iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.354
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.868 profielweergaven
 1. Lukt het via het menu APS? Bron.
 2. Ja, en die mogelijkheid is dat als de tablet in veilige modus bevindt. Zie onderstaande:
 3. Normaliter is een e-mailadres van het werk een Exchange account, probeer toe te voegen als Exchange.
 4. Kijk of deze link de oplossing biedt.
 5. Het is niet nodig om een 2e topic te starten voor het zelfde probleem. Zie deze link. Let op:
 6. Prima, bij deze het slotje
 7. Of alle bestanden 'ook' online opslaan, bijvoorbeeld bij STACK.
 8. Bedankt voor uw uitleg over USB 3.0 naar IDE+SATA converter Duidelijk, weer wat geleerd. Wellicht weet u iemand uit de buurt (kenissen, collega's etc.) die in bezit is van een Sharkoon SATA QuickPort en even mag lenen, of van het werk (een ICT-afdeling heeft zeker zo'n apparaat), om toch te proberen en om zeker te zijn van uw vermoeden. Dat vrees ik ook
 9. OK, bij deze het slotje
 10. Ik ken dat apparaat niet, weet dus het verschil tussen beide apparaten ook niet. Vertel ons hoe dat apparaat heet? Neen, het gaat niet om herstelsoftware, het gaat om de gegevens van die schijf veilig te stellen. Toen mijn WD NAS had begeven, heb ik Sharkoon SATA QuickPort gebruik om de gegevens van de schijf die de NAS was, over te hevelen naar mijn computer en andere extern harde schijven. Ik kon de defecte schijf niet vervangen, werd niet meer geproduceerd door WD. Sharkoon SATA QuickPort aansluiten aan de computer, schijf erin plaatsen, en voilà in de Verkenner verschijnt die schijf. Vervolgens alle data overhevelen.
 11. Naar aanleding van u rapport, zijn in beide berichten van u zijn de bijlage verwijderd.
 12. Prima Zodra een malware/virus expert online is, wordt u verder geholpen.
 13. De waardevol data kunt u redden, met een Sharkoon SATA QuickPort.
 14. Ik ook niet, maar ik heb een vermoeden, en daarom mijn vraag hieronder nogmaals geciteerd: Als u géén idee heeft over welk type e-mailadressen het gaat, hoe kunnen 'wij' dat weten? Het heeft niets met het icoontje van Windows live mail te maken. Het is logisch dat het e-mail programma Windows Live Mail een icoon heeft van Windows Live Mail. Het gaat om e-mailsadressen, Microsoft-e-mailadressen OF ISP-e-mailadressen. En dat heb ik ook al uitgelegd, zie hieronder. Het heeft ook te maken met goed lezen, als ik het zeggen mag Waarom vraag ik dat?, de reden is: WLM 2012 e-mailcliënt (= het e-mailprogramma op de computer) kan niet meer worden gebruikt voor Microsoft-e-mailadressen, zoals live.com, hotmail.com, msn.com, live.nl, msn.nl, outlook.com & live.com na 30 juni 2016. Naar aanleiding daarvan heb ik vorig jaar een minitut geschreven, om e-mailberichten en Contactpersonen te synchroniseren met de webmaildienst outlook.com, voor meer informatie neem deze link eens door.