Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liesbeth*

Lid
  • Aantal items

   229
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over Liesbeth*

  • Titel
   Vaste Bezoeker
  • Verjaardag 9 november

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Vrouw
  • Land
   Nederland

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Chrome
  • Monitor
   Acer

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Weinig Ervaring

  Recente bezoekers van dit profiel

  De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ja oma moppert nooit maar als oma dan moppert weten ze dat het menes is. maar goed rust is weder gekeerd en ga lekker ff bankhangen ben er aan toe na alle spanning.
  2. Sorry was niet de bedoeling dan maar kon niks meer Zelfs IE deed moeilijk alles was mail.RU Zelfs mijn gmail. Hier zijn de gevraagde bestanden. mal1.txt FRST.txt Addition.txt
  3. Tuurlijk wacht ik even maar Chrome niks werkte meer. Dochter is zich rot geschrokken en heb nog nooit zulke lieve kleinkids gehad vanmorgen Je kunt wel zien dat er niks meer deugde was even ten einde raad.
  4. Ik heb systeemherstel gedaan en alles werkt nu weer.
  5. Hier is de malware scan. malware.txt
  6. Door het tropenrooster had ik hier even de kleinzonen want de dochter moest even weg. Ze mochten even voor de PC als ze maar oppassen nu hebben ze een spelletje gedownload heb al veel verwijderd. hier de ADWCleaner scan de malware volgt maar is nog bezig. AdwCleaner[C06].txt
  7. Dank je heb het nu ook verwijderd. En die ene kan ik dus niet weer vinden gelukkig. Dank jullie wel.
  8. Alleen deze kon ik niet verwijderen en de prullebak geleegd.
  9. Ik heb ze quarantaine en verwijderd daarna de PC weer opnieuw opgestart waarom en hoe dit mis is gegaan weet ik ook niet.
  10. Nou eindelijk na ruim 4 uur is de scan compleet. 123.txt
  11. Nou er zijn 2 bedreigingen tot nu toe. Maar het zit nu ruim 2 uur in de map WINSXS en is nog maar bij de wow64 ergens.
  12. Kan het ook anders met de scan is nu al 2 uur en 50 minuten bezig en zit nog maar op de helft.
  13. Ja ben ik al mee bezig duurt nu al een uur die scan. En ja voor de tweede keer een lesje geleerd ze doen het zelf maar zal ze winzip toesturen.
  14. Nee ze kon het niet openen zei ze omdat ze niet over een winrar beschikt. Dus heb ik het voor haar gedownload om het intepakken als winzip. En door het uitpakken van de rar zag defender dat dus al een bedreiging. En die witte pagina's bleven echt even hangen heb de pc uitgezet even laten rusten en toen weer opgestart. Na het opstarten was het eigenlijk alweer oké
  15. Niks gevonden gelukkig. 123.txt
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.