Ga naar inhoud

johanny

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over johanny

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 11-10-1952
 1. Bedankt, Stegisoft : probleem opgelost.
 2. Ik kan mij op mijn pc niet meer aanmelden voor gmail met google chrome als browser. Dit lukt wel als ik firefox gebruik en ook probleemloos op mijn andere apparaten. Ik heb van alles geprobeerd, bijvoorbeeld chrome gedeïnstalleerd en daarna opnieuw geïnstalleerd. Voor mij is dit een raadsel.
 3. Bedankt, kweezie wabbit. Ik dacht dit ook al. Zou het nog zin hebben dit soort kosten te maken aan een oude computer ? Het ziet er naar uit dat de goedkoopste kaart al snel 50 @ 100€ kost.
 4. Ik heb geen idee hoe een grafische kaart eruitziet. Ik heb de computer opengemaakt en foto's gemaakt. Zie de bijlagen.
 5. Sinds deze morgen kan ik een van mijn pc's niet meer opstarten. Op het moment dat ik normaal gezien moet inloggen begint het beeldscherm te flikkeren (constant aan- en uit te gaan). Opstarten is hierdoor onmogelijk. Ik krijg dus mijn bureaublad niet meer te zien. Wanneer ik een ander beeldscherm aansluit doet zich hetzelfde voor. Het gaat om een (oude) HP Compaq 8000 Elite CMT Business PC. Besturingssysteem Windows 10.
 6. Herinstalleren of terugkeren naar de fabrieksinstellingen is voor mij wel onbekend terrein. Aan welk van de twee werkwijzen is het minste risico verbonden ?
 7. Hierbij de speccy-link. http://speccy.piriform.com/results/ngQWChdyGMC7QXSydmpqBgU
 8. Hartelijk dank, kape, voor de geboden hulp. Er is al een mooi resultaat in die zin dat de snelkoppelingen op het bureaublad opnieuw werken. Wat nog wel een probleem blijft, is het weggevallen startmenu en het zeer traag (minutenlang durend) opstarten. Weet je hiervoor misschien ook een oplossing ?
 9. Als bijlagen twee AdwCleaner logjes (C1 en S1). Wel nog geen vooruitgang : nog steeds geen toegang (op één na) tot snelkoppelingen met als melding 'klasse niet geregistreerd' ; startmenu verdwenen ; ondertussen start computer ook zeer traag op. AdwCleanerC1.txt AdwCleanerS1.txt
 10. Enkele maanden geleden upgrade gedaan naar windows 10. Aanvankelijk probleemloos. Computer werkte ook sneller. Na een (waarschijnlijk mislukte) update veranderde een en ander : startmenu verdween en voortaan zeer trage toegang tot bestanden vanuit mappen op bureaublad. Vandaag van alles (windows setup, systeemherstel) geprobeerd. Resultaat uitsluitend negatief : geen toegang meer tot bestanden vanuit mappen : "klasse niet geregistreerd". Ik vraag mij af of het niet het simpelste is gewoon terug te keren naar windows 7 (64 bit), waarvoor ik een schijfje heb.
 11. Nee stegisoft, alles ok. Was even zoeken, maar uiteindelijk lukte alles wonderwel. Dankzij jou.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...