Ga naar inhoud

saile18

Lid
  • Items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door saile18

  1. Hallo,

    Ik kocht net een nieuwe pc en heb ook twee schermen. Mijn primary screen is verbonden met een display adapter en mijn tweede scherm met HDMI. Wanneer ik de pc opstart, start de pc vanaf mijn tweede scherm (HDMI). Is er een mogelijkheid om deze volgorde te veranderen zodat de pc start vanaf mijn primary screen (displayport)? Ik heb een MSI moederbord maar daar vind ik de oplossing niet in.

     

    Met vriendelijke groeten

    Elias Goedgebeur

  2. Hallo,

     

    Ik vraag dit in naam van mijn broer. Hij heeft een ASUS laptop en wanneer hij zijn pc opstart heeft hij alleen het icoon dat er geen internet is. Als hij het dan openklikt heb je normaal gezien alle beschikbare verbindingen en kan je alsook de wifi aan en uitzetten. Bij hem is er alleen het icoon van vliegtuigstand aanwezig en niets anders. Is er een manier om dit op te lossen? Na 10 keer herstarten is alles weer normaal maar dit is ook zo stom.

     

    Alvast bedankt

    saile18

  3. Hallo,

     

    Ik game op een laptop en wanneer ik mijn headset wil gebruiken wil ik dat er alleen door mijn microfoon gepraat wordt en niet via de laptop ook. Is er een manier hoe ik de microfoon op de pc kan afzetten zodat dit alleen via de microfoon van mijn headset gaat?

     

    Alvast bedankt

    saile18

  4. Hallo,

     

    Sinds een tijdje start mijn pc traag op alsook als ik bv opera opstart duurt dit een tijdje en blijft hij ook even hangen vooraleer ik een pagina kan openen. Aan wat kan dit liggen en kunnen jullie mij helpen mijn pc terug snel te maken? Op adware en malware heb ik al getest en daaraan lag het niet

     

    Met vriendelijke groeten

    Saile18

  5. bij het uitvoeren van een zoekactie, als ik dus op het vergrootglas duw en ik typ bv 'services' dan sluit het zoekvenster zich gewoon, ik krijg ook geen zoekresultaten. Ik heb de indexering al eens opnieuw gedaan en ook de oplossingen die je mij gaf op een pagina helpen niet

  6. Omdat die scan niet wou en ik een foutmelding kreeg heb ik opgezocht hoe ik het kon oplossen zodat de scan wel lukte, heb in cmd scanndisk gedaan en nu heb ik bij het opstarten 'scanning and repairing drive (C:): 10% complete' maar deze 10% veranderd niet. Hoe kan ik dit oplossen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.