Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  1.245
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Privacy bestaat al lang niet meer, dus ik vind die reactie irrelevant. Overigens als ze per jaar maar één crimineel hierdoor kunnen vatten, hebben ze hun nut bewezen.
 2. sorry, vergeten. inderdaad opgelost. mag dicht. bedankt
 3. Ik heb Firefox verwijdert, dan opnieuw geinstalleerd (nu 71.0 64 bits) en alles werkt terug perfect. Natuurlijk moet ik nu overal terug inloggen, maar enkel de eerste keer. Erger is dat ik niet weet hoe het begonnen is. Ik denk met een update van FLVtoyoutube. Daar kwam weer van alles (natuurlijk ook Avast) mee en daar liep iets fout Bedankt voor uw hulp.
 4. 71.2 (32bits) Ik moet plots overal (ook hier) telkens inloggen.
 5. Daar heb ik geklikt en dan kreeg ik wat je ziet op de foto hiervoor en nergens VERSIE
 6. Normaal als ik Firefox start, kom ik op mijn vaste startpagina. In mijn geval FaceBook. Nu is er weer iets gebeurd, waardoor ik overal terug paswoorden moet ingeven, en ik geen startpagina meer kan ingeven. Hoe vaak ik ook op Extra/opties/startpagina/aangepaste URL klik en daar Facebook inzet, als ik opnieuw opstart krijg ik een lege lijn. En als ik dan op FB ga, moet ik telkens opnieuw een passwoord ingeven. Waar is er iets fout gelopen? Wie kan mij helpen?
 7. Geen pop ups meer gezien. Hartelijk bedankt, dit mag, voor mij, dicht
 8. Dat het altijd iets zo vanzelfsprekend is, vind ik zo onozel. Alsof je de auto helemaal uiteen vijst, om dan te ontdekken dat je geen naft hebt.
 9. 23 uur geleden, zette ik 'Meldingen weergeven' uit. En sindsdien heb ik geen pop ups meer ontvangen. Hij heeft vannacht acht uur uitgestaan, is dus toch al 24 uur zonder pop ups. Bedankt aan iedereen die wilde helpen, en bijzonder Kape natuurlijk. Ik zou wel nog een dagje wachten, voor we afsluiten.
 10. Ik heb dat nu gedaan, dus weer afwachten. Gezien de kerstavond en daarmee gepaarde feestelijkheden, zou het wel kunnen dat ik pas morgen reageer.
 11. Is ook niet de oplossing. Dacht eerst van wel, maar uiteindelijk kwam er weer een 'niet geleverde en betaalde' bestelling, waarvan ik enkel de verzending moest betalen. Als dat echt moest zijn, had ik nu al een berg van 1ste klas smartphones, om over het miljoen dat Microsoft mij, als beste klant, gaf, niet te spreken.
 12. Ja, en ik heb er een andere ingezet. Afwachten dus.
 13. Als ik Chrome app open kom ik dadelijk op de fameuze : wehostyourwebsites.com/be/consumersurveys/bolcom02/INDEX.HTML,session en in grote rode letters staat er ACCOUNT CLOSED In die meldingen vind ik (zie foto) Wat moet ik wel of niet uitschakelen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.