Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  581
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. WiFi waar en wanneer

  Tegenwoordig zijn alle toestellen voorzien van WiFi, maar, zover ik er iets van begrijp, men kan die toestellen enkel gebruiken waar er een WiFi verbinding is. Daarom mijn vraag bij bv Drones, die hebben een WiFi verbinding, waardoor je de vlucht kan volgen (en eventueel ook besturen) vanop je mobiel. Maar buiten is er toch niet overal WiFi, hoe werkt dat dan?
 2. Update 1803

  Is die 1803 alleen voor W10 professional? Op mijn desktop en laptop heb ik dat, en daar kwam die al enkele dagen geleden, maar op mijn vrouw haar laptop met W10 home, nog niets gebeurd.
 3. Update 1803

  EN.... Solitair werkt weer!?!?!?!?
 4. Update 1803

  Defender geeft elke dag wanneer hij laatst is bijgewerkt; Meestal diezelfde dag, en Malwarebytes laat ik minstens 2x per week lopen. En daar komt ook op wanneer er moet geupdate worden.
 5. Update 1803

  Voor beveiliging heb ik Windows Defender en Malwarebytes. Beiden geven geen problemen.
 6. Update 1803

  Plots werkt mijn solitaire terug niet meer. Hij gaat wel van de hoofdbladzijde (waar hij vroeger bleef hangen) naar de keuze bladzijde, maar daar is alles 'onaanklikbaar'
 7. Update 1803

  ik denik dat we dit kunnen sluiten, want we zijn ver afgeweken van de beginvraag. op zich natuurlijk niet erg. Voor mij blijft enkel het raadsel dat W10 1803 op de desktop 46 gb is en op de laptop 26 gb. Dat laatste blijkt het normale te zijn.
 8. Update 1803

  Ik heb nog een oude computer waarop XP en W7 draai. XP omdat ik oude DOS en andere programma's gebruik die niet op een hoger versie draaien. W7 gebruik ik zelden nog, omdat wat in W7 werkt ook in W10 werkt. Maar buiten die zijn er nog andere Windows versies geweest zoals Millenium (ik denk dat ik de enige ben dat dit gekocht heeft) en het is opvallend dat W8 niet wordt vernoemd, om over Vista maar niet te spreken. Voor de rest ben ik over W10 tevreden, alleen de vereisten zijn (veel) hoger dan voor W7 en dat zal voor velen wel de oorzaak van de klachten zijn.
 9. Back-up maken

  Stel je HD crasht, kan je zo'n backup ook gebruiken op een nieuwe schijf? En op een SSD schijf?
 10. Update 1803

  Netflix is iets wat je zelf kan kiezen. W10 updates niet. Stel je weigert die 1803, wat gaat er dan gebeuren met veiligheidsupdates? En ik, vind W7 nog altijd de beste.
 11. Update 1803

  Dat was ook de reden dat veel 'kenners' in het begin, en misschien nu nog, iets tegen W10 hadden. Je wordt nooit verwittigd als hij iets gaat doen van updaten. Soms als je de computer afzet komt er bijwerken en afzetten. Als je dan de volgende keer start, is dat ook wat trager, maar je weet waarom. Als hij in het geniept updates doet, start hij waarschijnlijk daarna ook trager, en werkt wat slomer, maar je denkt er niet altijd aan dat hij weer aan het updaten is. Dus vloek je maar wat.
 12. Update 1803

  Microsoft Solitaire Collection werkt weer!
 13. Update 1803

  Solitair is terug!
 14. Update 1803

  Die zeven staat er op en werkt.
 15. Update 1803

  Ik vind solitair een goede tijdopvuller, als ik een film aan het uploaden ben naar Youtube, of gewoon als ik hem aan het genereren ben. Een film gemaakt met studio en veel teksten, inschuifvensters, geluid en muziek, kan soms wat duren.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×