Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  261
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Thuisgroep en andere ellende

  Ik heb hem gisteren, zoals ik hier boven schreef, met een korte kabel met de modem verbonden, en dan flikkert hij ook. Iemand schreef hier vroeger dat dit een teken was dat hij data downloade.
 2. Thuisgroep en andere ellende

  En waar en hoe vind ik die drivers?
 3. Thuisgroep en andere ellende

  Hij vond de linksys om hem te installeren, dus zal hij wel terugkomen zeker. En als ik de laatste driver niet heb, waarom vindt hij dan wel die 8 andere, veel minder duidelijke netwerken?
 4. Thuisgroep en andere ellende

  2 jaar geleden stierf de man die mij altijd hielp wat computer betreft. Hij was toen 82 en had heel zijn leven met computers bezig geweest. Hoe vaak hij gezegd heeft: wat ik met jou meemaak, ben ik nog nooit tegen gekomen. Wat dat netwerken zoeken betreft, dat ken ik wel en, zoals ik al schreef, alle omliggende en mijn eigen netwerk komt er op, maar die netlink niet. Ik heb al verschillende keren de laptop opgestart, de linksys uitgezet en terug aan, en telkens kwam onmiddelijk op mijn mobiel, en na enkele minuten op mijn vrouw haar laptop, mijn nieuwe verbinding tevoorschijn. Raar genoeg niet op mijn laptop. Misschien morgen, want nu ben ik dood op.
 5. Thuisgroep en andere ellende

  Ik snap er niets van op mijn mobiel antwoord ik nu, langs die linksys. Op mijn vrouw haar laptop kon ik er ook verbinding mee maken, maar op mijn laptop vind ik hem niet. Er komen 10 netwerken uit de buurt op, maar die netlink niet.??? Begrijpe wie kan, maar bij mij kan alles. In elk geval moet die linksys ingeschakeld zijn. Op mijn vrouw haar laptop en op mijn mobiel geeft hij uitstekend. Dat is wel in de woonkamer, en het AP is met een korte draad verbonden met de modem. Kan dat een oorzaak zijn dat hij in de studio niet werkte?
 6. Thuisgroep en andere ellende

  Er gebeurt iets zeer raar. Ik heb de linksys in de woonkamer gezet, en daar dus met een korte draad verbonden met de modem. Mijn mobiel vindt Linknet, en mits eenmaal ingeven van het passwoord, werkt hij er op. Maar, ook de laptop van mijn vrouw was gewoon passwoord ingeven, en dan zonder probleem verbinden. Op mijn laptop, wordt hij (voorlopig?) gewoon niet gevonden. Alle buren en onze WiFi komen in de lijst, maar Linknet niet.
 7. Thuisgroep en andere ellende

  Na herstarten komt mijn linknet niet tevoorschijn.
 8. Thuisgroep en andere ellende

  Vast IP adres of automatische configuratie
 9. Thuisgroep en andere ellende

  Dat heb ik gedaan, en nu sta ik op deze bladzijde, en daar moet het, volgens mij, gebeuren.
 10. Thuisgroep en andere ellende

  Hier wordt het toestel zenuwachtig, want ik heb al tweemaal het passwoord moeten ingeven.
 11. Thuisgroep en andere ellende

  Er kwam dit: Daar heb ik op geklikt en moest het passwoord van linknet ingeven. Dan kwam ik op een ander blad en moest het andere passwoord okapi555 ingeven. Nu sta ik op bladzijde 9A+9B. En ik kan nog geen verbinding maken
 12. Thuisgroep en andere ellende

  Nu komt er dit, en dan geen volgende meer:
 13. Thuisgroep en andere ellende

  Hello wat moet ik hier invullen?
 14. Thuisgroep en andere ellende

  Ik ga nu even eten (kwartiertje) dan ben ik terug. Sorry
 15. Thuisgroep en andere ellende

  Tot hiertoe doe ik alles hetzelfde dan daarvoor. De plaats waar het fout liep moet dus nog komen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×