Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liesbeth*

Lid
 • Aantal items

  127
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Liesbeth*

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 9 november

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Chrome
 • Monitor
  Acer

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jammer maar geen man overboord gelukkig, gebruik deze mail ook alleen voor officiële instanties voor de rest mijn Gmail
 2. Ik gebruik momenteel Defender van Windows. Trouwens heb ik Ziggo als provider ligt dus niet alleen aan Telenet. Helaas heeft het niet geholpen, nu krijg ik gelukkig niet vaak een PDF meegestuurd.
 3. Ik gebruik momenteel Defender van Windows. Trouwens heb ik Ziggo als provider ligt dus niet alleen aan Telenet.
 4. Klopt ik heb het ook afbeeldingen zie ik wel maar een PDF bijlage weer niet heel vreemd.
 5. Klopt maar de ingebouwde VPN in Opera was/is gewoon handig. Maar doe er maar een slotje op
 6. Ja heb ik gedaan en zou zo weer overstappen naar chrome want daar heb ik het wel uitgevinkt ergens. Maar kan het in opera niet vinden waar ik titels onthouden uit kan vinken.
 7. Nou wissen en cleanen heeft niks geholpen. En de link door genomen maar kom ik ook niet echt uit. Vind dit gewoon irritant durf zo niks meer in te voeren anders word de lijst wel veel lang zo.
 8. Ik gebruik nu sinds gisteren Opera en bevalt me wel goed. Alleen als je een titel ingeeft blijft het de vorige titel aanbieden. Wie weet waar ik dat kan uit vinken zelf weet ik het niet zo? Kijk en zo word de lijst al groter.
 9. Op mijn leeftijd is de power aan het opraken, kan dus wat extra power goed gebruiken.
 10. Liesbeth*

  Google Chrome

  Dank je heb alles gelezen en door genomen, voel me soms best wel een beetje dom 😳
 11. Liesbeth*

  Google Chrome

  Is Google Chrome met de W10 nog veilig er word gezegt dat Chrome gegevens verzameld en door word verkocht aan adverteerders. Of is nu als je de W10 hebt Edge veiliger dan Chrome nu weet het niet meer zo pffff.
 12. Oké dank je wel en ja het is dus niet altijd. Dan doe er maar een slotje op ben dan inderdaad de enige niet
 13. Ik krijg om de dag bericht dat de instellingen van mijn home 1 of home 2 of home 3 is verouderd. En ik heb geen idee wat ik er aan moet veranderen kijk wel maar kan het zo 1, 2, 3 niet ontdekken wie weet raad.
 14. Nou heeft ook niks geholpen. Steek er denk ik ook geen energie meer in nog 15 keer iets opsturen en dan heb ik hopelijk mijn tube diploma. En ben ik dat niet meer nodig het emailadres dan kan ik die gewoon weer verwijderen. Wil je wel bedanken voor de genomen moeite en de jip en janneke uitleg.
 15. Ik ben in ieder gval weer goed geholpen dank jullie wel.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.