Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

will-verdrag

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. het is wel een nieuwe schijf. een half jaar geleden kocht ik een nieuwe PC. In die PC zat een interne schijf maar we wouden een sneler schijf voor met het opstarten en zo. Daarom hebben we bijkomend een snelle externe harde schijf gekocht en die door mediamarkt laten verwisselen( het was eigenlijk een beetje hun idee). zij hebben dan de originele schijf eruit gehaald en in ewent USB 2.0 Hard Disk Enclosure 2.5 SATA gestoken. Alles werkte goed tot een week geleden.
  2. hallo, Mijn externe harde schijf werkt sinds korte tijd niet meer. Als ik hem in plug met een USB-kabel en Windows verkenner open, vindt ik deze niet. Ik heb al verschillende sites bekeken en daar worden enkel oplossingen gegeven voor een externe harde schijf die zichtbaar is in computerbeheer. Helaas geld dit niet voor mij. Toch gaat het lichtje van mijn externe harde schijf branden. Heeft iemand hier tips voor?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...