Ga naar inhoud

hannekel

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

312 profielweergaven

hannekel's prestaties

  1. Heel erg bedankt voor de tip! Er stonden maar liefst 182! updates klaar. Hele nacht laten draaien en nu werkt alles weer perfect. Bedankt!!
  2. Dankjewel voor het meedenken. Inderdaad erg balen van die computerzaak. Ging allemaal erg snel, en nu zijn ze helaas een week dicht. Vandaar dat ik het hoop op deze manier op te lossen. Hier een linkje van Speccy! http://speccy.piriform.com/results/DltOctFTXZcy2pxFy84kswb
  3. Oke, ik heb het geprobeerd maar deze werkt niet op mijn laptop. Voor de duidelijkheid even een screenshot van het probleem.
  4. Of is dit een driver speciaal voor beeldscherminstellingen ofzo? (heb hier niet zoveel verstand van)
  5. Dankjewel voor je tip! In een computerzaak hebben ze vanmiddag inderdaad alle drivers geïnstalleerd opnieuw (bleek dat ik o.a. ook geen netwerken meer kon vinden etc), maar toen ik thuiskwam zag ik dat het beeld nog steeds uitgerekt is in de breedte. Bij de beeldschermresolutie staat ook nog steeds niet de waarde die ik zie op internet die past bij mijn laptop. Het blijft er langgerekt uitzien in de breedte, wat erg onprettig leest. Enig idee hoe dit zou kunnen?
  6. Oja, en het gekke is dat wanneer ik via schermresolutie wel zo'n slider zie maar dat ik maar twee opties kan aanklikken, ofwel 800x600 ofwel 1024x768. Terwijl ik dus op bovenstaande link zie dat mijn laptop 1366x748 resolutie heeft. Ik heb ook echt nergens de mogelijkheid om een 'custom' resolutie in te vullen ofzo.
  7. Dit is de laptop die ik heb: https://tweakers.net/pricewatch/302132/samsung-300v3a-s04nl/specificaties/
  8. Ik heb vandaag een systeemherstel gedaan op mijn laptop, met de Samsung recovery cd. Dit was omdat mijn laptop erg langzaam was de laatste tijd en ik af en toe (soms wel en soms niet) problemen had met mappen openen en foto's en filmpjes weergeven. Na systeemherstel is mijn beeldscherm ineens uit verhouding. Ik heb de resolutie al veranderd, maar het blijft uitvergroot allemaal. Ook al meerdere keren opnieuw opgestart maar ook dat heeft geen resultaat. Ik lees op fora dat het helpt om een systeemherstel naar een eerdere toestand te doen, maar dat is dus in dit geval niet mogelijk omdat ik net een grote systeemherstel gedaan heb en ik sindsdien tegen dit probleem aanloop. Heeft iemand een idee??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.