Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.241
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS High Sierra 10.13.6

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

10.141 profielweergaven
 1. Om het probleem te kunnen oplossen, is er kennis voor nodig en het moet verantwoord zijn. Er zijn hier op het forum te weinig macOS gebruikers met kennis daarover. Het gaat namelijk om jouw Mac en we willen jouw Mac niet verpesten.
 2. @jaisonmorgan Stel jouw vraag hier, op dat forum zijn er meer macOS kenners.
 3. iEscape

  problemen met het laden van een pagina

  @keestramper Prima , dank voor jou antwoord. Dan gaan we hier verder jou te helpen. Het lijkt me correct om bij dat ander computerforum te melden.
 4. iEscape

  problemen met het laden van een pagina

  @keestramper Dit is een multipost. Jouw vraag is op dat ander computerforum ook al beantwoord. Dubbel werk voor de helpers en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Laat ons weten waar je verder geholpen wilt worden.
 5. iEscape

  geen geluid

  @Freddy dp Verzoek om niet te klikken op het knopje Rapporteer bericht!!!
 6. iEscape

  help met mijn graphics card

  Topic verplaatst naar Hardware algemeen.
 7. iEscape

  ZIP

  Helemaal mee eens
 8. iEscape

  UNP files verwijderen

  U heeft op een ander computer forum een topic lopen met hetzelfde probleem en u wordt reeds geholpen. Het is dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Om dubbele antwoorden te voorkomen, sluiten we dit topic af. Lees ook eens PCH Forumregels.
 9. iEscape

  geen apparaat voor geluidsweergave 02

  Voor u een eigen topic aangemaakt, zo blijft het overzichtelijk voor iedereen. Afgesplitst van dit topic.
 10. iEscape

  Verzonden mail terughalen

  Naar mijn weten kunt je verzonden e-mailbericht via Mac Mail niet intrekken. De optie bericht intrekken (verwijderen) is niet aanwezig. Met het programma MS Office Outlook (Exchange en/of 365), naar mijn weten de enige e-mailprogramma met de optie bericht intrekken (verwijderen), is dat wel mogelijk, alléén als de ontvanger nog niet heeft geopend.
 11. iEscape

  Win 7 => naar Win 10 en omgekeerd.

  Windows 10 gratis bestaat niet meer, Microsoft heeft de trukkendoos gesloten. Stegisoft heeft ooit een voordelig adres voor WIndows 10 met ons gedeeld.
 12. iEscape

  Vreemde melding op bezoek van een site

  @Surferke Nu werkt hln.be weer.
 13. iEscape

  Win 10 upgrade of....

  Afhankelijk van wat jezelf wilt natuurlijk. Jouw huidige hardware speelt ook een rol, kijk even bij Systeemvereisten voor WIndows 10. Zorg altijd eerst een goede back-up van al jouw audio, video, muziek, foto’s, documenten e.a. Windows 10 gratis bestaat niet meer, Microsoft heeft de trukkendoos gesloten. Stegisoft heeft ooit een voordelig adres voor WIndows 10 met ons gedeeld.
 14. iEscape

  Vreemde melding op bezoek van een site

  Access Denied melding krijg ik hier ook met Firefox (Windows 10) en Safari (mac OS High Sierra), lijkt erop dat er een 'foutje' van hln server is.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.