Ga naar inhoud

fabrio

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over fabrio

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Eerst en vooral voor de goede support die je mij geeft ! De computer is ook al 10 jaar oud , dus nieuwe videokaarten zal ik niet kopen , klant heeft een nieuwere staan waar ik andere videokaarten kan insteken het probleem is wel dat er belangrijke bestanden en ook software om de beelden over die schermen te verdelen , opstaat kan ik de harde schijf van de oude in de nieuwe plaatsen , zodanig dat ik alles op mijn nieuwe heb ?
  2. Zal beginnen met alles eens volledig uit te stofzuigen want de binnenkant is wel stoffig , zal waarschijnelijk ook door het stof zijn dat de ventilatoren van de videokaarten maar af en toe werken
  3. Het gaat hier om een k9A platinum moederbord MS-7280 ver 1 , wat ik nu ook opmerk is dat de ventilatoren van de video kaarten niet in werking treden tijdens opstarten van de computer , heb eens een videokaart uitgehaald en opnieuw ingestoken maar nu valt mijn computer steeds uit na 1 minuut xs
  4. Dankj , ik zal dit eens opzoeken en uitproberen het scherm liep vast en ik moest dus de computer opnieuw opstarten , daarna kreeg ik geen beeld meer
  5. Dankj , ik zal dit eens opzoeken en uitproberen het scherm liep vast en ik moest dus de computer opnieuw opstarten , daarna kreeg ik geen beeld meer
  6. Ja dat klopt wat u uitlegt , er is ook een vierde scherm voor de instelling Daar kreeg ik beeld uit tot het blokkeerde en vastliep , na de computer terug op te starten , kreeg ik geen signaal meer op geen enkel van de dvi outputs ik zou de bios eens willen ressetten zoals u vertelt , maar ik weet eerlijk gezegt niet hoe je dat moet doen Mvg , Fabrice
  7. Hallo allemaal , Ik kreeg het volgend probleem bij een klant : Deze persoon heeft een computer , waarmee hij via dvi inputs reclame spotjes weergeeft op 3 schermen Na het heropstarten van de computer heeft hij geen beeld meer op geen enkel scherm , als ikzelf een scherm op aansluit krijg ik steeds de melding no signal , op de dvi inputs werden vga omvormers gebruikt zoals je ziet op de afbeeldingen , kan mij iemand helpen hoe ik terug beeld op een scherm krijg zn dus opnieuw de computer kan configureren ? Ikzelf heb al geprobeert met nieuwe vga kabels en ander scherm maar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...