Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.707
 • Registratiedatum

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Catalina 10.15.4

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

16.022 profielweergaven
 1. Bij alle smartphones kunt men Locatievoorzieningen Aan- of Uitzetten, dus ook bij jouw smartphone. Normaliter moet je kunnen vinden bij Instellingen >> Privacy en verder. Je kun ook de handleiding raadplegen. Het is lastig om van een afstand te helpen als je het apparaat niet in handen hebt. Lijkt me het beste voor je: ga naar een erkende telefoonwinkel, en vraag hun om je te helpen. Of vraag hulp aan een handige buurman/-vrouw of andere kennissen.
 2. Hier een Android smartphone, het is mogelijk dat de benamingen ietsje anders zijn. Probeer het volgende: Tap op Instellingen >> tap op Apparaat en privacy >> scroll naar Locatie informatie en tap erop >> scroll naar Weerservice en tap erop >> tap Stop forceren. Om te testen kunt je ook proberen Locatie informatie UIT te zetten.
 3. Aangezien het probleem is opgelost, sluiten we het topic af
 4. Gebruik een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging. Voor smartphone gebruikt altijd de originele oplader. Is de smartphone 100% opgeladen, koppelt je af.
 5. Topic verplaatst naar Excel subforum.
 6. Neem deze link eens goed door, gratis Outlook 2016 cursus, zeer duidelijk uitgelegd.
 7. Back-up van bestanden (audio, video, foto, documenten e.a.) en back-up van het systeem kunt je beter opslaan op een externe harde schijf of in de cloud. Als de harde schijf van de pc crash dan hebt je nog een back-up.
 8. Wat bedoel je met: >>Deze instellingen heb ik allemaal gedaan en ik weet ook wel hoe dit werkt.<< ? Dat staat toevallig in een van de link in mijn vorig bericht uitgelegd , zie onderstaande:
 9. OK, dan neem ik aan dat je géén @outlook.com e-mailadres hebt. Wat bedoel je daarmee? Wat is anders aan? De weergave? De weergave van outlook 2016 kan je wijzigen. Ook het Leesvenster kan je aanpassen.
 10. Aangezien het probleem is opgelost, hangen we aan dit topic een
 11. Even wat vragen: Kan je wel inloggen via de webmail outlook.com? Zo ja, kan je nagaan of de contactpersonen via de webmail er nog zijn? Ik heb zo’n vermoeden dat je bij het opnieuw aanmaken / instellen van jouw e-mailaccount gegevens in Outlook 2016 op de laptop, een foutje hebt gemaakt, door een Exchange account te maken. Dat haal ik uit de foutmelding dat je niet gemachtigd bent.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.