Ga naar inhoud

nieuwsgierig

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nieuwsgierig's prestaties

  1. dank voor jullie medewerking, hij mag afgesloten worden!!
  2. hoi ik , ik heb inmiddels van alles geprobeerd. helaas is het niet gelukt. zouden jullie het bestandje willen bewerken en kijken of dat hij het dan doet. wederom bedankt.. Gr.
  3. helaas kom ik nog niet uit. heb die formule in C7 van de 1e sheet geplakt, echter krijg ik #NB.
  4. hoi hoi, zouden jullie eens willen kijken naar mijn bestandje. in sheet 1 heb ik de volgende 2 velden: Zoekfunctie omschrijving ik zou graag willen weten of dat ik als ik in sheet 1 bij zoekfunctie een sectienummer invul of het dan mogelijk is dat er bij omschrijving dan informatie komt te staan om welke sectie het gaat. deze informatie zou hij dan uit Sheet 2 moeten halen. is het mogelijk dat iemand mij hiermee helpt of kan laten weten of dit mogelijk is. Alvast bedankt! Groet M opzoeken.xlsx
  5. Beste mensen, Hartelijk bedankt voor jullie hulp!! Goed weekend!!
  6. heb het gedaan maar dan blijf ik het zelfde houden, tijd en datum vult ie in, maar als je het veld bij B leeg haalt dan blijven de data's ook staan.
  7. Hoi Bucky, Dank je! zo kom ik al een eind verder.,, het enigste nadeel is dat de data's niet automatische weer verdwijnen als je veld B weer leeg maakt. @ Baker, dank je voor je formule, echter heb ik geen idee hoe ik deze kan verwerken in VBA. Zou je mij hiermee willen helpen? GR.
  8. Top, dank je! Weet iemand anders hoe je de tijd & datum in de vba kunt verwerken?
  9. Beste, ik ben met een bestandje bezig in excel 2010, maar kom niet echt verder. Graag had ik indien mogelijk wat hulp gehad bij de volgende zaken: In sheet "inname" zou ik graag als ik in kolom B een naam invoer in A automatische de datum en tijd willen krijgen. De meeste gegevens die in sheet "inname" staan, heb ik gekoppeld naar sheet" aanvraag verwijdering" Nu heb ik echter in deze sheet allemaal nullen staan, hoe kan ik deze weg krijgen? Tevens wil ik graag weten of ik dit kan uitbreiden: als er in kolom D van sheet 1 niks wordt ingevuld, of dat het dan mogelijk is als er bijvoorbeeld een rood vlak tevoorschijn komt in kolom C van sheet 2 Alvast bedankt! Gr. M Exitlijst.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.