Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.647
 • Registratiedatum

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Mojave 10.14.6

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

14.690 profielweergaven
 1. Je hebt hier in september een probleem vraag gesteld, en er zijn reacties geplaatst. Je reageert helemaal niet, ook na een verzoek van 4 oktober
 2. @dodgie101 Multipost is niet toegestaan, lees PCH forumregels.
 3. Dubbel check: Heb als test net gedownload. Het installatiebestand laten scannen met MBAM Premium en er is geen bedreigingen gedetecteerd, en Quarantaine is ook leeg.
 4. Dit topic is een multipost, want je hebt daar ook al een topic gemaakt over hetzelfde probleem & ook al een reactie hebt ontvangen. Dit topic wordt gesloten
 5. Het lijkt me beter om daar bij SeniorenNet .be jouw vraag te stellen. Er is daar ook een forum, waar je terecht kunt met blog vragen.
 6. Er wordt achter het scherm gewerkt waarom sommige leden geen e-mailnotificatie ontvangen.
 7. Dan zou je eerst bij de VPN aanbieder(s) website moeten doornemen of even chatten & vragen. Goed om te horen, hopelijk blijft de verbinding constant. Graag gedaan.
 8. Je moet natuurlijk ook de router ‘correct’ configureren. De stappen in mijn vorig bericht beantwoord jouw vraag >>Hoe kan ik dan een ip-adres toewijzen?<< En de rest van het configureren is voor jou, zie handleiding van de router. Om met een apparaat (computer en/of een tablet & smartphone) naar Internet te gaan via een Wi-Fi verbinding, zou je eerst een beschikbare WI-Fi netwerk moeten zoeken en een verbinding met dat netwerk moet maken. Een netwerk heeft een netwerknaam en een wachtwoord. Ja dat is logisch, WI-Fi op smartphone aanzetten, Wi-Fi wachtwoord invoeren (is gelijk aan het wachtwoord in de router). (geheugensteuntje) bij router: Connectiviteit >> tabblad Normaal >> Wi-Fi wachtwoord.
 9. Dan is bovenvermelde opgelost, zie jouw bericht hieronder: Voot het probleem met NordVPN heb ik geen oplossing, dat weet ik niet. Dat zou ik niet weten, maar waarom niet eigenlijk? Het beste is contact opnemen met NordVPN. Dat plaatje van mij was een voorbeeld om te laten zien dat aan alle apparaten / iDevices IP-adres & MAC-adres worden toegekend, sorry voor de verwarring. Voorbeeld: IP-adres van de router hier is 192.168.1.1 Aan alle apparaten & iDevcies ken ik een IP-adres toe, bijvoorbeeld: 00] Linksys Router 192.168.1.1 01] Computer 192.168.1.101 02] iDevice 01 192.168.1.102 03] iDevice02 192.168.1.103 04] Computer 02 192.168.1.104 enz. Note: de screenshots hieronder zijn van de EA 7500, bij jouw router kan het iets anders zijn. Voeg het IP-adres en het MAC-adres toe in de router en zodat alle apparaten gebruikt kunnen maken van het lokale computernetwerk. Inloggen Linksys router. Een voorbeeld van het IP-adres en het MAC-adres in de router toevoegen: Bij Routerinstellingen >> Connectiviteit >> tabblad Lokaal netwerk >> klik op DHCP -reserveringen. Klik op Apparaatreserveringen handmatig toevoegen. In het volgende scherm het IP-adres en het MAC-adres van het apparaat toevoegen. Klik vervolgens toepassen. Succes.
 10. Ik kwam deze link tegen. Of het reclame is of de waarheid weet ik niet Nu zou je info van | over | bij NordVPN in Panama moeten vragen. NordVPN wordt veel gebruikt in NL, en wordt vermeld als zeer goed (heb zelf geen ervaring mee, ik gebruik een andere VPN).
 11. Ik gebruik de Linksys EA 7500 router (ietsje ouder dan de Linksys EA9300). Aan alle devices ken ik een IP-adres toe en voeg ze dan in de router, tesamen met de MAC-adres. Wellicht hebt je dit ook al gedaan, maar dat weet ik niet. Zo liften ze mee met de Wi-Fi, vooral de devices. VPN werkt hier ook goed, maar tja . . . . ik woon niet in Panama. Je zou de Linksys EA9300 handleiding goed moeten doornemen. Lynksys router(s) zijn normaliter eenvoudig te configureren (mijn ervaring).
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.