Ga naar inhoud

will-verdrag

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door will-verdrag

  1. het is wel een nieuwe schijf. een half jaar geleden kocht ik een nieuwe PC. In die PC zat een interne schijf maar we wouden een sneler schijf voor met het opstarten en zo. Daarom hebben we bijkomend een snelle externe harde schijf gekocht en die door mediamarkt laten verwisselen( het was eigenlijk een beetje hun idee). zij hebben dan de originele schijf eruit gehaald en in ewent USB 2.0 Hard Disk Enclosure 2.5 SATA gestoken. Alles werkte goed tot een week geleden.
  2. hallo, Mijn externe harde schijf werkt sinds korte tijd niet meer. Als ik hem in plug met een USB-kabel en Windows verkenner open, vindt ik deze niet. Ik heb al verschillende sites bekeken en daar worden enkel oplossingen gegeven voor een externe harde schijf die zichtbaar is in computerbeheer. Helaas geld dit niet voor mij. Toch gaat het lichtje van mijn externe harde schijf branden. Heeft iemand hier tips voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.