Ga naar inhoud

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  2.011
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Theo2602

 1. waar vind ik dat wachtwoord? geen passwoord
 2. Ik snap het niet van boven staat 11de generatie, maar in de productspeceficaties staat 6de generatie
 3. achtste generatie? Dan zou zelfs deze PC niet geschikt zijn? https://www.bol.com/be/nl/p/hp-pavilion-tp01-2700nd-i7-11th-gen-16-gb-1256-gb-hdd-ssd-windows-10-home-pc/9300000032992773/?bltgh=u5wNv7PnIeNJzV-86w1Okg.4_51.52.ProductPage
 4. zal ter zijner tijd dan wel eens vragen wat tpm ship is.
 5. Wanneer ik nu op updates en onderhoud klik op mijn laptop, komt er dat W11 gaat komen, en dat ik dus mijn toestel moet testen. moet dat echt, of doet windows dat zelf voor het geinstalleerd wordt?
 6. ik had er inderdaad overgezien. nu wel juist? resultaat slechter
 7. ik had inderdaad over die melding gezien. hersteld, resultaat nog slechter
 8. rare is: op mijn vrouw haar laptop zijn wel de testen binnen gekomen. maar op de laptop waarmee ik teste, staat geen nieuw account
 9. Even dacht ik dat het lukte, maar dan (zie bijgaande)
 10. ik heb dat nog, zal eens testen, maar ik denk dat dit vervangen is door het eerste deel van het mailadres even wachten, mobiel is aan het updaten.
 11. neen, en de man van proximus gebruikte hetzelfde passwoord, maar plaatste het in Gmail, want ook bij hem lukte outlook ook niet. denk ik
 12. ok, dan vul ik relay.skynet.be en poort 587 in. dan vraagt hij smtp gebruikersnaam. daar geef ik mailadres in, en dan vraagt hij smtp passwoord en pakt het passwoord van de email niet aan.
 13. moesten er normaal geen accounts gevonden zijn? En het venstertje waar jij imap en pop 3 laat zien, daar staan bij mij outlook, office enz. ook bij
 14. ik geloof allang niet meer in privacy, maar toch bedankt. ik vergeet dat altijd, ook omdat ik het niet zo dramatisch vind. ik geef elke dag wel een 'valse mail' door aan safe on web
 15. natuurlijk had ik dat al tig keren gedaan, maar toch opnieuw geprobeerd, terecht dacht ik, want ik koos voor outlook ipv imap. toen kwam het venster dat jij aangaf, ik vulde dus het passwoord van de mail in, en dan kwam er smtp server (zie afbeelding)
 16. Ondertussen heb ik ontdekt dat ik dat skynet mailadres, ook niet in outlook op andere computer en laptop kan installeren. OPGELET dit mailadres werkt in OUTLOOK op de laptop van mijn vrouw (staat er al jaren in) en werkt ook in Gmail op haar Samsung A12 mobiel. Hier de poging die ik ondernam om hem op mijn laptop te zetten. na twee stappen zit ik vast. in bijlage de beelden en mijn vraag: wat doe ik fout? Ik gebruik altijd het wachtwoord van de mail> Moet er in IMAP een ander wachtwoord komen? zo ja, waar vind ik dat???
 17. inderdaad outlook. ben 3 dagen aan het chatten geweest met proximus, geen oplossing. dan naar de winkel, waar het mailadres wel in gmail werkt, maar niet in die outlook. maar ondertussen ondervond ik dat ik een skynet adres ook niet op de computer kon installeren in outlook. overigens kan ik wel een hotmail adres in de outlook op het toestel zetten
 18. ik gaf eigenlijk maar antwoord op wat ik daarvoor schreef, en wat ik van dotchiejack kraag. Ik denk dat, wanneer zelfs de mensen van Proximus mij niet echt hulp kunnen bieden, niemand het kan.
 19. Na nog drie dagen chatten, niets vooruit en vandaag dus naar Proximus. Op vijf minuten draait haar mail, onder dezelfde naam en passwoord, op Gmail, maar niet op outlook. Geen probleem zou je zeggen, maar elke andere app die mail en passwoord vraagt, werkt niet!!!
 20. bedankt ik zal naar proximus gaan. langs de telefoon zal ook hopeloos zijn. bedankt, ik laat iets weten als het klaar is.
 21. dat is het dus ook niet weet jij waar ik hulp zou kunnen krijgen?
 22. nummers wijn uiteraard cuijfers en letters die ik hier niet kan geven
 23. dat is 10 jaar geleden, dat weet ik niet meer ik heb in mijn wachtwoorden opgeschreven Voorlopig op 23/12/2012 Gebruikersnaam: nummers@SKYNET Paswoord: anummers is dat het?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...