Ga naar inhoud

Velibor

Lid
 • Aantal items

  261
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Window 7 Home Premium 64 Bit Service Pack 1
 • Monitor
  Acer Led Monitor 27 inch
 • Moederbord
  Gigabyte Technology C0., LTD, P67A-UD3P-B3
 • Processor
  Processor : Intel(R) Core (TM) i7-2600K CPU @ 3.40 GHz L2 cache 8.192 KB
 • Geheugen
  Geheugen 8192
 • Grafische Kaart
  Grafische kaart NVIDIA Geforce GTX560 Ti
 • Harde Schijf
  SSD Corsair & Hitachi 2TB ingebouwd
 • Voeding
  Netzeil 650watt Super Flower Golden , 80
 • Geluidskaart
  Sound Carte Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio
 • Behuizing
  RaidMax - WindMax

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Velibor's prestaties

 1. Hallo dorado Zoals gevraagd hierna de bijlagen MTB.txt Look_my_hardware.txt
 2. Heb alles uitgeprobeerd. Krijg dit :De digitale handtekening die voor de stuurprogramma's van dit apparaat vereist is, kan niet worden gecontroleerd. Mogelijk is na een recente hardware- of softwarewijziging een bestand geïnstalleerd dat onjuist is ondertekend of is beschadigd, of is er schadelijke software van een onbekende bron geïnstalleerd. (Code 52).
 3. Hallo, Zoals door u gevraagd. Ingelogd Configuatiescherm, Apparatbeheer : geen verandering vastgesteld voor Dus het probleem is niet opgelost.
 4. Stuurpgramma bijwerken : Intel (R) Management Engine Interface : dit apparaat start niet : code 10 Status_device power Faillure. Is er een oplossing voor dit probleem.
 5. Hallo, Wil er aub iemand me helpen met het hiernavolgende probleem. Systeemkopie terugzetten op de computer. Schijf (C) terugzetten. Het herstellen van de systeem kopie is mislukt. Fout details. De parameter is onjuist. (0x80070057) Is er een oplossing ? Met vriendelijke groeten. Velibor
 6. Hallo, Wil een Windows 10 Image Back-up configureren en maken. Opslag Medion server in Netwerk. Back-up mislukt om de hiernavolgende reden : -Windows 10. De back-up is mislukt. Er is een fout opgetreden bij het voorbereiden van een van de volumes in de back-upset. (0x807800C5) -Aanvullende gegevens: De aangevraagde bewerking kan niet worden voltooid vanwege een beperking van het virtueleschijfsysteem. Virtuelehardeschijfbestanden mogen niet zijn gecomprimeerd of versleuteld en mogen niet dynamisch uitbreidbaar (sparse) zijn. (0xC03A001A)" Wil er iemand me helpen aub ? Mvgr. Velibor.
 7. Hallo, Wil er iemand mij uitleggen hoe ik de Asus RT-AC68U met firmware wrt Merling 378.55(pas aangekocht) moet configureren voor een openvpn (open source) verbinding. Zie bijlage. ''De router voor de veeleisende gebruiker. Een vlotte configuratie-wizard zorgt ervoor dat zelfs een netwerk-leek hier binnen de 5 minuten mee aan de slag kan, maar gelukkig heeft Asus ook aan de gevorderde gebruikers gedacht. Dit apparaat ondersteunt zowat alle courante technologieën. Draadloos signaal op 2.4 en 5 GHz (600 Mbps + 1300 Mbps), DMZ-functie, OPENVPN, Tor-netwerk, NAT, ingebouwde firewall, port forwarding, ouderlijk toezicht, WPS, weergave van het dataverbruik per applicatie, en ga zo maar verder. Ondertussen draait de router hier een tweetal weken, en heb ik de firmware vervangen door "Asuswrt-Merlin", een ietwat uitgebreidere versie dan wat de fabrikant standaard meelevert. Waarom? Gewoon, omdat het kan! En laat ons het belangrijkste niet uit het oog verliezen: het wifi-signaal! Dat is supersnel en stabiel, op beide frequenties. Het bereik hier in huis is onovertroffen. Om samen te vatten: een heel fijn apparaat, makkelijk configureerbaar, met uitgebreide mogelijkheden. '' Met vriendelijke groet, Velibor.
 8. Anders. Bestaat de mogelijk om via een NAS server (Qnap P119 II of Synology DS 211+ of een andere mogelijkheid (aankoop van een ...? ) een VPN verbinding (OPENvpn?of ...) op te zetten (configureren) voor gebruik in het buitenland (bv hotel via wifi). Om dus veilig te kunnen surfen, e-mailen ... Als er een verbinding mogelijk is VPN, hoe moet men dan inloggen, ''via een Windows 10- laptop'', ter plaatse ? Velibor.
 9. Hallo, -Proximus B-Box 3 (een VPN server ?) -Wil er iemand mij helpen ! met ... -Vraag : is het mogelijk om via een NAS server (Qnap P119 II of Synology DS 211+ of een andere mogelijkheid (aankoop van een ...? ) een VPN verbinding (OPENvpn?of ...) op te zetten (configureren) voor gebruik in het buitenland (bv hotel via wifi). En, te kunnen kijken naar bv. Proximus TV Overal, te kunnen surfen, e-mailen ... -als er een verbinding mogelijk is met een hogerbeschreven VPN, hoe moet men dan inloggen via een Windows 10- laptop, ter plaatse ? Velibor.
 10. Hallo, Heb zoals allicht velen, Windows 10 geïnstalleerd. Heb thans geen probleem meer met " Program:C:\WINDOWS\FileManager\PhotosApp.exe This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way." Toch bedankt voor de interventie ! Mvg., Velibor.
 11. Telkens als ik Photos wil openen, krijg ik de melding : Program:C:\WINDOWS\FileManager\PhotosApp.exe This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way. Is dit belangrijk ? ...kan dit worden verholpen ? Bedankt voor hulp. Velibor.
 12. Is gelukt ! Bedankt voor alle steun ! Top ! Mvg, Velibor.
 13. Dank voor uw interventie. Alles is volledig gelukt!! Heb terug Windows 7 Starter op Medion Notebook. Echt top!! Mvg., Velibor.
 14. Hallo, Heb gedaan wat u mij heeft aangeraden. Harde schijf als NTFS met Gparted.. Nu moet ik nog Windows 7 starter op voornoemde harde schijf zetten. Heb wel een Medion Recovery Disk...maar het toestel betreft een Medion Akoya Notebook zonder een CD/DVD drive. Is het mogelijk om deze Recovery Disk te converteren naar een USB stick voor de installatie van Win 7 starter ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...