Ga naar inhoud

vanhetbaci

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vanhetbaci

  1. Laat ik die nu eindelijk, na heel veel zoeken ook gevonden hebben. Dank je wel hoor! Maar hij verwijdert niks. Hij staat al een aardig tijdje te draaien. Soms wordt ik zo gek van die computer. Maar als het gelukt is zal ik het laten weten. ---------- Post toegevoegd om 15:25 ---------- Vorige post was om 15:12 ---------- Gelukt. Alles is weg, maar hij geeft nog steeds aan dat het vol is. Ben er klaar mee. Dank je wel voor de hulp.
  2. c:\programma files\norton Dat zit op mijn eigen computer. Norton bied online opslag aan en dat zit nu vol! Mijn vraag is: Hoe kom ik daarbij?
  3. Norton waarschuwt al enige tijd dat mijn online back-up ruimte vol is:s. Dat wil ik wel verhelpen en eventueel back-ups weggooien, maar op mijn Norton account kan ik niet vinden waar en hoe dat moet:bawling:. Kan iemand mij vertellen waar ik dat kan vinden en hoe ik dat moet doen? Ben niet van plan om er meer bij te gaan kopen. Alvast reuze bedankt!
  4. Ik heb precies hetzelfde probleem met Outlook Vista en ikwil graag een spellingscontrole in het Frans doen. Iedere keer gaat hij terug naar Nederlands of Engels! Ik heb al van alle sgeprobeerd en ik wordt er wanhopig van. Wil het snappen! Help!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.