Ga naar inhoud

Ron88

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ron88's prestaties

  1. Ja na een update en opnieuw opstarten wel. Maar nu een ander beeldscherm en het probleem is weer terug.
  2. Na wat zoeken en updaten is het scherm enkel feller geworden. Nu werkt het schuifje bij instellingen nachtlamp helemaal niet meer. Ik heb een vrij nieuwe HP PRO Desk pc.
  3. Wanneer ik de nachtlamp met het schuifje sterker wil stellen dan lukt dit prima. Zodra ik het scherm wegklik wordt het scherm echter weer fel. Ik heb voor zover ik als betrekkelijke leek weet, alles geupdate.
  4. Ja het proces loopt tot 100%. Desondanks begint het proces na opstarten weer van voren af aan, continu.
  5. De pc wordt na gebruik afgesloten. Voor zover ik weet heeft de pc altijd stroom gehad.
  6. De pc van mijn vrouw, een HP Pavilion 590-p0920nd , blijft ineens hangen in rebooten. In de bijlage de verschillende stappen. Na dit proces sluit de pc af om vervolgens weer met luid piepen opnieuw te beginnen. De pc is 5 maanden oud. Is dit met jullie hulp op te lossen?
  7. Via uitvoeren en ipconfig / flushdbs heb ik geprobeerd op te schonen maar geen resultaat. Ik blijf oude versies webpagina's zien. Chrome/Firefox verwijderen en weer downloaden en naar beginwaarden terug zetten werkt ook niet. PC is nog vrij nieuw, HP pro desk, alles op tijd geupdate. Regelmatig CCleaner erover.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.