Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  928
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Theo2602

 1. Volgens mijn vrouw zou het OK zijn, dit mag dicht. Als het opnieuw begint zal ik wel een nieuw topic zetten. Hartelijk bedankt van mijn vrouw en mezelf.
 2. Ik heb voor die programma's op Disable gedrukt, niet op delete. Ik zal morgen van mijn vrouw horen of er resultaat is. Ik laat het in elk geval weten. In elk geval al bedankt.
 3. Plots zegt mijn vrouw dat hij beter gaat. Wat ze morgen gaat zeggen weet ik niet. Bedankt in elk geval.
 4. Hier zijn we er mee. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar er kwam ook een Windows update Fixlog.txt
 5. Dan hier nog eens. Ging veel sneller dan vorige keer. Addition.txt FRST.txt
 6. Dit is wel de laptop van mijn vrouw, terwijl ik reacties krijg op mijn laptop of computer, dus daar kan (heel) soms, wat tijd tussen zitten Addition.txt FRST.txt
 7. Bedankt, ik vroeg mij af of een programma beter werkt als je dat van bureau blad start. Maar is inderdaad gemakkelijker. Voor mij mag dit dicht
 8. Het valt mij op dat, voor viruscontrole en veel meer, hier steeds gevraagd wordt, om de hulpprogramma's op het bureaublad te installeren. Wat is daar de reden van? Werken die minder goed, als je die gewoon installeert en een start icoontje op het bureaublad zet? Gewoon interesse
 9. Theo2602

  Foutmelding in Word

  van mij mag dit dicht, maar ik heb het niet geplaatst
 10. Vermits er geen reacties meer komen, mag dit dicht.
 11. Mijn vrouw haar laptop gaat de laatste tijd heel traag. Een scan met MB geeft enkel wat pops. Ik wilde dus een totale scan doen met Windows Defender. Maar die zou negen en een half uur duren, is dat normaal?
 12. Zoals je dacht geeft dat 'rapport' 4GB DDR3 of 8 GB DDR2. Spijtig want ik had graag een hogere versie van Studio (Pinnacle) gekocht, en daar heb je 8 nodig. En een andere computer zit er niet in. Bedankt
 13. Volgens Speccy is mijn geheugen 4 GB DDR3 666,6 Mhz. Wanneer ik echter rondkijk om een tweede 4GB te kopen is dat Mhz altijd veel hoger. Is dat belangrijk?
 14. Theo2602

  Foutmelding in Word

  De oorzaak is heel simpel: jij wilde een bestand openen met WORD. Nadat jij al geklikt had en het zoekkadertje open ging, besefte jij, dat je niet meer weet waar dat bestand staat. Dus opende je verkenner, zocht en vond het juiste bestand, en wanneer je er op klikte, kwam die melding. Dus eerst het zoekkadertje van Word sluiten, en alles OK.
 15. Ik vond het moeilijkste, niet weten wat te doen met je handen. Maar dat is wel dertig jaar geleden.
 16. Mijn PC (desktop) heeft al enkele weken 1809, maar mijn laptop, deze van mijn vrouw en deze van mijn dochter nog niet. Gaat dat problemen geven als over enkele weken 1903 uitkomt?
 17. Er moeten toch mensen zijn die een key van XP of W7 hebben, en vermits die zijn afgeschaft kan je die toch zonder gewetensbezwaren gebruiken? Ik heb zelf zowel XP als W7 op schijven die geen key vragen, en die, eens geinstalleerd, alle updates krijgen. Overigens welkom op het weinig gebruikte VM
 18. Telkens er bij mij een update niet lukt, schakel ik Windows Defender uit en dan gaat dat wel.
 19. Theo2602

  W10 1809

  Ik heb die versie van kweezie wabbit geinstalleerd, ben benieuwd of W10 ze morgen weer verwijdert. Ik heb nu 1809 op desktop, maar de laptop(s)pen (?) van mij, mijn vrouw en mijn dochter, kregen de update nog niet.
 20. Theo2602

  W10 1809

  mijn reactie komt pas morgen, want ik zit nu in de woonkamer aan de laptop. De desktop waar W10 1809 opstaat, is in de studio.
 21. Theo2602

  W10 1809

  Gelukkig nog niet dicht, want een onverwachtte vraag. Bij het opstarten krijg ik nu dat Ccleaner verwijderd is, want dat die niet werkt met deze versie van W10. Zodra hij draait, komt er een popup die zegt dat er een nieuwe versie is van Ccleaner. Fisteren had ik dit dan gedaan, maar nu gebeurt vandaag hetzelfde: Ccleaner verwijderd, nieuwe versie ter beschikking. Blijft die circus duren?
 22. Theo2602

  W10 1809

  Jij bent bedankt, ik zal het nakijken. Maar tussen ons, ik ben 82 en geloof allang niet meer in privacy. Ik heb heel dat proces meegemaakt, van de tijd dat ze op de voetbal de camera's niet meer op het publiek mochten richten, omdat niemand moest weten dat je op de voetbal zat, tot nu dat er op elke km misschien 10 camera's staan. En het is raar, maar ik heb al enkele malen gelezen van mensen, die een mail kregen dat ze xx euro moesten betalen, omdat ze gefilmd waren terwijl ze met zichzelf voor de camera speelden, terwijl ze zelfs geen camera hadden. Tenzij er nog belangrijke dingen zijn, mag het bij mij dicht.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.