Ga naar inhoud

dorado

Lid
  • Items

    495
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Linux

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

13.838 profielweergaven

dorado's prestaties

Vergevorderde

Vergevorderde (10/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

45

Reputatie

  1. Probeer het op de volgende manier op te lossen: Start op met de live linux usb/cd & overzie de indeling van je partities met het volgende commando in " een terminal sudo fdisk -l Je krijgt dan een overzicht als onder, waaruit blijkt dat je Linuxpartitie /dev/sda1 is. Disk /dev/sda: 232.9 GiB, 250059350016 bytes, 488397168 sectors Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disklabel type: dos Disk identifier: 0xa71bc45b Device Boot Start End Sectors Size Id Type /dev/sda1 * 2048 480393215 480391168 229.1G 83 Linux /dev/sda2 480395262 488396799 8001538 3.8G 5 Extended /dev/sda5 480395264 488396799 8001536 3.8G 82 Linux swap / Solaris Je ziet aan het * dat het een opstartschijf is en aan het einde van de regel dat het de Linuxschijf betreft Voer dan het volgende commando uit: (reparatie van het bestandssysteem) sudo fsck -yv /dev/sda1 waardoor je het volgende overzicht krijgt: Hierna zul je weer kunnen opstarten!
  2. Beter is om html zelf te leren. Je kan hier waardevolle tips vinden: http://www.homepage-maken.nl/htmlcursus/lessenoverzicht.php https://handleidinghtml.nl Je kan met Geany of Notepad++ vervolgens je website bouwen, waarbij Geany uitgebreider en meerdere programmeertalen ondersteunt.
  3. Vaak is er niets mis met de drivers, maar moet het in een kanaalinsteling, ruis of het proberen van een andere poort gezocht worden. Hier heb ik wat links gevonden die je daarmee kunnen helpen: https://thegeekpage.com/audio-sound-popping-on-in-windows-10-solved/ https://helpdeskgeek.com/windows-7/fix-audio-staticcracklingpopping-with-realtek-sound-card/
  4. Kopieer de volgende code in de code, plak het in een opdrachtprompt met administratorrechten en druk op enter. Deze code creëert een nieuwe map genaamd CollectedFiles op het Desktop en genereert logbestanden in deze map om het probleem beter te analyseren. Ik wil je vragen om van de map een zip bestand te maken en het zip bestand te uploaden. Hoe een zip bestand van de map te maken: Rechtermuis klik op de map Selecteer Kopiëren naar Klik op Gecomprimeerde map
  5. Lees onderstaande artikelen eens: Windows 10 Windows Photo Viewer instellen als standaard programma Bring Back The Windows Photo Viewer In Windows 10. Of gebruik deze zip bestanden waarin een regbestand zit om Windows Photo Viewer te herstellen en Windows Photo Viewer te openen vanuit de Openen met lijst en het contextmenu. Restore-Windows-Photo-Viewer-in-Windows-10.zip Add-Open-With-Windows-Photo-Viewer-Option.zip Add-Windows-Photo-Viewer-in-Open-With-List.zip
  6. Bekijk eens dit artikel waarin uitgelgd wordt hoe je de 13 bekendste netwerkproblemen kunt oplossen. Voorbeeld van een thuisnetwerk:
  7. Doe het eens in veilige modus met de /quiet switch, dus: Dus plak in de opdrachtregel met administratorrechten: FORFILES /P %WINDIR%\servicing\Packages /M Microsoft-Windows-InternetExplorer-*11.*.mum /c "cmd /c echo Uninstalling package @fname && start /w pkgmgr /up:@fname /quiet /norestart"
  8. Deïnstalleer handmatig de laatste IE: Command line options available to uninstall Internet Explorer - We know IE! - Site Home - MSDN Blogs shows how to do it.
  9. Kijk hier voor het storingsoverzicht: http://allestoringen.be/problemen/telenet Het zou nu verholpen zijn zoals stegisoft zei.
  10. Update je chipset stuurprogramma. Download SDI Lite en *pak het uit naar de map C:\Program Files\SDI Dubbelklik SDI_auto.bat om het programma te openen. Klik in het welkomstscherm op Download indexes only. Klik dan op de paarse balk, kies Indexes en Ok Zoek nu in de lijst van hardware het stuurprogramma van jouw probleemhardware en houd de muis stil bij deze regel. Je ziet dan welke versie van je stuurprogramma is geïnstalleerd en welke versie beschikbaar is. Klik rechtsbovenin in het programma op de groene knop om de nieuwe versie te installeren. *Kijk hier hoe je kunt in- en uitpakken.
  11. Probeer het volgende: Login in veilige modus met opdrachtregel In de opdrachtregel Type - NET USER Administrator /active:yes Maak je geen zorgen wanneer je een foutmelding krijgt. Typ NET STOP ProfSvc - dit stopt de User profile service en breng je naar de login - als het goed is verschijnt een beheerdersaccount. Het behoeft geen wachtwoord als je geen wachtwoord hebt ingesteld. Combineer [Control Alt Delete], start taakbeheer, toepassingen, Nieuwe taak, type: explorer Klik op Start -> typ: msconfig - Hulpprogramma's - UAC instellingen wijzigen - schakel UAC uit. Open Kladblok. Klik op → Typ:notepad. Kopieer onderstaande code: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "EnableLUA"=0 Ga naar Bestand - Opslaan als. Bij "Opslaan in" kies je: Bureaublad. Bij "Bestandsnaam" zet je:fix.reg. Bij "Opslaan als type" selecteer je: Alle bestanden (*.*). Klik op de knop Opslaan. Rechtsklik fix.reg → Samenvoegen Herstart. rechtsklik nu de betreffende schijf of map, Eigenschappen, Beveiliging, Geavanceerd, tabblad Effectieve machtigingen, Geverifieerde gebruikers (Klik op selecteren -> Geavanceerd -> Nu zoeken) en sta alles toe
  12. Ja maar het kan ook liggen aan andere stuurprogramma's die disfunctioneren. Werk deze dus ook bij te beginnen met je videokaart.
  13. Omdat DPC Latency Checker geen goede output gaf, adviseer ik je betere stuurprogramma's te installeren. (Je hoeft niet persé alle stuurprogramma's bij te werken) Maak wel eerst een backup van je stuurprogramma's in geval van. Download SDI Lite en *pak het uit naar de map C:\Program Files\SDI Dubbelklik SDI_auto.bat om het programma te openen. Klik in het welkomstscherm op Download indexes only. Klik dan op de paarse balk, kies Indexes en Ok Zoek nu in de lijst van hardware het stuurprogramma van jouw probleemhardware en houd de muis stil bij deze regel. Je ziet dan welke versie van je stuurprogramma is geïnstalleerd en welke versie beschikbaar is. Klik rechtsbovenin in het programma op de groene knop om de nieuwe versie te installeren. *Kijk hier hoe je kunt in- en uitpakken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.