Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  770
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Theo2602

  Alle Mailadressen weg

  Ondertussen heb ik mijn mailadressen terug kunnen binnen pakken langs deze URL: http://www.jandigitaal.nl/computerlessen/outlookxp/adresboek weg.htm Maar het is wel niet normaal, in mijn adresboek staat mijn tweede mailadres niet meer, maar in het lint links nog wel. Dus eigenlijk zou ik die Outlook moeten kunnen 'herstellen' maar daar zie ik geen mogelijkheid voor. Moest er nog iemand een oplossing weten, bedankt.
 2. Theo2602

  Alle Mailadressen weg

  Zonder enige oorzaak, zijn al mijn mail adressen uit mijn Outlook verdwenen. Hoe kan dat, en hoe herstel ik dat?
 3. Ik heb ook juist een 1803 update gekrefen
 4. Theo2602

  van videocamera naar pc

  Mijn CD's ook geen probleem. Maar mijn DVD's is wat anders. Ik heb duidelijk gezegd dat dit 'vloeibare' een uitdrukking was voor mensen zoals ik. Als die topman van een groot bedrijf mij belogen heeft ik jou dan ook.
 5. Theo2602

  van videocamera naar pc

  Het is inderdaad zo dat (zelf 'gebrande') DVD, terecht; uit de tijd is. Ikzelf heb er tientallen gebrand en heb tot mijn spijt en ergernis, moeten ondervinden, dat die na, betrekkelijke korte, tijd, niet meer leesbaar zijn. Gelukkig stonden mijn filmen nog in AVI op mijn computer. Ik heb vaak gezocht, waarom die DVD's na een tijdje niet meer leesbaar waren en toen kreeg ik van iemand, die duidelijk wist waar hij over bezig was, de volgende uitleg. Een commerciële DVD, wordt echt 'gebrand' in de materie. Bij een zelfgebrande DVD zou de 'schrijflaag', eigenlijk vloeibaar zijn. En na tijd, en naargelang de manier van opbergen, loopt dat uit. Natuurlijk is dat een simplistische uitleg, voor leken zoals ik. Ik heb DVD's gebrand op schijven van alle merken, zowel - als -. Met branders in verschillende computers en 3 HDD opnemers met brander. Van de meer dan 100 zijn er geen twintig meer bruikbaar. Om filmen van formaat te veranderen gebruik ik Any Video Converter. Was toen een betalend programma, maar ik geloof dat het nu gratis is. Om filmen te bewerken gebruik ik vooral Pinnacle Studio 14. Die zitten nu al aan 21, maar ik ben tevreden met wat ik heb.
 6. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Dit mag afgesloten worden. Ik heb de programma's terug geïnstalleerd. Alleen geleerd dat een Back-up nutteloos is.
 7. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Ik vraag nogmaals: kan ik het riskeren om die back up verder te zetten, nadat ik de volgende schermen krijg: Indien niemand kennis, tijd of zin heeft, is het misschien best dit af te sluiten, zodat ik op een ander forum de vraag kan stellen.
 8. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Ondertussen gezien dat op mijn laptop ook drie 'partities' staan op de C schijf.
 9. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Vergeet ik nog iets: die Drive-N-Go (J) is de schijf waarop de back-up staat.
 10. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Op mijn mobiel blijft een antwoord vaak staan, en dan denk ik dat ik het niet heb verzonden. Hierbij dus dat schijfbeheer zoals gevraagd. Wat ik wel raar vind, in zover ik mij herinner, is dat aan de C schijf TWEE partities bijstaan, terwijl dat normaal toch maar één is.
 11. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Dat wordt iets voor morgen, want, zoals ik al vaak schreef, mijn computer staat in een 'studio' in de hof, dus ' s avonds zit ik daar niet.
 12. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  ik heb wel een SSD disk
 13. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Hier nog eens de keuze foto met de tekst als ik op C klik
 14. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Mijn scherm ziet er zo uit (mijn scherm) En als ik die C selecteer, komt daaronder dat dan de boot partitie verloren gaat; Ga ik toch verder dan krijg ik weer een ander scherm.
 15. Theo2602

  Alarm computer start niet meer

  Dan zal ik hem afzetten tot ik iets hoor. Je kent het probleem, als ik enkel C aanduid komt er inderdaad dat er iets te kort is, maar meer aanduiden kan ook niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.