Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.561
 • Registratiedatum

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Mojave 10.14.6

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

14.038 profielweergaven
 1. Zie: https://blog.whatsapp.com/10000644/New-Group-Setting-for-Admins
 2. Is het korter dan 7 dagen geleden? Zo ja kijk even naar het antwoord van Roelblomsma hier: https://nl.ccm.net/forum/affich-1083-verwijderde-foto-s-en-bestanden-terughalen-in-whatsapp
 3. En belazert je vrienden. Als je een gratis game aangeboden krijgt via Steam, controleer dan goed of je niet keihard wordt belazerd, zelfs als je deze van iemand uit je vriendenlijst krijgt. Oplichters delen zogenaamd gratis games uit, stelen je account en doen vervolgens hetzelfde met mensen uit jouw vriendenlijst. De oplichters sturen je een melding dat je een gratis game krijgt of hebt gewonnen en dat je daarvoor alleen maar een key hoeft in te vullen op de giveaway-site. Deze giveaway-site (steamsafe.fun, gamekeys.gq en andere) doet alsof de gebruiker middels een roulette-systeem een gratis game krijgt. In de "molen" zitten verschillende populaire games waaronder Player Unknown's Battle Ground (PUBG), Tropico 4, ARK: Survival Evolved, Counterstrike Source Go (CSGO), Assassin's Creed etc. De gewonnen game moet natuurlijk wel gekoppeld worden aan je Steam-account en daarvoor moet worden ingelogd in Steam. Bron: https://webwereld.nl/security/111819-deze--gratis-game--steelt-je-steam-account
 4. iEscape

  Foto kopieeren

  Op verzoek hier het
 5. iEscape

  Foto kopieeren

  Dat is verstandig . . ., waarom? Een smartphone is niet echt een goede/juiste opslagplaats voor foto’s. Het kan gebeuren dat de smartphone in water valt . . . , dan ben je al jouw werk ‘kwijt’. Nu je jouw jeugd foto’s hebt ingescand, bewerkt en vervolgens opgslagen op jouw pc, lijkt me dat veel veiliger. Je kunt ook nog voor de zekerheid een back-up maken op een externe harde schijf (bijvoorbeeld) als je dat wilt & wenst. Ja dat vind ik nog steeds dat het goed voor jou is, oefening baart kunst en ben ook helemaal mee eens met porrelaar: Knap dat je toch maar weer voor elkaar krijgt Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi Nou je bent wel ‘collega’ helper, je helpt veel en geeft altijd super goede uitleg & last but not least jouw geduld mag ook ingelijst worden met een gouden lijst
 6. Dat zou je erop moeten klikken. Zie ook toevoeging van kweezie wabbit:
 7. Dat is goed om te horen dat het is gelukt & dank voor je feedback Op verzoek hier het
 8. Ik heb het woord onlangs letterlijk genomen, en vertaald in Laatse 24 uur, Afgelopen week & (wellicht) Laatste maand. De optie sorteren op Lijst is niet beschikbaar.
 9. Wellicht heb ik gevonden wat je zoekt: Klik in het veld zoeken met de muis, vervolgens klik in het rondje bij Meer opties, zodat Leden zichtbaar wordt en klik erop, vervolgens klik op het vergrootglas. Klik vervolgens op het tabblad Zoek Leden. Bij Registratiedatum maak je een keuze, Klik vervolgens rechtsonder op
 10. Kijk even hier: https://www.brother.nl/bedrijfsoplossingen/mobiel-en-cloud/mobile-print-and-scan Klik op Android en je kunt Brother Print Service Plugin vinden: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.printservice&hl=nl_nl Of het werk weet ik niet, heb hier geen smartphone met Android, LEES eerst de recensies. De ene vindt een rot app, de andere vindt een goed app. Het zal afhankelijk zijn van het type smartphone & printer.
 11. iEscape

  gif wallpaper

  Dan hangen we aan dit topic een
 12. iEscape

  Foto kopieeren

  Ha ha ha . . . . . Men kunt natuurlijk ook een plaatje in Word plakken . . .
 13. iEscape

  Foto kopieeren

  Hoogstwaarschijnlijk hebt je IrfanView handleiding (geplaatst in mijn vorig bericht) niet doorgenomen
 14. iEscape

  gif wallpaper

  Topic verplaatst naar Andere software.
 15. iEscape

  Foto kopieeren

  Klopt helemaal, maar voor bernard is dat een goede bezigheidstherapie Ten tweede wat is een dik album? Dat is relatief. Afhankelijk van de GB van de Ssatphone raakt de smatphone ook een keer 'vol'. Vervolgens ontstaat een (nieuw) probleem: mijn smartphone is vol, hoe . . . . . . Dat is géén probleem. Dat kunt men met IrfanView uitvoeren. IrfanView: https://www.irfanview.com NL-taal plugins: https://www.irfanview.com/languages.htm Handleding: http://www.solveg.nl/irfanview/irfanview.php LetOp: download IrfanView rechtstreeks van IrfanView website. Deze link is heb ik geplaatst voor de handleiding.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.