Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  5.894
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Sierra 10.12

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

7.216 profielweergaven
 1. "Kan het bestand niet vinden"

  Dat kunt je middels MS Paint programma doen.
 2. "Kan het bestand niet vinden"

  @Sophie 1 De schermafbeelding in jouw laatste bericht is gewijzigd. Zorg dat er géén privé-informatie op de schermafbeelding is vermeld. Zijn er privé-informatie op de schermafbeelding(en), dan eerst uw privé-informatie verwijderen / camoufleren. Zie dit artikel. Bij Hijackthis is Sophie 1 topic in behandeling door PeterJ. @abbs Met PeterJ overleggen hier verder of bij Hijackthis forum om dubbele werk e.a te voorkomen.
 3. Graag gedaan en bij deze het
 4. Aangezien het probleem is opgelost en géén feedback meer komt bij deze
 5. E-mailaccount verwijderen en/ of toevoegen: Instellingen >> linker kolom scroll naar Accounts en wachtwoorden (kan best een ietsje andere benaming, afhankelijk van iPad type) : >> in de rechte kolom zie je jouw e-mailadres >> tap erop >> Verwijder account. >> tap op Nieuwe account >> e-mailaccount vrouw toevoegen. Waarom niet ? Het is beter dat de (oude) iPad voor jouw vrouw geregistreerd wordt met haar eigen Apple-ID & haar eigen toegangscode e.a. Het beste is dit Apple artikel te volgen.
 6. vreemde link bij het surfen

  Topic wordt afgesloten, TS heeft op twee andere fora het probleem ook geplaatst.
 7. Graag gedaan Als je veel met iMovie werkt, pint dit dan ergens vast, het is handig Mag dit topic afgesloten worden ?
 8. Een film komt bij Video, de foto's app is voor foto's toch ? Klik op een filmp in iMovie en vervolgens op de Delen-icoon. Klik op Bestand en vervolgens in het volgende scherm op Volgende. Finder wordt geopend en scroll naar de USB stick.
 9. windows

  @Cees Hog één maal een topic starten voor hetzelfde probleem is voldoende.
 10. Verdwijnende e-mails

  Schermafbeeldingen zijn verwijderd. Plaatst zelf de schermafbeeldingen opnieuw NADAT de e-mailadressen zijn gecamoufleerd.
 11. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Het installeren van Adobe Reader is alléén een vervuiling voor de iMac PDF-bestanden kunnen worden geopend met Voorvertoning
 12. GPS tracker-Alarm bij diefstal portemonee

  Wellicht is dit iets wat je zoek
 13. Afbeeldingen automatisch invoegen

  @001eva Behalve op dit computerforum heeft u uw vraag tegelijkertijd gesteld op een ander computerforum en u wordt daar al geholpen. Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Om te zorgen dat u niet in verwarring komt door de verschillende instructies die worden gegeven zetten we dit topic ON HOLD. Wordt het probleem niet opgelost laat ons weten.
 14. lg 70 klok en pukcode

  Dan vind ik tof, ik ben zeker benieuwd hoe het afloopt. Succes en graag gedaan.
 15. lg 70 klok en pukcode

  Neem contact op met de Klantenservice van de provider en vraag of ze jouw SIM kaart (nog) kunnen resetten. Lukt het niet dan moet je een nieuwe SIM kaart aanvragen. Als het toestel om de PUK code vraagt, dan is dat een vervolg dat ervoor 3 x geprobeerd is de SIM pincode te gebruiken en de pogingen waren mislukt. Heb je dat zelf niet gedaan, dan is het hoogstwaarschijnlijk door iemand gedaan in jouw omgeving. Laat het toestel nooit onbeheerd achter.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×