Ga naar inhoud

Karen1974

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Karen1974's prestaties

  1. Hoi Porrelaar, Heb eerst de Auto Discardable geprobeerd maar deze werkt helaas niet bij mij. Oudere versie van chroom zie ik ook niet zo zitten..... Heb nu de 2e extensie link (van je laatste bericht) gedownload en deze lijkt wel te werken. Hij ververst in ieder geval niet meer, spel crasht nu af en toe nog (op de flash)maar dat heeft hij wel vaker gedaan. Is ook behoorlijk irritant maar beter dan verversen. Misschien maar weer eens helemaal leeg halen en opnieuw installeren, kijken of dat helpt. Bedankt voor al je zoektochten voor mij 😁 en als er wat is hoor je me wel weer
  2. Hoi Porrelaar, Heb het misschien beetje verkeerd geformuleerd. De link had ik ook wel gevonden maar als je die in een nieuw tabblad opent krijg ik de Automatic tab discarding niet meer te zien. Die staat niet meer in de lijst 😉 Gr Karen.
  3. Hallo, Ik hoop dat jullie mij nog een keer kunnen helpen!! Bijna een jaar geleden had ik dit probleem ook al en nu doet hij het weer 😰 Mijn tabbladen verversen dus als ik naar een ander blad ben geweest en terug kom, nu heb ik mijn vorige bericht terug gezocht en de link opgezocht die ik toen moest hebben maar helaas hebben ze die ene link eraf gehaald en kan ik het meer niet vinden en dus kan ik het probleem niet oplossen!! Ik heb meestal een tabblad of 4 open staan en nergens last van gehad het afgelopen jaar. Ik speel ook intensief een spel via fb en dit start dus elke keer opnieuw op en dat is geen spelen meer op deze manier 😰 Er staat heel weinig op mijn laptop, heb bijna alles in de cloud staan. Minder tabbladen open zetten heeft geen zin en in een andere browser ook niet. Wie kan mij helpen aub.......dit is geen spelen meer...... Groetjes Karen.
  4. Idd dat klopt. Ik ben ook via google hier gekomen maar kon niet het probleem niet vinden, wel over het vast zetten van tabbladen maar dat is heel wat anders Dus me maar aangemeld en de vraag gesteld en ben super blij dat ik het gedaan heb en heb gelijk een goed forum achter de hand voor als ik nog eens wat heb Gr Karen.
  5. Hoi Schijnbaar was ik niet de enigste met dit probleem want in de groep waar ik zit had ik het geplaatst en daar vroegen er ook een paar hoe ik het had verholpen. Dus je hebt niet alleen mij maar ook nog andere geholpen Gr Karen.
  6. Hoi porrelaar, mag ik jou enorm bedanken voor het oplossen van het probleem Hij blijft het gewoon doen en heb nergens meer last van, alleen dat flash af en toe crasht maar dat ligt aan flash. Ben zo blij dat ik hier van af ben een hele grote TNX!! Gr Karen.
  7. Hey, ik had alleen chroom opnieuw opgestart omdat die dat aangaf en toen deed hij het nog dus heb later de hele laptop opnieuw opgestart en nu doet hij het wel goed. Ik kijk het even aan en zal het morgen of overmorgen even melden als het ECHT goed gaat Chroom verbruikt bij mij rond de 1.400 mb, snap dat dit veel is maar het spel wat ik speel neemt veel in heb ik gezien en weet ik ook. Dat geeft op zich ook niet heb er verder geen last van alleen wel als de tabbladen telkens vernieuwen Enorm bedankt en je hoort nog van mij
  8. Volgens mij werkt het nu wel.....is ff afwachten .....
  9. Tnx porrelaar voor het opzoeken. Heb de link gevolgd en aangepast, helaas heeft dit niet het juiste effect :-( Ik heb 8,00 GB ram geheugen waarvan 2,88 nog beschikbaar. Waar de rest is geen idee zo veel staat hier nog niet op. Bij de tabel geeft hij tussen de 80-85% geheugen aan bij chroom.
  10. Hallo, Hoop dat iemand mij kan helpen en dit hier in het juiste topic staat, zo niet hoor ik het wel. Ik heb sinds kort een nieuwe harde schijf in mijn laptop en als ik bezig ben zit ik vaak met meerdere tabbladen open in chroom. (FB, verschillende groepen, spelletjes) Met het wisselen van tabbladen (dus van de ene naar de andere) wordt het blad ververst wat soms erg irritant is. Dit gebeurt dan bij elk tabblad. Met mijn vorige harde schijf had ik hier geen problemen mee maar sinds de nieuwe wel, of het hieraan ligt heb ik ook geen idee van..... Kan iemand mij vertellen of dit een instelling ergens in is of.......waar dit aan kan liggen. Hoop dat iemand mij kan helpen want ik wordt er zo onderhand knetter gek van..... Gr Karen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.