Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liesbeth*

Lid
  • Aantal items

   304
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over Liesbeth*

  • Titel
   Vaste Bezoeker
  • Verjaardag 9 november

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Vrouw
  • Land
   Nederland

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Chrome
  • Monitor
   Acer

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Weinig Ervaring

  Recente bezoekers van dit profiel

  De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. lijkt me super om op mijn nieuwe telefoon zoiets te kunnen gebruiken.
  2. Dat kan leuk zijn op een feestje met de kleinkinderen. of het aan te horen is wachten we af.
  3. Ik wens alle modjes en helpers maar ook de leden hele fijne kerstdagen toe. Hoort dit hier niet thuis verplaats het dan even kan het zo niet vinden.
  4. Het watermerk kan je er toch afhalen?? Je tube naam blijft intact en als je die ergens bij of in moeten voegen kan het watermerk er weer bij. Dan heb je ook geen last van openen met want een PNG is zo te openen zonder Corel. Maak er dan hier ook een PSPImage van kan ik wel zien maar een psp.tube die je krijgt van bijvoorbeeld Lenie ook weer niet.
  5. Liesbeth*

   Mappen

   Ik ben er dus geweest en helaas niks terug te halen was dus gewoon alles kwijt. En die heeft er echt erg veel verstand van heeft verschillende dingen geprobeerd maar niks,
  6. Ga er eens rustig voor zitten en zet als je psp bestanden om naar PNG bestanden. En dan kun je zeggen iedere dag een uurtje want veel krijg je ook als PSP.Image of al PNG. En met PNG kunnen anderen die geen Corel hebben het ook gebruiken.
  7. Liesbeth*

   Mappen

   Ik ben met de pc naar mijn hulpje gegaan waar ik het ook weg heb. En er is een herstel uitgevoerd met behoud van nog iets. Daarom zijn die mappen leeg en weg en daar is er ook zo weinig aan GB op de schijven. Hij heeft het met de ZAR nog geprobeerd maar niks alles was zwaar beschadigd. Mag ik je hartelijk bedanken voor alle moeite en geduld voor mij geldt uithuilen en opnieuw beginnen.
  8. Liesbeth*

   Mappen

   En hoe werkt dat is allemaal in het Engels en daar heb ik weinig verstand van
  9. Liesbeth*

   Mappen

   Nou die leverde dus niks op heb met eset gescand en met safe online van Ziggo. ook ADW en malwarebytes leverde niks op.
  10. Liesbeth*

   Mappen

   Bij sommige fonts zie je dit maar ook als je een zipje wilt uitpakken krijg je een melding dus heb de documenten terug kunnen halen maar veel was niet bruikbaar meer.
  11. Liesbeth*

   Mappen

   Ik heb de map documenten kunnen downloaden maar veel was onherstelbaar beschadigd. Ik had de map mijn mijn foto's en zo gewoon bij de map ''mijn afbeeldingen. En zie die map wel maar is leeg aan de rechterkant komt niks. En heb een tweede schijf de E daar heb ik al mijn psp tubes en mijn psp lessen op staan. Wat ben ik blij dat ik dat allemaal nog heb want dan was het een echte ramp maar dit veilig gesteld op een stick. Zie de map mijn afbeeldingen is leeg, terwijl de map font wel gevuld is. En een andere map met afbeeldingen heb ik niet en die staat ook niet op de E want heeft altijd gewoon op de C gestaan.
  12. Liesbeth*

   Mappen

   Dan is de map met mijn afbeeldingen dus leeg En die zal ik dan ook wel niet meer terug krijgen en daar baal ik dus behoorlijk van. Voor mij nu een taak als ik de PC afsluit de netwerkkabel eruit te halen zodat er niks geen geks meer kan gebeuren. Men is dus nooit te oud om te leren blijkt nu wel weer.
  13. Liesbeth*

   Mappen

   Maar hoe krijg ik de map met ''mijn afbeeldingen'' zichtbaar kan op explorer klikken maar er gebeurt helaas niks. Ook zie ik in mijn documenten de afbeeldingen niet meer.
  14. Liesbeth*

   Mappen

   Ik heb het gevonden en al druk met het downloaden van de map documenten alles lijkt er nog te zitten
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.