Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.659
 • Registratiedatum

1 Volger

Over iEscape

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  macOS Mojave 10.14.6

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

15.170 profielweergaven
 1. Zeer merkbaar dat het vroeg in de avond buiten al donker is aan het worden. Een slimme energievriendelijk hulpmiddel dat klaarstond en zeker licht geeft is een juiste keuze van Allekabels geworden. Om te winnen in de prijsvraag vóór Sinterklaasavond zorgt dat je niet onder de voet gelopen worden.
 2. Ondanks dat feedback geven weinig moeite vergt, geven niet alle TS feedback en vertrekken ze met de noorderzon, dat is zeker niet netjes. Ligt zeker in de opvoeding. Dat soort ‘volk’ hebben geen besef dat helpers (vrijwilligers) op computerforum hun vrijetijd insteken. Daarnaast beseffen ze ook niet dat zonder helpers, er géén computerforum is. Mede computergebruikers helpen wordt dan in bepaalde gevallen ‘ondankbaar’ werk. Een fatsoen ‘regel’ in de Forumregels wordt overheen gelezen.
 3. Dat is prima en graag gedaan. Als je verder gaat met Firefox, zie deze link om Google Chrome te verwijderen. Klik wel op het neer-puntje voor meer informatie. Ik sluit dit topic (nog) niet, laat volgende week of zo weten . . . . of het gelukt is . . . .
 4. Neem deze link eens door. Ja, Firefox bijvoorbeeld. Selecteer wel het gewenst installatieprogramma:
 5. Heb je die link gelezen?
 6. Als je van een smatphone met Android besturingssysteem foto’s verwijderd, komen ze niet zoals bij een Windows pc in een prullenbak. De prullenbak van een smatphone met Android besturingssysteem, is een virtueel prullenbak, zeg maar een optie om de foto te wissen.
 7. Als je niet verteld hoe jouw zoektocht was, wordt dat lastig. Ja, het is wel mogelijk, even google-en geeft als resultaat dit. Wat is het probleem om WhatsApp te installeren? WhatsApp is free, SMS is niet free.
 8. Verhalen via google is niet altijd waar, zo’n review kon door een belanghebbende geplaatst zijn. Normaliter (op bijna alle smartphone) is het niet meer mogelijk om foto's terug te halen wanneer: Je hebt het item meer dan 60 dagen geleden naar de prullenbak verplaatst. Je hebt het item naar de prullenbak verplaatst en vervolgens de prullenbak leeggemaakt. Je hebt het item definitief verwijderd uit de prullenbak.
 9. Ik vermoed dat je sneller geholpen bent als je even naar een 'erkende' telefoonwinkel gaat. Daar kunnen ze fysiek de telefoon zien, en vast wel uitleg geven cq oplossen. Van een afstand is dit lastiger.
 10. Nieuw toestel . . . . , altijd eerst de handleiding doornemen om het toestel te leren kennen
 11. Naar mijn weten gaat het niet, om een reservekopie macOS Mojave te zetten op een Mac met macOS Mavericks, er zitten 4 macOS versies er tussen (macOS Yosemite, macOS El Capitain, macOS Sierra & macOS High Sierra). Waarom wil / doe je dat? Je zou een reservekopie macOS Mavericks op de ‘oude’ MacBook plaatsen. De ‘oude’ MacBook met macOS Mavericks zou je eerst moeten upgraden, afhankelijk van de specificatie van de MacBook X. Welk MacBook Pro of MacBook Air is dat? Ga naar en vervolgens Over de Mac.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.