Ga naar inhoud

Langemunte

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Langemunte's prestaties

  1. Inderdaad het probleem is opgelost. Met mijn dank kan de topic afgesloten worden.
  2. Bedankt voor de tips. Op het eerste gezicht eenvoudige ingrepen om 'grotere' problemen op te lossen.
  3. Hartelijk dank voor je reactie. Ik heb inderdaad het probleem kunnen oplossen langs het IP-adres. Ik moest voor het router IP-adres wel de 192.168.0.1 wijzigen in 192.168.1.1. Zo werkt alles weer. Dank.
  4. Probleem Internetverbinding langs router D-Link DIR-645 Mijn Telenetmodemkabel is verbonden met een switch D-Link GO-SW-5G. De switch is verbonden met de Internetpoort op de DIR-645 router. Noch langs de LAN-poorten, noch langs de Wifi op de router zelf kan Internet bereikt worden. ik krijg het bericht 'Kan het DNS adres van de server niet oplossen' Langs de LAN-poorten van de switch kan het wel. Ik vermoed dat er ergens in de instellingen van de router een IP-adres conflict is. Op de router heb ik onlangs een firmware toegepast, waarbij wellicht de vroegere instellingen overschreven werden door de fabrieksinstellingen. in het Pdf-bestand stuur ik hierbij gevoegd de voornaamste instellingen op de router door. kan iemand mij helpen? screen 1_screen 5_2IN1.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.