Ga naar inhoud

julia123

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

julia123's prestaties

  1. Bedankt voor jullie hulp! Het probleem is opgelost. Het probleem bleek te zijn dat mijn C schijf te vol zat, waardoor de bestanden niet meer konden laden. Heb nu een groot deel naar de D schijf verplaatst.
  2. Bedankt voor de info! Ik heb het allebei geprobeerd maar heb nog steeds het probleem. Wel zie ik dat er soms een schermpje te voorschijn komt, wat erop lijkt dat er een programma op de achtergrond bezig is (.exe). Kan dit er mee te maken hebben?
  3. Dank u wel! Helaas hebben de standaardinstellingen niet geholpen, dus ik ga de link van Jonas proberen nadat ik mijn laptop helemaal heb geback-upt. Hopelijk gaat het werken.
  4. Hoi! ik heb het geprobeerd, maar het werkt ook niet. Ik weet niet wat verder het probleem kan zijn? Het is pas zo sinds twee dagen. Ik zie eerst de foto's, maar als de pagina geladen is worden het witte icoontjes.
  5. Ja helaas wel, want ik zie momenteel al mijn foto's zo. Het maakt zeg maar niet uit of ik nu naar downloads ga of naar afbeeldingen.
  6. Sinds gisteren zijn mijn foto's opeens zichtbaar geworden als icoontjes met een wit tekenblaadje erop. Hiervoor kreeg ik gewoon de miniatuurweergave te zien. Ik heb geprobeerd om 'altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen' uit te zetten, maar die stond al uit. Weet iemand wat ik kan doen zodat ik gewoon weer mijn foto's kan zien i.p.v. de icoontjes? Dankje!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.