Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Theo2602

Lid
 • Aantal items

  944
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theo2602

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb mijn USB al een tijdje terug in de oorspronkelijke poort gestoken, en geen problemen meer gehad. Leek me ook nogal onwaarschijnlijk, maar ook dat ik (waarschijnlijk Proximus) steeds die storing had, op het ogenblik dat ik met die USB stick aan het werken was. Mag dus dicht en zal raadsel blijven. Bedankt
 2. Eigenlijk is wat ik geef niet wat u zocht, want u spreekt van beelden niet synchroon, en hier is er enkel een foto. Sorry
 3. Het staat ook op YouTube en daarvoor zijn veel programma's om het te downloaden.
 4. Dan is het wel opvallend hoeveel goedkoper AMD is. Dat moet toch een reden hebben. Maar ik weet genoeg. Bedankt. Mag dicht
 5. Door, niet relevante, omstandigheden, heb ik een aversie tegen AMD processors. Ik ga hier niet vragen wat het beste is, maar wel wat de vergelijking is. MAW welke Intel = welke AMD. Oorzaak van mijn vraag is een computer bij ALDI die tamelijk goedkoop is Het betreft een AMD RYZEN tm 5 2400G Met welke intelprocessor zou die (ongeveer) overeenkomen I3? i? Met dank voor antwoorden, en nogmaals aub geen discussie over of AMD beter of slechter is dan Intel.
 6. Theo2602

  Foto Pixels

  Porrelaar, ik heb er niets mee te maken, maar vind uw resultaat prachtig. Zal wel bloed zweet enz
 7. Ik zal nog maar wat wachten tot Microsoft zelf de update aanbied. Als dat in November nog niet zo is, kan ik jullie methode gebruiken. Bedanlkt
 8. hoe kan je dan W10 installeren. Ik heb daar geen schijf van ik heb die on-line gekocht. Dus als je er niet in raakt kan je ook niet opstarten denk ik.
 9. Ik had ooit eens een backup en schijf gemaakt, maar toen ik ze nodig had, werkte dat, ondanks alle hulp hier, niet.
 10. Ik heb op mijn laptop en op die van mijn vrouw nog altijd 1803. De volgende (1809) werd nog niet aangeboden. Gaat dat geen problemen geven? Ik lees hier dat elke versie maar een zekere tijd zou ondersteund worden.
 11. Ik zal nu enkele dagen afwachten. Dat ik op dit idee kwam, was omdat de storing altijd voordeed als de computer pas op stond. Ik doe dan zo wat routine dingen, en dit is er één van. Dus nog ecen open laten. Kan ook dat Proximus elke morgen een storing heeft.
 12. Neen, de eternet poort zit van achter, de USB van voor. Ik begrijp het ook niet. Maar het is nu al enkele dagen dat dit gebeurt als ik dat doe. Ik zet artikels op 2de hands en plaats daar foto's bij.
 13. IK geloof het zelf niet, maar toch even vragen. Ik kreeg plots het gevoel dat die Internetverbinding wegviel als ik foto's uploadde van een bepaalde USB stick. Ik heb al een tijdje het gevoel dat die USB stick nogal losjes in zijn vatting zit, en daarom heb ik die naar een ander opening verstoken, en sinds dat ogenblik loopt alles normaal. Ik geloof het zelf niet, maar zou dat een oorzaak kunnen zijn?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.