Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Foxtrot70

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Foxtrot70

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste Plots verschijnt op mijn scherm "interactieve aanmelding gelukt" en "de laatste interactieve aanmelding was succesvol". Dit is een standalone desktop met enkel een internetverbinding. Hetzelfde heeft zich een tijdje geleden voorgedaan op mijn laptop. Voor het overige draait de schijf op 100 % met vastlopers. Een herinstallatie werkt niet en de internetverbinding is enorm instabiel. Er zijn instellingen die "beheerd worden door mijn organisatie" en na het afsluiten blijkt hij gewoon verder ingelogd te zijn op de sites van de vorige aanmelding. Dit zelfs indien ik de stekker uittrek. Ik ben geen specialist maar noch op mijn werk noch elders merk ik zulke dingen op Windows 10 computers. Iemand een oplossing?
 2. netcfg -d Installs the Windows Preinstallation Environment (WinPE), a lightweight version of Windows used to deploy workstations.
 3. Ik ken het paswoord en heb verbinding maar volgens de ethernetadapter ik geen verbinding. Soms beperkte verbinding.
 4. Hallo Ik heb reeds een tijdje problemen met internet. Nu heb ik internet zonder dat er verbinding is met de adapter ? Het probleem ligt bij mijn desktop Windows 8 want met Linux heeft hij onmiddellijk verbinding. Kan iemand me wegwijs helpen?
 5. Beste ik heb enkel internetverbinding in veilige modus hoe kan ik dit oplossen? Windows 10 Danku
 6. Ik heb het geprobeerd maar hij blijft als standaard communicatieapparaat staan. Het geluid komt via de luidsprekers maar niet via de hoofdtelefoon.
 7. Er staat geen adobe flashplayer tussen chrome://extensions. Dit lost trouwens nog niet het probleem op voor het geluid bij Internet Explorer.
 8. Audio driver werd terug geïnstalleerd maar zonder resultaat. Procedure doorlopen zonder doorlopen. Printscreen : luidsprekerinstellingen (UNKNOWN)
 9. Hier de link naar Speccy http://speccy.piriform.com/results/UlPqX05zbrFDiCxcOHsDvne @Nokiaprox Zie hier een printscreen van mijn geluidsinstellingen. Dus ik kan enkel geluid krijgen via hoofdtelefoon (bvb. youtube) met firefox NIET met een andere browser. Het lukt wel indien ik de luidsprekers gebruik.
 10. Bij mij staat het volgende en dan werkt mijn hoofdtelefoon. Zie bijlage
 11. Hallo Het beluisteren van bvb. youtube filmpjes met hoofdtelefoon lukt enkel in Firefox. In Chrome kan dit enkel via de luidsprekers van mijn laptop. Het gaat om een HP Probook 650G1 Kan u me verder helpen?
 12. Dit topic mag een slotje op. Ik heb een herinstallatie gedaan. Bedankt voor de moeite.
 13. In bijlage de gevraagde logfiles. Addition.txt FRST.txt
 14. In bijlage de logfiles van Adwcleaner AdwCleaner[C13].txt AdwCleaner[S30].txt
 15. In bijlage de Fixlog. Trend Micro is verwijderd maar Norton Security Backup vind ik nergens terug. Na de "fix" was hij sneller maar nu is hij weer tergend langzaam (10 minuten voor opstart!) Ik had al gedacht aan een herinstallatie maar momenteel kan ik even niet zonder laptop. Fixlog.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...