Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.992
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS High Sierra 10.13.4

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

8.177 profielweergaven
 1. Beltegoed verdwenen

  Ik heb even een minitut voor je gemaakt Na het installeren van WhatsApp applicatie, zie je instructie. Vervolgens: Zorg ervoor dat uw telefoon verbonden blijft >> ga naar Instellingen van de smartphone en Automatische slot op NOOIT zetten. Bij een foto klik je op het pijltje, de foto wordt vervolgens gedownload. Klik met de rechtermuisknop erop en selecteer Afbeelding Kopiëren. Dubbelklik op een foto wordt de foto vergroot. Zijn er een aantal foto's dan kunt je ze alle bekijken, middels het pijltje. Om af te melden klik je op de drie punten, voordat je WhatsApp applicatie afsluit. Vergeet vervolgens NIET op de Automatische slot weer op 1 minuut te zetten, om te zorgen dat de batterij niet snel leeg loopt
 2. Beltegoed verdwenen

  Ja, dat is wel mogelijk. Je moet WhatsApp voor Windows download, als je nog niet hebt gedaan. Start WhatsApp applicatie op de pc op. Dan maakt je verbinding tussen je smartphone en WhatsApp applicatie op de pc. Hoe dat precies gaat met jouw smartphone weet ik niet, maar het is niet moeilijk. Hier doe ik: op WhatsApp tappen dan onderaan het scherm naar Instellingen >> op WhatsApp Web/Desktop tappen >> Scan QR-code. Ik richt dan de smartphone op de QR-code op de pc. Vervolgens heb ik verbinding tussen de smartphone en de WhatsApp applicatie op de pc. Wanneer de verbinding is ontstaan, dan zie je de WhatsApp berichten op de pc. Klik met de rechtermuisknop op een foto/afbeelding dan krijgt je de optie Opslaan (dacht ik uit mijn blote hoofd). Laat maar weten of het wel gelukt is of niet. Ik zal het slotje nog even in de lade stoppen
 3. Beltegoed verdwenen

  Ja, elke download kost centjes, ook als de app gratis is. In feite als je één keer goed ingesteld hebt dat de smartphone altijd gebruik maakt van jouw thuis Wi-Fi, dat zie je ook als je de smartphone aanzet bovenaan het scherm een Wi-Fi-signaal. Dat zou je ook nog kunnen instellen. Hier bij mij : Instellingen >> Wi-Fi >> dan scroll ik naar onderaan het scherm >> Vraag om verbinding >> staat AAN. Als ik in de bus zit dan kan ik gebruik maken van de Wi-Fi voorziening in de bus. En ook op andere plaatsen zoals ik schreef in mijn vorig bericht.
 4. Beltegoed verdwenen

  Je schreef apps bij gemaakt, vermoedelijk bedoel je apps gedownload. Zo ja, een aantal apps downloaden kan wat centjes kosten ja, afhankelijk van de download snelheid & de grootte van de apps. Als je zelf apps kan maken, dat vind ik geweldig Ja, dat begrijp ik goed, want het gaat om centjes . . . . .
 5. Ik heb mijn vorig bericht geüpdatet, met een link naar TomTom forum.
 6. Je kan maar aan één TomTom account koppelen, dat wil zeggen één e-mailadres. Bron Had je de koppeling naar jouw ander e-mailadres wel goed verwijderd? Wellicht moet je daarna een tijdje wachten? UPDATE: Hier (TomTom forum) zou je een deskundige antwoord krijgen denk ik
 7. Beltegoed verdwenen

  Ik weet niet welke smartphone merk het is. Elke smartphone indeling is anders. Maar je kunt kijken bij: Instellingen >> Mobiele netwerk >> Mobiele data >> UIT zetten. Dan zet je dat 4G uit. Loop even jouw provider winkel binnen, en vraag waarom dat bedrag van 35 euro is verdwenen. Ze kunnen jou hierover beter uitleggen. En vraag wat te doen om te voorkomen in de toekomst. Eigenlijk is het vreemd, 4G kunt men alleen gebruiken wanneer men een abonnement heeft (naar mijn weten). Als je thuis bent en de smartphone heeft Wi-Fi verbinding dan is het voldoende. Dan kunt je zo e-mailberichten lezen, even surfen e.a. Bij veel openbare gebouwen, winkelcentra, restaurant, tandarts, openbaar vervoer en andere is meestal Wi-Fi aanwezig. Dat heeft te maken met het betalen met / via de smartphone, zoals bij sommige pinpas kunt men dat ook doen zonder de pincode in te toetsen. Als je nooit gebruik, kan je dat beter uitzetten. Voor meer informatie zie deze link.
 8. Importeren van text en foto' s van Excelbestand naar Powerpoint

  U heeft op een ander computer forum een topic lopen met hetzelfde probleem en u wordt reeds geholpen. Het is dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Om dubbele antwoorden te voorkomen, zetten we dit topic tijdelijk on hold. Lees ook eens PCH Forumregels.
 9. Van Keynote naar mp4 >> online converteren via Zamzar.
 10. Keynote. Keynote handleiding.
 11. Goed om te horen dat het probleem met dank aan clarkie is opgelost We sluiten dit topic af met het
 12. Compabiliteit Samsung - Netflix

  Niet goed geld terug, je kunt dat apparaat nog altijd terugbrengen
 13. Gratis Smartphone

  OK, bij deze het
 14. Instellingen voor meldingen en acties wijzigen in Windows 10
 15. @ Zoa, Het e-mailadres in jouw post is verwijderd, ter voorkoming van spam, phishing en andere ellende Zie PCH Forumregels.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×