Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liesbeth*

Lid
  • Aantal items

   254
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over Liesbeth*

  • Titel
   Vaste Bezoeker
  • Verjaardag 9 november

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Vrouw
  • Land
   Nederland

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Chrome
  • Monitor
   Acer

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Weinig Ervaring

  Recente bezoekers van dit profiel

  De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Liesbeth*

   CCleaner

   Hahaha en ben er met beide benen ingetrapt super dit. Maar die fiets collega is die dan Frans want een band heet dan ook een tube
  2. Liesbeth*

   CCleaner

   De vraag is door Porrelaar al beantwoord op mijn CCleaner vraag. En dit zeg jij dan en daar geef ik dus antwoord op dat ik ze nog steeds zoek omdat Paint shop Pro mij hobby is. Mijn kennis van Corel is redelijk heb dus ook een vragen forum over Corel. Daar mijn vraag over de CCleaner is opgelost mag er dus een slotje op.
  3. Liesbeth*

   CCleaner

   Ja en zit daarom vaak op bekende tubesite's, maar ik maak ze ook zelf is wel een stukje moeilijker. Maar goed Corel is mijn hobby en dan heb je ze wel tubes nodig.
  4. Liesbeth*

   CCleaner

   Oké Dan heb ik dus weer wat geleerd dank je wel en ik gebruik CCleaner om de week gewoon omdat ik vaak op zoek ben naar tubes.
  5. Liesbeth*

   CCleaner

   Zoals je kan zien heeft Ccleaner ruim 800MB opgeruimd. Maar start daarna schijfopruiming op kan ik nog ruim 3GB opruimen. Is dan dat de CCleaner zijn werk niet meer doen als het zoveel laar liggen?? Vraag me zo dus wel af of de cleaner nog wel enige nut heeft, of heb ik de dingen verkeerd staan??
  6. Ik zal zo'n spray straks hard nodig hebben na een renovatie zal een stof vrijkomen.
  7. Dit is erg handig hier omdat er veel spiegels van de auto's worden getrapt.
  8. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Voel me nu wel erg dom tjee zo blij ben ik dat ik stotter en verkeerd typ. Maar neem inderdaad een kwastje. Mag een op
  9. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Dank je Porrelaar geef je een denkbeeldige knuffel ben zo blij en super goed geholpen weer Het is nu als je het weet erg simpel maar had nooit aan die blauwe knop gedacht. Kan ik die morgen met een kwartje goed stofvrij maken
  10. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Dit is de achterkant.
  11. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Ik wil graag mijn computer van binnen stofvrij maken. Maar geen idee hoe ik de buitenkap van mijn computer moet verwijderen Ik heb een Lenovo ThinkCentre M Serie, kan ook nergens een iets erover vinden helaas.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.