Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

josc1965

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Met zoveel modules in dat bestand mag je wel even vermelden in welke module we deze code vinden. Tevens is het voor de leesbaarheid wenselijk dat je jouw code tussen <code > tags plaatst.
 2. Dat maak ik niet op uit de vraag van TS: dus er kan ook 4,50 komen die dan op 5,00 moet worden afgerond... Maar goed TS is aan zet om duidelijkheid te geven hierover.
 3. =als(a1>=3,5;afronden(a1;0);afronden(a1;1))
 4. =ALS(logische test;Waarde als WAAR;Waarde als ONWAAR) dus bij de logische test: ALS B3 is gelijk aan 1 Dan bij Waarde als WAAR: De waarde uit A3 overnemen Bij ONWAAR: Maak de cel leeg
 5. Is dit wat je bedoeld? test(josc).xlsx
 6. Ik wil niet in een discussie verzanden waarbij uw beeld over hoe en wat ingericht zou moeten zijn, komt bij mij alleen over als complete chaos en omgekeerde wereld. Het lijkt mij als op datum A Vorming 1 en 2 kan worden gevolgd mensen zich daar op inschrijven. Als door de jaren heen ook nog niet geleerd is welke vormingen wel of juist niet samen gaan dan zou ik het plan eerst maar eens in de koelkast zetten en zorgen dat er historische data voorhanden is om beter te kunnen plannen. Ik weet niet veel over leraren, wat ik wel weet is dat het zelden een eensgezinde groep mensen is die allemaal de neuzen naar dezelfde kant heeft staan. Maar goed we lijken nu wel een stelletje docenten die om de topic heen, een discussie aan het voeren zijn terwijl de inhoud belangrijker is.
 7. Wat u wilt klinkt nogal onlogisch. Wie schrijft zich nu in voor een bijeenkomst waarvan datum en tijdstip nog niet vast staan? Als ik uw redenatie probeer te volgen dan wilt u uw agenda aanpassen aan de cursisten. Waarom niet een programma maken en daar op in laten schrijven? Uw methode zal resulteren in chaos(vorming)
 8. Dank voor je terugkopeling En ik begrijp je keuze best, de mijne was verre van 100% ideaal
 9. Ik heb geprobeerd jouw redenatie te volgen, maar dat lukt mij niet helemaal. JE hoeveelheid geneste Als'en maakt het wel erg onoverzichtelijk. Misschien moet je ook eens aan het volgende denken =ALS(I7=I9;3;ALS(EN(I6=20;I7=1);4;ALS(EN(I6<20;I7=1);5;ALS(EN(I6=20;I8>I10);1;2)))) Wanneer je dit doorvoert in je gehele formule krijg je een foute melding wanneer niet elke voorwaarde ook is ingevuld
 10. Ik heb een deel van de uitdaging proberen te vatten in een formule, ander deel is m.i. niet mogelijk middels een formule, wellicht via VBA maar daar is mijn kennis onvoldoende voor om in te duiken... dagen tellen chocola-JoSc.xlsx
 11. Met alle respect die er bij hoort, maar er is gewoon geen chocola te maken van jouw werkblad. Wellicht dat een nieuwe opzet een betere hanteerbaarheid tot gevolg kan hebben. Het aantal voorwaarden die je stelt lijken op enkele punten zichzelf tegen te spreken en dat laat het werkblad ook duidelijk zien. Voor jou is wellicht heel duidelijk wat je voor ogen heb, maar als je hier mee verder wil zul je in Jip en Janneke taal moeten gaan uitleggen wat de bedoeling is van dit, no offence, gedrocht. ik heb 30 minuten besteed om te doorgronden wat je nou bedoeld met alle voorwaarden en ik kom er niet uit. Is het werkelijk nodig om een uren registratie zo nodeloos ingewikkeld te maken?
 12. https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/948145-Gemiddelde-berekenen-van-de-getoonde-resultaten-na-filtering-dmv-slicers
 13. Beste, De formule is niet foetsie maar wordt doordat er rijen verborgen worden, verborgen. Zet u de formule in Y1 en hij blijft zichtbaar.
 14. Het was ook een voorbeeld gebaseerd op niets omdat er geen voorbeeld was met wat je precies wilde
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.