Ga naar inhoud

MW2TV

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MW2TV's prestaties

  1. Zou het niet gewoon een mogelijkheid zijn om te testen hoe alles eruit ziet bij de intel integraded graphics? Is er een optie voor om die te gebruiken ipv videokaart of moet ik de videokaart er eerst uit halen?
  2. Op de laptop met het scherm heb ik geen vierkantjes waargenomen.
  3. Momenteel zit ik met vakantie in Duitsland, ik zal maandag er eens naar kijken. Maar wat ik dus bedoelde is dat als het scherm het probleem is, dan zouden de vierkantjes niet op de afbeeldingen te zien moeten kunnen zijn toch? Aangezien het screenshots zijn en dus een momentopname is van wat de computer uitzendt ipv het beeldscherm.
  4. Beste wensen allemaal! Excuses voor het lange niet reageren. Ik dacht nog ergens een oud 17" scherm te hebben liggen, maar helaas niet gevonden. Maar zouden die dode pixels niet alleen voor mij te zien zijn en dus zou het er normaal uit moeten zien bij een screenshot?
  5. Misschien handig om te weten dat de vierkantjes niet perse per game anders zijn, maar dat dit ook een verschil is tussen bijvoorbeeld lucht en berg of auto. Zo kunnen de vierkantjes ook, maar maximaal tot het einde van die berg gaan. Dit merkte ik vandaag op, nadat de vierkantjes eigenlijk voor het eerst weer terug waren. Voorheen langere tijd niet meer gezien.
  6. Als het goed is heb ik daar nog wel garantie op. Zou dit nog de enige mogelijke reden zijn?
  7. Ook nog een keer gedaan met scannow daarvoor. Cbslog text bestandje is telkens leeg... CBS 2 - MW2TV.txt
  8. Scan niks gevonden en daarna findstr /c:"[SR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfcdetails.txt geprobeerd, maar hierbij gebeurt er niks.
  9. Excuses ik heb de 24mt57d-pz versie, deze zou 5ms moeten zijn.
  10. Volgens tomshardware hoef je hier geen aandacht aan te geven, omdat dit gewoon aangeeft dat er geen censor zit.
  11. Volgensmij heb ik geen Raptr meer... Volgens Tweakers heeft AMD de Raptr software al niet meer sinds 12 september 2016, ook kan ik het niet vinden in de instellingen. En een methode om het programma te verwijderen is ook niet gelukt, omdat ik het programma niet heb gevonden, niet in regedit en niet bij Apps. Dit was vroeger inderdaad wel een probleempje. Hierbij viel de computer uit bij het spelen van een spel. Na het toevoegen van een aftermarket koeler was dit probleem opgelost (voorheen standaard intel koeler). Hierbij twee bestanden die de warmte etc. aangeven. HWMonitor - MW2TV.txt CPU-Z - MW2TV.txt (Dit zijn overigens gegevens tijdens het installeren van ARK)
  12. Programma verwijderd en CCleaner erover heen gehaald, opnieuw opgestart, helaas heeft dit het probleem niet verholpen. Uiteraard weer een vernieuwde speccy en dxdiag Speccy DxDiag 2 - MW2TV.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.