Ga naar inhoud

Quiera

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Quiera

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-08-1997

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

421 profielweergaven
 1. ik werk met windows 10 en met google chrome. Hij doet dit bij elke website. voor zover ik weet is het niet gebeurd na het installeren van een bepaald programma want ik heb niks nieuws geinstalleerd.
 2. ik werk met windows 10 en met google chrome. Hij doet dit bij elke website. voor zover ik weet is het niet gebeurd na het installeren van een bepaald programma want ik heb niks nieuws geinstalleerd.
 3. Ja heb hierna de computer geupdate en doet het weer prima
 4. Hallo! Wij hebben een vrij oude computer (Antec) die alleen maar werkt met een internetkabel. Normaal werkt dit gewoon maar nu geeft hij aan bij de probleemoplossing: ''Het externe apparaat of de externe bron accepteert de verbinding niet''. Er staat wel dat hij verbonden is maar hij gaat niet naar de startpagina. Ik heb al wat gegoogeld en daar staat dat het ligt aan iets met de proxy maar ik heb erg weinig verstand van computers. Ik heb namelijk al alle vinkjes uitgezet behalve 'instellingen automatisch detecteren'maar dit werkte niet. Ik hoop dat iemand mij kan helpen
 5. Oke ik heb dit gedaan en ik kom nu in een menu waar ik een optie moet kiezen tussen: doorgaan , ander besturingsysteem , problemen oplossingen en pc uitzetten.
 6. Ik heb gedaan wat in er stond maar er staat niks over wat ik daarna moet doen. Ik heb nu de usb in de pc gedaan en aan gezet maar er gebeurt nog steeds niks. Is er iets anders dat ik moet doen ?
 7. Sorry voor de late reactie! Maar als ik dit lees moet ik hiervoor in windows zijn als ik het goed begrijp? Maar ik kan stap 1 al niet uitvoeren omdat ik niet in windows kom
 8. Ja heb ik ook gedaan. Zelfs nog gecheckt of hij goed was opgeslagen.
 9. Sorry, nee ik had hem wel op disabled gezet. Ik had alleen een type foutje gemaakt. Hij staat nu op disabled en doet nog steeds het zelfde als daarvoor.
 10. Bedankt voor de duidelijke uitleg! Ik heb inderdaad een asus computer en ook geen verstand verder van het bios. Ik heb de express gate enabled maar hij blijft helaas nog steeds het zelfde doen.
 11. Bedankt voor je reactie! Ik heb dit geprobeerd maar ik kom niet bij geavanceerde opstartopties. Als ik op F8 druk krijg ik een scherm waar ik moet kiezen voor een boot device. Als ik op delete druk kom ik bij Bios? Verder krijg ik ik geen andere opties.
 12. Mijn update van de computer werd per ongeluk onderbroken en nu wilt windows zich niet meer herstellen. Ik krijg continu het bericht: ''express gate is not installed on your system or te instalation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your computer. please use express gate installer to install express gate.'' Hierna draait het laad cirkeltje een paar keer met het windows teken. Hierna geeft hij 2 seconde aan dat hij gaat herstellen en dan begint hij weer opnieuw. Ik heb verder geen verstand van computers dus ik hoop dat iemand mij kan helpen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...