Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Foxtrot70

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Beste ik heb enkel internetverbinding in veilige modus hoe kan ik dit oplossen? Windows 10 Danku
 2. Ik heb het geprobeerd maar hij blijft als standaard communicatieapparaat staan. Het geluid komt via de luidsprekers maar niet via de hoofdtelefoon.
 3. Er staat geen adobe flashplayer tussen chrome://extensions. Dit lost trouwens nog niet het probleem op voor het geluid bij Internet Explorer.
 4. Audio driver werd terug geïnstalleerd maar zonder resultaat. Procedure doorlopen zonder doorlopen. Printscreen : luidsprekerinstellingen (UNKNOWN)
 5. Hier de link naar Speccy http://speccy.piriform.com/results/UlPqX05zbrFDiCxcOHsDvne @Nokiaprox Zie hier een printscreen van mijn geluidsinstellingen. Dus ik kan enkel geluid krijgen via hoofdtelefoon (bvb. youtube) met firefox NIET met een andere browser. Het lukt wel indien ik de luidsprekers gebruik.
 6. Bij mij staat het volgende en dan werkt mijn hoofdtelefoon. Zie bijlage
 7. Hallo Het beluisteren van bvb. youtube filmpjes met hoofdtelefoon lukt enkel in Firefox. In Chrome kan dit enkel via de luidsprekers van mijn laptop. Het gaat om een HP Probook 650G1 Kan u me verder helpen?
 8. Dit topic mag een slotje op. Ik heb een herinstallatie gedaan. Bedankt voor de moeite.
 9. In bijlage de gevraagde logfiles. Addition.txt FRST.txt
 10. In bijlage de logfiles van Adwcleaner AdwCleaner[C13].txt AdwCleaner[S30].txt
 11. In bijlage de Fixlog. Trend Micro is verwijderd maar Norton Security Backup vind ik nergens terug. Na de "fix" was hij sneller maar nu is hij weer tergend langzaam (10 minuten voor opstart!) Ik had al gedacht aan een herinstallatie maar momenteel kan ik even niet zonder laptop. Fixlog.txt
 12. In bijlage de gevraagde logbestanden. Addition.txt FRST.txt
 13. Beste Reeds een tijdje heeft mijn laptop kuren zoals vastlopen, updates niet mogelijk, knoppen die plots aan/uit staan in instellingen. Weet u raad zonder herinstallatie? Dank U
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.