Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  1.147
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat vreesde ik ook al. Dat is gemaakt voor nieuwere computers. Dus dit mag dicht
 2. Theo2602

  Systeemvereisten

  In bijlage plaats ik de systeemvereisten van Studio22 en mijn speccy. Kan iemand mij zeggen of die van mijn computer voldoende zijn. Met hartelijke dank bij voorbaat.
 3. Mijn vraag is heel simpel: is het data verbruik op een mobiel met een groot scherm groter dan op een met een klein scherm. Op mijn vorige mobiel LG D405n kocht ik regelmatig 1GB data, en ik gebruikte daar op de maximum tijd van één maand, gewoonlijk niet eens de helft. Nu heb ik een LG G7, en plots doe ik met diezelfde GB maar enkele dagen. Zonder dat ik er echt veel intenser mee werk. Waarom denk ik dit: enkele jaren geleden gebruikte ik mijn vorige mobiel als tettering voor mijn laptop, op een plaats waar geen WiFi was. Mijn data vloog er op enkele uren door, en Proximus gaf mij als uitleg dat een groot scherm (laptop) veel meer data gebruikte. Ik twijfelde daar aan, maar nu wordt dit blijkbaar bevestigd. Iemand die daar iets over weet??
 4. Mijn vrouw heeft sinds de laatste veranderingen de beruchte popups niet meer gehad, dus dit mag dicht. Met dank van mij, en natuurlijk ook van mijn vrouw.
 5. Wat heb ik, voorlopig gedaan: langs 'geavanceerde instellingen en notificaties' (alleen is dat nu geavanceerd en webmachtiging) die website, en nog een ander verwijderd. Die DELFIX gerund en met CCleaner het register verwijderd. Mijn vrouw geeft inderdaad gemakkelijk toestemming, maar dat is mijn schuld, omdat ik haar ooit zegde dat ze coockies moest toestaan. afwachten nu. in elk geval al bedankt
 6. Na een halve nacht wakker liggen. De text volledig gelezen en het filmpje gekeken. Hier is de log Fixlog.txt
 7. En nog sterker, dit is de laptop van mijn vrouw waar ik enkele weken geleden een NIEUWE W10 heb opgezet, dus alles weg
 8. En de virus waarschuwing blijft komen
 9. Je bent me van de eerste zin al kwijt ik snap niet hoe ik kan DOWNLOADEN en naar waar? Zo'n map vind ik niet. Sorry
 10. Ik had al die Avast gedownload en dan op EXE gedrukt en die vroeg of hij Avast moest verwijderen, ik heb ja gezegd en dat is beginnen lopen. Dan moest ik herstarten, en dan heb ik die Farbar maar geriskeerd, hier is het resultaat FRST.txt Addition.txt
 11. Ik wilde dus eerst de simpele methode gebruiken en Farbare laden, maar er kwam dat Windows hem tegen had gehouden. Ondertussen ook gelezen hoe je in veilige modus opstart, ook niet simpel, maar zal proberen.
 12. Sorry, hoe raak ik nu weer in Veilige Modus?
 13. Wanneer ik mijn antivirus wil uitschakelen, krijg ik niet de dingen die gevraagd worden. Eerst krijg ik al nergens Windows Defender, en als ik dan op Windows beveiliging klik, wat hetzelfde ongeveer is, krijg ik rechts nergens Windows Defender Beveiligingscenter openen. Wil u mij daar eerst doorhelpen aub En nogmaals met Revo Uninstaller vind ik geen Avast, die hier zijn kop opsteekt
 14. Mijn vrouw krijgt (of kreeg) op haar laptop steeds een waarschuwing tegen virussen. Ik denk dat het een verkoop truc is, maar voor de zekerheid vraag ik het toch even hier. Zij bleek ook plots Avast op haar toestel te hebben, terwijl ik dat, niet zo lang geleden, verwijderd hebt. Zij download nooit programma's, dus vraag ik mij af hoe ze dat binnen krijgt. Ik heb Avast verwijderd, en gescand met MB, en voorlopig (2 uurtjes) heeft ze het niet meer gekregen.
 15. Graag zou ik weten of één van die twee beter is dan de ander. Ik gebruik Dropbox, maar nu las ik dat als je ONEDRIVE gebruikt, je automatisch, zonder licentie, Microsoft Office kan gebruiken zonder dat te installeren. Dit zou veel beter zijn voor een Smartphone, minder plaats en geen licentie kopen. Dropbox opent ook WORD bestanden, maar ik verstond dat ik na een tijdje een licentie moet kopen. Wie weet wat??? Met dank bij voorbaat.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.