Ga naar inhoud

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.704
 • Registratiedatum

Over iEscape

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Catalina 10.15.7

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

19.170 profielweergaven
 1. Dat maakt niet uit, als met een merk smartwatch niet mogelijk is, laat staan met 2 verschillende.
 2. Misschien een duidelijke uitleg: Een groep wandelaars, allemaal met een Fitbit smartwacth. Van die groep heeft maar één persoon een smartphone., waar Fitbit app is geïnstalleerd. Het gaat hier dus om één app. Ik denk dat die persoon met een smatphone blij is, dat niet alle Fitbit smartwacthes worden verbonden met zijn/haar smartphone. Het heeft ook met beveiliging, bescherming & privacy te maken.
 3. En JA, ze zijn op één smartphone geïnstalleerd. De smartphone kan niet tegelijkertijd 2 apps activeren. Openstaande optie is toch een cadeau.
 4. ha ha ha 👍 En JA, het gevolg is dat de verbinding met 1 van de 2 wordt uitgeschakeld. Dat is iets anders. Die app op de smartphone kan niet tegelijkertijd met 2 smartwatch verbinding maken. Je zou aan de ontwikkelaar van de app moeten vragen.
 5. Klopt, je zou om de beurt moeten doen, 2 verbindingen op het zelfde moment is niet mogelijk.
 6. Klopt, maar dan heeft u het artikel bij senioren net niet goed gelezen (sorry). Je kunt Android apps op een computer downloaden, maar . . . —>> de apps worden dan op de tablet of smartphone gezet zodra het apparaat internetverbinding heeft. Dat wil zeggen dat de computer als een tijdelijk parkeerplaats wordt gebruikt. Neen, de app op de smartphone kunt ‘op één moment’ alleen met één smartwatch verbinding maken. Maar tsja . . . ., de feestdagen komen eraan . . . , doe een smartphone cadeau aan uw vrouw.
 7. Niet dubbelklik op de link in het e-mailbericht, MAAR op het pdf bestand, nadat je dat hebt opgeslagen.
 8. Klik met de rechtermuisknop op de link en kies vervolgens de optie Download gelinkt bestand als... , vervolgens wordt het pdf bestand opgeslagen. Dubbelklik op het bestand en het bestand wordt geopend via Voorvertoning.
 9. @Luc De Rouck Uw e-mailadres in uw bericht is verwijderd. Zie Forumregels.
 10. Je moet iTunes programma van de pc gebruiken, en niet iTunes app van de iPad. Zie deze link, methode 1 - met iTunes.
 11. @PD573 Het Excel bestand voor de 2e maal verwijderd uit uw bericht, het Excel bestand bevat gevoelige informatie die worden beschermd door de privacywetgeving. Forumregels.
 12. Crosspost, op een ander forum wordt je al geholpen, ga daar verder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...