Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liesbeth*

Lid
  • Aantal items

   245
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over Liesbeth*

  • Titel
   Vaste Bezoeker
  • Verjaardag 9 november

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Vrouw
  • Land
   Nederland

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Chrome
  • Monitor
   Acer

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Weinig Ervaring

  Recente bezoekers van dit profiel

  De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Dit is erg handig hier omdat er veel spiegels van de auto's worden getrapt.
  2. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Voel me nu wel erg dom tjee zo blij ben ik dat ik stotter en verkeerd typ. Maar neem inderdaad een kwastje. Mag een op
  3. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Dank je Porrelaar geef je een denkbeeldige knuffel ben zo blij en super goed geholpen weer Het is nu als je het weet erg simpel maar had nooit aan die blauwe knop gedacht. Kan ik die morgen met een kwartje goed stofvrij maken
  4. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Dit is de achterkant.
  5. Liesbeth*

   Schoonmaken

   Ik wil graag mijn computer van binnen stofvrij maken. Maar geen idee hoe ik de buitenkap van mijn computer moet verwijderen Ik heb een Lenovo ThinkCentre M Serie, kan ook nergens een iets erover vinden helaas.
  6. Oké zal er aan denken maar velen vertragen internet net zoals Ziggo Safeonline.
  7. Unchecky heb ik er nu opstaan maar echt let nu zo op en dan toch nog dit pfff. Maar de rest zal ik ook nog even doen kan dit hoofdstuk dicht want scan nu vaak en dan nu ook de uitgebreide 1x per week. Vandaar dat ik ook zo schrok van al die malware.
  8. Welke bedoel je de animatieshop heb ik op mijn account van 4shared staan daar heb ik meer instaan ook scraps en tubes en zo. En verder download ik niet echt iets ja de legale versie's van InPixio en van Corel dus die krijg ik dan in mijn mail. En kom op lessensite's waar ik eventueel de materialen download en opsla.
  9. Animatieshop heb ik op mijn PC staan en ja die was er na de laatste keer weg. Staat dus al vanaf Januari op mijn PC daarom snap ik het dus niet.
  10. Hier zijn de bestandjes. Kan er echt met mijn kop niet bij en dan ook nog opera de browser die ik zelden gebruik. Maar ik hoop dat je wat wijzer word en ik er weer wat van leren kan. Addition.txt FRST.txt
  11. Ik heb niks gedownload ook geen rare site's of zo bezocht voor een download. En dan schrik ik toch met de scan vraag me af hoe dit kan?? Zelf Defender heeft niks gedaan terwijl daar normaal de bellen gaan rinkelen. malw.txt
  12. En nu zijn het er 5 ik doe niet mee ben een oud wijf Mijn gun factor naar een ander is hoog, dus doe de headset maar naar Abbs met pijl en boog.
  13. Ik weet dat ik Welkom ben maar liever niet meer zo. Mag een slotje op
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.