Ga naar inhoud

cormar

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cormar's prestaties

  1. hi , o.k. sorry hiervoor. ik ben (was) breed aan het zoeken op internet voor het probleem dat ik had. zeker omdat ik gelezen heb dat het een lastig probleem betreft. maar dit is vanaf vanmiddag opgelost . ik heb windows10 opnieuw over de bestaande geinstalleerd en dat schijnt te zijn gelukt. ik hoop dat ik hiermee uit het probleem ben. nogmaals sorry en bedankt voor het meedenken in deze. mvg, cormar.
  2. hi , bedankt voor je reactie. ja , want ik zie geen ander account in gebruikersaccounts (configuratiescherm). alles hetzelfde , alleen i.p.v. administratoraccount staat er nu gastaccount. met alle vervelende gevolgen , ik kan bijna niets meer doen op de pc. bij de minste verandering of inzage in bepaalde zaken krijg ik de blokkade van gebruikersaccountbeheer. mvg , cormar.
  3. hi , ik ben eindelijk op windows10 overgestapt en heb gelijk een probleem. mijn administratorsaccount is om mij onbekende redenen plotseling gewijzigd in gastaccount. nu kan ik nergens iets wijzigen of ergens inkomen , omdat gebruikersaccountbeheer telkens blokkeert . aan dat beheer kan ik niets wijzigen omdat ik geen administratorrechten (?) meer heb. wat kan ik nu doen om dit te repareren ? mvg , cormar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.