Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  673
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Windows 10 naar 7

  Ik had hier al op gereageerd, maar op de een of ander manier is mijn reactie blijkbaar niet verschenen. Je zegt dat W10 'lichter' is dan W7, maar toen Microsoft Windows 7, soms ongevraagd, verving, was er ook een test, om te zien of je computer W10 wel aan kon. Nu heb ik een (2de) computer waar ik, zonder probleem, W7 op draai, maar Microsoft zegde toch dat hij niet voldeed aan de vereiste om W10 te installeren. Dus vraagt W10 toch iets dat niet alle computers hebben. Dus vraag ik mij af, of sommigen niet juist met de hakken over de sloot W10 konden installeren, maar eigenlijk niet voldeden.
 2. Van computer naar computer

  Alle foto en filmmateriaal van een trip naar de Ardennen. Was toch een dik half uur van laptop naar HD, en daarna van HD naar desktop ook een half uur. Niet erg, tijd genoeg, maar zeer ongeduldig, daarom wilde ik dat weten. Bedankt, en voor mij mag het dicht.
 3. Van computer naar computer

  Gelukkig heb ik het niet geprobeerd, maar een externe schijf, als tussenstation gebruikt.
 4. Kan men een laptop en een desktop, gewoon met een USB kabel verbinden om te kopiëren?
 5. Windows 10 naar 7

  Als ik er nog eens kom zal ik het zeggen.
 6. Windows 10 naar 7

  Mijn schoonzoon heeft een oude, en alles behalve zware, desktop. Toch bleek hij volgens Microsoft zwaar genoeg om W10 te installeren. Nu loopt dat ding ontzettend traag, en zou hij er terug W7 willen opzetten. Hij was te laat om dat nog te kunnen doen, maar hij beweert ook dat hij W7 vanuit een DVD niet kan installeren. Volgens mijn ondervinding steek je een installatie DVD in, en als je dan opstart, vraagt hij of je van die schijf wil opstarten. Als je dat toelaat, vraagt hij of hij de schijf mag formatteren, en als je dan ja zegt, verwijdert hij W10 en kan je W7 installeren. Is dat juist?
 7. Filmpjes Langs Firefox

  Dat is misschien de rede was dat ik het terug had ingeschakeld, omdat het niet onmiddellijk werkte. Afwachten nu
 8. Filmpjes Langs Firefox

  Sorry allemaal, ik bleek hardware verszellingen NIET uitgeschakeld te hebben. Ik had weer zo'n venster en ik ging dat controleren. Bleek dat ik het niet uitgeschakeld had. Ik weet dat ik dat wel had gedaan, maar omdat er niet dadelijk iets gebeurde, waarschijnlijk terug ingeschakeld; Nu wel uitgeschakeld en dat filmpje liep. Oud worden!!! SORRY
 9. Warm, warm en droog, droog

  Ik vertelde toch over onze katten .... En wat jouw raad over die koeling betreft: daar moet je huis voor geschikt zijn. Ik nog verschillende koepels, geen tegen over elkaar staande deuren enz.
 10. Warm, warm en droog, droog

  De 14daagse voorspellingen (in zover je die kan geloven), geven betere temperaturen, maar geen regen. Een ventilator verzet gewoon de lucht, en geeft een vals gevoel van koeling, maar doet dat niet echt. Gezien mijn ouderdom en gezondheid, raakte ik soms wel wanhopig, zeker toen buienalarm donderdag en vrijdagavond, steeds regen voorspelde, maar er geen kwam. Zelf hebben we drie 'binnen' katten, maar we hebben nog een vijftal bedelaars buiten. Ik had zo'n (zeer goedkoop) airco toestel besteld waar men schreef 'vandaag besteld, morgen geleverd', maar deze keer was dat laatste niet waar. Na opvraging kregen we als antwoord: zes tot acht werkdagen. Dus wanneer het koeler wordt komt het. Arré, meegespeeld in dit onbestemd item
 11. Filmpjes Langs Firefox

  Porrelaar, ik heb ondertussen wel die laatste driver geinstalleerd. Had het eerst niet gezien dat jij een latere had.
 12. Pc upgrade

  Ik ken weinig van computers, maar veel van muzikanten, en daar zijn er ook die denken dat ze op een duurder instrument beter kunnen spelen.
 13. Filmpjes Langs Firefox

  Het is te widsselvallig om daar een oplossing voor te vinden. Soms lukt het niet, dan zet ik het hier als reactie en daar werkt het wel (ook Firefox) Soms werkt het met dunbbelklikken. Dus dit mag van mij dicht, zo belangrijk zijn die filmpjes niet. Ik hoopte dat er iemand was die hetzelfde had, en zou reageren.
 14. Externe HHD 4Tb

  Bedankt. Wilde een bevestiging van iemand die het niet verkoopt. Sommige uitleg op het net is onduidelijk. Mag voor mij dus dicht.
 15. Externe HHD 4Tb

  Ik heb een extra externe HD nodig en zie nu dat er van 4TB en meer zijn, maar op allemaal wordt USB3 aangeduid. Nu heb ik enkel USB 2 kan ik die toch gebruiken. 4 TB en meer, waar is de tijd (nog geen 20 jaar geleden) dat men mij uitlachte omdat ik zo'n belachelijk grote schijf van 80 GB liet steken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×