Ga naar inhoud

Liesbeth*

Lid
 • Aantal items

  382
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Liesbeth*

 • Titel
  Vaste Bezoeker
 • Verjaardag 9 november

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Chrome
 • Monitor
  Acer

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Liesbeth*

  Adobe

  Het is opgelost en dit topic mag dicht.
 2. Liesbeth*

  Adobe

  Danbk je wel voor de moeite o eerste paasdag blij dat ik geen rare dingen op mijn pc heb, en zal het gevraagde even doen een fijne avond verder.
 3. Liesbeth*

  Adobe

  Gelukkig ook niks gevonden. AdwCleaner[S32].txt
 4. Liesbeth*

  Adobe

  Ik ben helemaal blij met jullie.
 5. Liesbeth*

  Adobe

  Ik klik gelukkig nergens op maar begon dus wel te twijfelen vandaar mijn vraag hier ook, en kan dar wat malware verwijderd heeft daar mee te maken hebben?? Addition.txt FRST.txt
 6. Liesbeth*

  Adobe

  Als ik hier kijk of op mijn forum het is niet specifiek bij een bepaalde site of als ik bij NKL kijk naar de dierenstreams. Maar kom ik daar later weer om te kijken krijg je het weer niet het is ook altijd in dee ochtend tussen 10 en 12 uur vind dat wel apart.
 7. Liesbeth*

  Adobe

  hier is de bijlage 123.txt
 8. Liesbeth*

  Adobe

  Ik heb de items in quarantaine geplaatst en verwijderd daarna de PC opnieuw opgestart en ik krijg dit met Goole Chrome dat is mijn standaard browser.
 9. Liesbeth*

  Adobe

  Ik had vanmorgen al 4 keer een pop-up voor de adobe flash player, nu die is gestopt en hoef je dus ook niet te downloaden. Had het vorige week ook al een keer maar sloeg ik er geen acht op maar nu vanmorgen dus wel. Ook heb ik gelijk met malware gescant logtekst heb ik bijgevoegd mal1.txt
 10. Ik weet niet of het hier thuis hoort anders even verplaatsen. Maar ik wens het team en hun leden hele fijne feestdagen toe. En dan 2021 toch iets anders word dan dat 2020 is verlopen tot nu toe.
 11. Mag je sluiten is opgelost dan jullie wel maar weer.
 12. Dat is een super uitleg ben hier erg blij mee dank je wel Droske heb nu alles weer op 1 lijn zoals het was.
 13. Oké dank je wel dat het zo simpel is.
 14. Ik heb in de verkenner altijd maar een paar mappen bij snelle toegang en als ik keek was het altijd op 1 regel. Nu zijn het meerdere regels en dat wil ik eigenlijk niet, geen idee waar het mis is gegaan. Maar hoe krijg ik alles weer naar 1 regel
 15. Tot nu toe werkt het weer als een tierelier super dus. En dan de F maar even vaker scannen tot er echt alles uit is want owwww wat zat er veel in. Want kwam er nog een sopcast tegen gisteravond en ook nog snel verwijderd. Maar kwam dan toch blijkbaar allemaal van de F af zo te zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...