iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.090
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.224 profielweergaven
 1. Neem dan contact op met alternate of met de winkel waar u de headset hebt gekocht, en vraag welke verlengkabel u kan gebruiken. Houd rekening mee met: het is mogelijk dat de audio-ingang aan de voorkant niet aangesloten is. Door middel van een jumpertje kan geswitcht worden, of de audio-ingang aan de voorkant of de audio-ingang aan de achterkant wordt geactiveerd. De audio-ingang aan de achterkant heeft u al ingebruikt voor de versterker.
 2. Zie bij deze link bij het deel Importeren naar uw pc.
 3. OK, en dank voor de feedback dat het probleem is opgelost Aan dit topic hangen wij een
 4. Dit topic wordt on hold gezet, u wordt op een ander forum al geholpen, zie PCH Forumregels.
 5. Ik vermoed dat de meeste diascanner een input heeft van 5.0 V, hier verkoopt men diascanners van verschillende merken, ik heb willekeurig bij 5 diascanners geklikt en bij de Productgegevens wordt Voeding: DC 5.0 V vermeld. Diascanner 01. Diascanner 02. Diascanner 03. Diascanner 04. Diascanner 05. Als u tijd heeft, kunt u bij meerdere diascanners klikken en even kijken U kunt ook allekabels (zie link in mijn vorig bericht) even bellen en vragen, gewoon even chatten. Is het mogelijk om de diascanner te verbinden via een USB aansluiting? (ik ken de Zolid P50474 niet) Zo JA, is een adapter wellicht niet nodig, de diascanner krijgt (voldoende) stroom van de computer. Zelf heb ik een PrimeFilm 1800i (input is 12 V) en de mee geleverd USB-kabel is voldoende, ik gebruik de adapter nooit.
 6. @Passer Ja . . . inderdaad wat topics door elkaar gehaald . . . , excuus Dan gaat dit weer op slot
 7. @wolfrider Dank voor het delen van de oplossing en bij deze hangen wij een aan het topic.
 8. Topic verplaatst naar Andere software forum onderdeel.
 9. Dit topic mag weer open, in dat andere topic vraag Martin46 over een adapter en de vraag in dit topic gaat over het bijgeleverde stuurprogramma. Dat zijn duidelijk twee verschillende zaken. Het gaat inderdaad over hetzelfde apparaat namelijk de Zolid P50474 diascanner.
 10. Deze universele adapter kunt gebruiken.
 11. Ukunt ook een externe Blu-ray speler aanschaffen, maar neem eerst onderstaande links door voor informatie over Blu-ray speler. Ultra HD (4K) Blu-ray discs en spelers: alles dat je moet weten. De beste Blu-ray spelers van 2016. 4K Spelers. Sony BDP-S7200 - 3D blu-ray-speler met 4K upscaling - Super wifi - Smart TV. Kijk .... en vergelijk ....
 12. Samsung SmartView en Chromecast zijn twee zaken los van elkaar, neem onderstaande links eens door: Samsung SmartView. Hoe werkt de Chromecast?.
 13. Neem deze link eens door.
 14. Topic is verplaatst naar het forum onderdeel Andere software
 15. @Kurtt Het topic is verplaatst naar het juiste forum onderdeel. Neem deze link eens door.