Ga naar inhoud

Karel038

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Karel038

  1. Hallo Norbert, je hebt helemaal gelijk, de verhalen hierover struikelen over elkaar heen, maar écht duidelijk is het ook voor mij niet!
  2. Daarbij ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid N.V.B.G. en die dragen voor al hun leden collectief de rechten af aan Buma/Stemra zodat we muziek kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld een audiovisual die ik als hobby maak voor mijzelf en voor vrienden en kennissen. Uitzondering is volgens het regelement commercieel gebruik, want dat mag inderdaad niet, dat weet ik.
  3. Sorry, ik had echt geen idee dat dit illegaal is/was. Waarom eigenlijk? Ik doe er helemaal niets mee buiten mijn eigen laptop om.
  4. Ik gebruik al een tijdje FREE MAKE en dat werkt prima. Ze hebben ook een betaalde versie, maar die gebruik ik niet. Ik kan er ook bijvoorbeeld van YouTube filmpjes muziek uithalen en in MP3 omzetten. Ook filmpjes bijsnijden en dan opslaan Als MP4 bijvoorbeeld kan hier prima mee. En het werkt eigenlijk best heel eenvoudig. Probeer het maar eens. Succes ermee!
  5. Mijn scroll wieltje werkt niet meer. Nieuwe muis aangeschaft, maar... werkt nog steeds niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.