik weet ook wel hoe dit werkt.<< ? Dat staat toevallig in een van de link in mijn vorig bericht uitgelegd , zie onderstaande:
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...