Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dorado

Lid
 • Aantal items

  492
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over dorado

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Linux

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.122 profielweergaven
 1. Beter is om html zelf te leren. Je kan hier waardevolle tips vinden: http://www.homepage-maken.nl/htmlcursus/lessenoverzicht.php https://handleidinghtml.nl Je kan met Geany of Notepad++ vervolgens je website bouwen, waarbij Geany uitgebreider en meerdere programmeertalen ondersteunt.
 2. Vaak is er niets mis met de drivers, maar moet het in een kanaalinsteling, ruis of het proberen van een andere poort gezocht worden. Hier heb ik wat links gevonden die je daarmee kunnen helpen: https://thegeekpage.com/audio-sound-popping-on-in-windows-10-solved/ https://helpdeskgeek.com/windows-7/fix-audio-staticcracklingpopping-with-realtek-sound-card/
 3. Kopieer de volgende code in de code, plak het in een opdrachtprompt met administratorrechten en druk op enter. Deze code creëert een nieuwe map genaamd CollectedFiles op het Desktop en genereert logbestanden in deze map om het probleem beter te analyseren. Ik wil je vragen om van de map een zip bestand te maken en het zip bestand te uploaden. Hoe een zip bestand van de map te maken: Rechtermuis klik op de map Selecteer Kopiëren naar Klik op Gecomprimeerde map
 4. Lees onderstaande artikelen eens: Windows 10 Windows Photo Viewer instellen als standaard programma Bring Back The Windows Photo Viewer In Windows 10. Of gebruik deze zip bestanden waarin een regbestand zit om Windows Photo Viewer te herstellen en Windows Photo Viewer te openen vanuit de Openen met lijst en het contextmenu. Restore-Windows-Photo-Viewer-in-Windows-10.zip Add-Open-With-Windows-Photo-Viewer-Option.zip Add-Windows-Photo-Viewer-in-Open-With-List.zip
 5. Bekijk eens dit artikel waarin uitgelgd wordt hoe je de 13 bekendste netwerkproblemen kunt oplossen. Voorbeeld van een thuisnetwerk:
 6. Doe het eens in veilige modus met de /quiet switch, dus: Dus plak in de opdrachtregel met administratorrechten: FORFILES /P %WINDIR%\servicing\Packages /M Microsoft-Windows-InternetExplorer-*11.*.mum /c "cmd /c echo Uninstalling package @fname && start /w pkgmgr /up:@fname /quiet /norestart"
 7. Deïnstalleer handmatig de laatste IE: Command line options available to uninstall Internet Explorer - We know IE! - Site Home - MSDN Blogs shows how to do it.
 8. Kijk hier voor het storingsoverzicht: http://allestoringen.be/problemen/telenet Het zou nu verholpen zijn zoals stegisoft zei.
 9. Update je chipset stuurprogramma. Download SDI Lite en *pak het uit naar de map C:\Program Files\SDI Dubbelklik SDI_auto.bat om het programma te openen. Klik in het welkomstscherm op Download indexes only. Klik dan op de paarse balk, kies Indexes en Ok Zoek nu in de lijst van hardware het stuurprogramma van jouw probleemhardware en houd de muis stil bij deze regel. Je ziet dan welke versie van je stuurprogramma is geïnstalleerd en welke versie beschikbaar is. Klik rechtsbovenin in het programma op de groene knop om de nieuwe versie te installeren. *Kijk hier hoe je kunt in- en uitpakken.
 10. Probeer het volgende: Login in veilige modus met opdrachtregel In de opdrachtregel Type - NET USER Administrator /active:yes Maak je geen zorgen wanneer je een foutmelding krijgt. Typ NET STOP ProfSvc - dit stopt de User profile service en breng je naar de login - als het goed is verschijnt een beheerdersaccount. Het behoeft geen wachtwoord als je geen wachtwoord hebt ingesteld. Combineer [Control Alt Delete], start taakbeheer, toepassingen, Nieuwe taak, type: explorer Klik op Start -> typ: msconfig - Hulpprogramma's - UAC instellingen wijzigen - schakel UAC uit. Open Kladblok. Klik op → Typ:notepad. Kopieer onderstaande code: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "EnableLUA"=0 Ga naar Bestand - Opslaan als. Bij "Opslaan in" kies je: Bureaublad. Bij "Bestandsnaam" zet je:fix.reg. Bij "Opslaan als type" selecteer je: Alle bestanden (*.*). Klik op de knop Opslaan. Rechtsklik fix.reg → Samenvoegen Herstart. rechtsklik nu de betreffende schijf of map, Eigenschappen, Beveiliging, Geavanceerd, tabblad Effectieve machtigingen, Geverifieerde gebruikers (Klik op selecteren -> Geavanceerd -> Nu zoeken) en sta alles toe
 11. Ja maar het kan ook liggen aan andere stuurprogramma's die disfunctioneren. Werk deze dus ook bij te beginnen met je videokaart.
 12. Omdat DPC Latency Checker geen goede output gaf, adviseer ik je betere stuurprogramma's te installeren. (Je hoeft niet persé alle stuurprogramma's bij te werken) Maak wel eerst een backup van je stuurprogramma's in geval van. Download SDI Lite en *pak het uit naar de map C:\Program Files\SDI Dubbelklik SDI_auto.bat om het programma te openen. Klik in het welkomstscherm op Download indexes only. Klik dan op de paarse balk, kies Indexes en Ok Zoek nu in de lijst van hardware het stuurprogramma van jouw probleemhardware en houd de muis stil bij deze regel. Je ziet dan welke versie van je stuurprogramma is geïnstalleerd en welke versie beschikbaar is. Klik rechtsbovenin in het programma op de groene knop om de nieuwe versie te installeren. *Kijk hier hoe je kunt in- en uitpakken.
 13. Workaround die je kunt proberen is de Flash Player niet te gebruiken bij Youtube filmpjes, door achter de links te zetten: &html5=1 Dus stel je wilt Rick Wakeman zien zonder Flash Player te gebruiken, klik http://www.youtube.com/watch?v=tKN_Rd-1V6Q&html5=1
 14. Ik heb betreffende suggestie aangedragen, omdat je niet de eerste zou zijn die met deze tip geholpen zou zijn wat betreft de verbetering van je geluid. Dat wilt niet zeggen dat deze tip de enige tip is welke je zou kunnen helpen. Zoals je ziet in het plaatje in je laatste reactie, kun je Aangepaste grootte kiezen. Vul daar bij begingrootte en maximale grootte 3000 MB in, klik op Ok en herstart. Vertel of er verbetering te merken is. Zo niet, verhoog het dan eens respectievelijk naar 4500, herstart en deel je bevindingen. Mocht het niet helpen, volg dan onderstaande stappen op: Stap 1: Check de reactietijd met DPC Latency Checker Als het goed werkt, ziet de output er zo uit: Stap 2: Ga naar apparaatbeheer toetscombinatie → typ: devmgmt.msc Open ondertussen de DPC Latency Checker en schakel ieder apparaat afzonderlijk uit in apparaatbeheer en bekijk de resultaten in dplc. Zodra je verbetering ziet, weet je dus welke driver de boosdoener is en welk een update of een downgrade nodig heeft, ergo een goed werkende driver.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...