Ga naar inhoud

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  1.806
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mijn vrouw vindt dat de helderheid van haar laptop, minder is dan vroeger. met de gewone instellingen heb ik de schuif op het hoogst gezet. Verliest een scherm; na jaren gebruik aan helderheid?
 2. Wat mij ook opviel: ze vroegen of ik al eens, gratis, W10 had geinstalleerd, op mijn JA kwam geen enkele negatieve reactie. Ik vraag me eigenlijk af, of er al ooit iemand voor W10 heeft betaald. Eerst kreeg je melding op je W7 dat je, gratis, kon updaten naar W10. Dan maakten wij allemaal startschijven, voor wanneer er problemen waren, en daarmee kon je dan zonder problemen W10 op een andere computer installeren. Dit mag dicht
 3. Ja, heel vriendelijk. Eerst was het een automaat die allerlei proeven deed. Dan vroeg hij of ik een echte mens wilde. Wat ik ook fantastisch vind is de snelle en leesbare vertaling van wat hij intypt.
 4. Ja, en die nam de laptop over en probeerde vanalles. Uiteindelijk W10 herstel met behoud. Dus zeker een uur bezig geweest. Ik wist niet dat microsoft zo goed helpt.
 5. de camera werkt, door W10 te 'herstellen'. voor mij mag dit dicht.
 6. Dat stond aan. Ondertussen heb ik hulp gevraagd (keuze bij foutmelding) en nu is die al een uur op mijn laptop bezig, zoals bij teamwork (of hoe heet dat)
 7. op punt 5 apparaatbeheer, vond ik na klikken op verborgen toestellen, de camera. maar nadat ik hem verwijderde kwam hij niet meer terug. als ik de camera wil downloaden, komt er dat hij geïnstalleerd is.
 8. Op 11 februari deed ik een clean install op mijn laptop van W10. Vandaag wilde ik een beeldverbinding maakte, en ontdekte dat mijn camera niet meer werkt. ik krijg een foutmelding, maar hij staat ook niet meer in apparaatbeheer. De laptop is een DELL Latitude e6420. de camera heeft altijd gewerkt.
 9. Dat was de bedoeling. Alvast bedankt.
 10. ik kocht een selfie stick, met afstandsbediening langs bluethooth. dat is van XIONG TU. als ik die bluethooth verbind, schakelt die het toetsenbord uit. dus telkens ik de bluethooth wil gebruiken, moet ik die XIONG TU inschakelen, en daarna uitschakelen. anders kan ik daarna niets ingeven langs het toetsenbord. bestaat er een mogelijkheid om dat uit te schakelen?
 11. normaal krijg ik geen melding. maar ik kan niets meer doen. maar die laatste keer kon ik afzetten op de gewone manier, en toen kwam dat scherm. het lijkt, lach nu maar, alsof de laptop plots moe wordt, en niet meer vooruit kan. ik heb nog niet kunnen ontdekken dat het bij een programma hoort. ik ben zelfs overtuigd van niet.
 12. Die laptop werkt normaal, maar plots blokkeert hij. Dus het kan wat duren voor ik zeker ben dat dit weg is.
 13. Hoe kan ik weten of het is opgelost?
 14. Die USB die ik heb uitgezet blijken niet vanzelf terug geïnstalleerd te worden. heb ze dus een voor een terug ingeschakeld, en mijn ID kaart werkt terug.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...