Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  865
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Theo2602

  Geen Wifi meer

  Daar niemand hier een oplossing weet, mag dit dicht, zodat ik, zonder de regels te schenden, op een ander forum hulp kan vragen.
 2. Theo2602

  Geen Wifi meer

  Langs de laptop van mijn vrouw kon ik, met Acrylic, zien dat Linknet op kanaal 11 staat. Weet iemand hoe ik dat kan veranderen? Ik lijk me te herinneren dat we hier bij de eerste installatie ook veel problemen hebben gehad omdat Linknet op kanaal 11 of 12 stond.
 3. Theo2602

  Geen Wifi meer

  Ik schreef al dat ik in de woonkamer zonder probleem op Wifi ga. Dus staat Wifi zeker aan. In de studio vindt zowel mijn smartphone als de laptop van mijn vrouw zonder problemen Wifi. Mijn laptop doet daar zeer raar. Wifi stations uit de buurt springen aan en af.
 4. Theo2602

  Geen Wifi meer

  De smartphone vindt 'Linknet' terug, maar de laptop niet. Ook Acrylic geeft hem niet meer. De laptop werkt wel op mijn Wifi in de woonkamer. Voor degene die het niet wisten: mijn modem van Proximus staat in de woonkamer daar heb ik als WiFi post 'Annie' Dan loopt er een speciale kabel van 20 meter naar de studio, daar is een Linksys aangekoppeld, en heeft het WiFI netwerk Linknet als naam. Zonder dat er iets is veranderd, vind mijn laptop Linknet niet meer, mijn smartphone en printer vinden hem zonder problemen.
 5. Theo2602

  Geen Wifi meer

  Nadat ik al een jaar zonder probleem, in de studio, verbinding maak met mijn 'Linksys' (=Linknet) krijg ik plots geen WiFi verbinding meer. Acrylic vind hem nog, maar met de rare melding dat hij ingesteld is op kanaal 11+7!! Wie weet raad??
 6. Theo2602

  W10 Pro of Home

  Bedankt, dit mag dus dicht. Ik heb niet doelbewust voor mijn desktop en laptop voor PRO gekozen, maar ik gebruikte op mijn desktop W7 pro, en dat maakte waarschijnlijk dat de update naar W10 automatisch PRO was. Mijn laptop heb ik 2de hands gekocht met PRO er op. Mijn vrouw haar laptop was nieuw en dan blijkt er altijd HOME op te staan.
 7. Theo2602

  W10 Pro of Home

  Dat eerste had ik gelezen, maar ik snap de dingen die verschillen niet. Het tweede legt nog eens uit wat die verschillen zijn, maar daar was niets bij dat voor mij belangrijk is. Maar ik meen wel begrepen te hebben dat er geen enkele reden is om mijn vrouw haar laptop te updaten.
 8. Theo2602

  W10 Pro of Home

  Ik heb W10 pro op mijn desktop en laptop, mijn vrouw op haar laptop W10 Home. Ik kan nergens een verschil ontdekken. Langs Google gezocht, en het enige dat ik versta van de verschillen is dat de ene max 250 GB ram kan hebben de andere 2TB, voor wie dat belangrijk is, snap ik niet. Nu dus mijn vraag: is er één verschil dat voor de gewone gebruiker belangrijk is?
 9. Theo2602

  Licentie activeren

  Bedankt. Ik heb niets speciaals op mijn computer. Bankier niet of zo.
 10. Theo2602

  Licentie activeren

  Mag dicht. Uiteindelijk reactie gekregen, en na een half uurtje TeamViewer, was het klaar. Ze zouden mij een foute Key hebben gegeven.
 11. Theo2602

  Licentie activeren

  Toen ik mijn Office door een crash moest vernieuwen, kreeg ik hier door enkele reden een adres waar dat, goedkoop, kon en toch legaal was. https://www.ictofficecentre.nl/microsoft-office-2016-professional-nederlands-32-64-bits-download-legitieme-microsoft-licentie-code Nu vandaag, twee maand later dus, krijg ik plots dat ik die Office moet activeren. Terwijl ik bij aankoop steeds dadelijk reactie kreeg op mijn mails, gebeurt dat nu niet. Heeft iemand ondervinding met dat activeren?
 12. Theo2602

  oude dvd-speler op nieuwe tv aansluiten

  Er zijn kabels om van scart naar HDMI te gaan.
 13. Theo2602

  geluid werkt niet meer na update windows 10

  Elke keer mijn vrouw een update van W10 krijgt, is haar klank weg, en moet ze opnieuw de drivers van Realtec installeren.
 14. Theo2602

  Oktober W10

  Bedankt, ik was maar nieuwsgierig. Zelf zoeken zal ik zeker niet doen. Voor mij mag dit dicht, maar het kan zijn dat er nog benieuwd waren, en het niet durfde vragen.
 15. Theo2602

  Oktober W10

  Is die nieuwe W10 een zachte dood gestorven, langs Google vind ik daar niets van!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.