Ga naar inhoud

Pitoe

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

289 profielweergaven

Pitoe's prestaties

  1. Beste, ik herhaal het nog maar eens: ik krijg niets te zien op het scherm, het scherm blijft zwart ! Hoe kan ik dan methode III gebruiken ??? MVG.
  2. Ja, het latje heeft altijd al in de pc gezeten. Verplaatsen naar vrij slot 2 wijzigt het probleem niet. Zonder latje er in blijft de pc wel draaien ( althans de ventilatoren) en krijg ik 5 lange beeps telkens opnieuw.
  3. Hallo Droske, ik denk dat we op een verschillende golflengte zitten: zoals ik meldde, ik krijg geen beeld op het scherm = (zwart scherm). het bedoelde geheugenkaartje gaat over de ramgeheugenstrip intern de desktop pc. de harde schijf en dvd bedoelde ik ook deze intern de desktop pc. Mvg.
  4. Ik krijg geen scherm bij het opstarten en kan dus nergens klikken. Na achtereenvolgens loskoppelen van harde schijf en dvd in de pc bleef het euvel. Met ook het geheugenkaartje te hebben verwijderd start hij wel op weliswaar met beep om te zeggen dat allicht het geheugen ontbreekt. Terug harde schijf en dvd aangekoppeld zonder geheugenkaartje en pc start op en blijft draaien. Het uitvallen elke 5 seconden is gestopt. Als ik nu het geheugenkaartje er terug in plug schakelt hij weer iedere 5 à 10 seconden terug aan en af. Zou dat er op wijzen dat er een probleem is met de geheugenkaart? Ik heb natuurlijk geen reserve kaartje en speciaal er eentje kopen daarvoor is nogal duur voor het geval dat de oorzaak daar dan toch niet aan ligt. Kan ik het geheugenkaartje alleen testen hardware matig?
  5. Bij het opstarten valt de pc na een 5-tal seconden uit en start dan opnieuw op terug voor een 5-tal seconden enz... Ik heb de harde schijf er reeds uit verwijderd en gecontroleerd op fouten via de usb van een andere pc. Er zijn geen fouten. En nu ...? Dank bij voorbaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.