Ga naar inhoud

velibor67

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door velibor67

  1. Help : Vraag: PC aangekocht Windows 10. Medion Erazer - met C: Windows 10 - en SSD met alleen Starten. (aan boord). Mijn probleem : ben de gegevens kwijtgeraakt 'snel starten' E:boot. Hoe dit probleem herstellen ? Dank voor hulp.
  2. porrelaar. Bedankt voor de update. Zal zoeken naar een gratis back-up programma. Vriendelijke groet, velibor67
  3. Ik ken Beauf niet. En begrijp niet zijn verklaring. Maar ik denk te weten, wat de oorzaak van het mislukken van de back-up zou kunnen zijn. Ik krijg nu een bericht. ''Windows Back-up opties voor probleemoplossing. Uw back-up controleren. Het medium is tegen schijven beveiligd''.
  4. Ik heb wel de vraag van Stegisoft opgevolgd. Maar ik weet niet, hoe ik concreet de bevindingen moet ter kennis brengen aan Stegisoft.
  5. Mijn probleem, met hoger voornoemde back up, is nog altijd niet opgelost ! Krijg nog altijd 'Foutcode : 0x80070013'. Is er een oplossing voor dit probleem ?
  6. Back-up verscheidene malen, maar krijg steeds back-up mislukt ! Foutcode : 0x80070013.
  7. Heb dit register backup will-en posten, maar is niet gelukt. Reden : bestand (346 MB) te groot voor JustPasteit. Wat nu ? Groet, velibor67
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.