Ga naar inhoud

Mieke56

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

514 profielweergaven

Mieke56's prestaties

  1. Ik heb dit ook eens gehad en het resultaat was dat ik fabrieksherstellingen heb moeten doen? Eén voordeel had ik, al mijn bestanden staan steeds op One Drive, hiervan was ik dus niets kwijt8
  2. bij mij lukt dat niet, het is eender op welke toets ik druk, het scherm blijft zwart !! Dus moeten uitzetten met de power button en opnieuw opstarten.
  3. Ben in het bezit van een nieuwe ASUS laptop (geen touchscreen) met Windows 10. Het probleem is dat ik wel weet hoe ik hem in slaapstand moet zetten, maar niet hoe ik hem er opnieuw uit krijg..! Doe je dit met de aan/uit knop of met een andere toets? Heb de gebruiksaanwijzing kunnen downloaden, maar deze brengt geen oplossing
  4. Mieke56

    One Drive

    Ik sla al mijn bestanden op op One Drive. Maar wat is het nu het beste? Deze online of offline beschikbaar maken? Stel dat je One Drive moet openen via een ander apparaat..,?
  5. Heb laptop HP windows 8.1 32 bits. Tot over enkele dagen had ik steeds beschikking over ongeveer 5GB schijfruimte. Plots is deze verminderd naar 2,75 GB, terwijl ik niets heb gedownload of opgeslagen.. Heb reeds schijfopruiming gedaan (meerdere keren) en CC Cleaner geïnstalleerd maar zonder resultaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.