Ga naar inhoud

Foxtrot70

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Foxtrot70

  1. Ik denk ook dat het daaraan ligt. Voor het moment heb ik nog maar 4GB vrij.
  2. De updates komen altijd binnen maar doet niets af aan het feit dat hij op 100% draait. Mijn harde schijf is wel vol. Enkele GB over en installaties worden afgebroken wegens gebrek aan schijfruimte.
  3. Beste, Mijn laptop is praktisch onbruikbaar wegens 100% processorgebruik. bvb. firefox 12 processen Mijn interne SSD is wel praktisch vol.
  4. FRST.txt ipv FRST.exe ? Een FRST.exe heb ik niet. Correctie u bedoelt de Farbar Recovery Scan Tool
  5. Beste In chrome is mijn startpagina gekaapt door newtab.club. Hoe kan ik dit wegkrijgen? Alvast bedankt
  6. Klopt. Dien ik dit lokaal ook in Outlook uit te voeren? Ik heb office 365. Indien gelukt laat ik het weten. Dank u.
  7. Hallo Iemand enig idee hoe ik de cache met contactpersonen kan wissen in Live.com en Outlook.com. Windows 10 Dank u
  8. Beste Plots verschijnt op mijn scherm "interactieve aanmelding gelukt" en "de laatste interactieve aanmelding was succesvol". Dit is een standalone desktop met enkel een internetverbinding. Hetzelfde heeft zich een tijdje geleden voorgedaan op mijn laptop. Voor het overige draait de schijf op 100 % met vastlopers. Een herinstallatie werkt niet en de internetverbinding is enorm instabiel. Er zijn instellingen die "beheerd worden door mijn organisatie" en na het afsluiten blijkt hij gewoon verder ingelogd te zijn op de sites van de vorige aanmelding. Dit zelfs indien ik de stekker uittrek. Ik ben geen specialist maar noch op mijn werk noch elders merk ik zulke dingen op Windows 10 computers. Iemand een oplossing?
  9. netcfg -d Installs the Windows Preinstallation Environment (WinPE), a lightweight version of Windows used to deploy workstations.
  10. Ik ken het paswoord en heb verbinding maar volgens de ethernetadapter ik geen verbinding. Soms beperkte verbinding.
  11. Hallo Ik heb reeds een tijdje problemen met internet. Nu heb ik internet zonder dat er verbinding is met de adapter ? Het probleem ligt bij mijn desktop Windows 8 want met Linux heeft hij onmiddellijk verbinding. Kan iemand me wegwijs helpen?
  12. Beste ik heb enkel internetverbinding in veilige modus hoe kan ik dit oplossen? Windows 10 Danku
  13. Ik heb het geprobeerd maar hij blijft als standaard communicatieapparaat staan. Het geluid komt via de luidsprekers maar niet via de hoofdtelefoon.
  14. Er staat geen adobe flashplayer tussen chrome://extensions. Dit lost trouwens nog niet het probleem op voor het geluid bij Internet Explorer.
  15. Audio driver werd terug geïnstalleerd maar zonder resultaat. Procedure doorlopen zonder doorlopen. Printscreen : luidsprekerinstellingen (UNKNOWN)
  16. Hier de link naar Speccy http://speccy.piriform.com/results/UlPqX05zbrFDiCxcOHsDvne @Nokiaprox Zie hier een printscreen van mijn geluidsinstellingen. Dus ik kan enkel geluid krijgen via hoofdtelefoon (bvb. youtube) met firefox NIET met een andere browser. Het lukt wel indien ik de luidsprekers gebruik.
  17. Bij mij staat het volgende en dan werkt mijn hoofdtelefoon. Zie bijlage
  18. Hallo Het beluisteren van bvb. youtube filmpjes met hoofdtelefoon lukt enkel in Firefox. In Chrome kan dit enkel via de luidsprekers van mijn laptop. Het gaat om een HP Probook 650G1 Kan u me verder helpen?
  19. Dit topic mag een slotje op. Ik heb een herinstallatie gedaan. Bedankt voor de moeite.
  20. In bijlage de gevraagde logfiles. Addition.txt FRST.txt
  21. In bijlage de logfiles van Adwcleaner AdwCleaner[C13].txt AdwCleaner[S30].txt
  22. In bijlage de Fixlog. Trend Micro is verwijderd maar Norton Security Backup vind ik nergens terug. Na de "fix" was hij sneller maar nu is hij weer tergend langzaam (10 minuten voor opstart!) Ik had al gedacht aan een herinstallatie maar momenteel kan ik even niet zonder laptop. Fixlog.txt
  23. In bijlage de gevraagde logbestanden. Addition.txt FRST.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.