Ga naar inhoud

Danani

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Danani's prestaties

  1. YESS Het is gewoon weg! En het klopt, het is inderdaad een lenovo Thinkpad. Ik ben helemaal blij! Ontzettend bedankt voor de tijd en de hulp, jullie hebben mij super goed geholpen fijne dag!
  2. Waar het icoon met die 2 pijltjes goed voor is snap ik niet maar het zal ongetwijfeld een functie hebben.
  3. Hoi! Dankjewel voor het draaien! Het venster wat geopend staat op het plaatje heb ik zelf geopend om naar de instellingen te kijken. Daar hoeft men dus niet op te letten. Het gaat enkel om het icoontje met die 2 kleine pijltjes naar boven /beneden “onder” de aanwijspijl. Wat er gebeurd is dat het icoontje dat je ziet naast mijn pijl automatisch tevoorschijn komt op het moment dat de laptop een aantal minuten wordt gebruikt. De ene keer duurt het wat langer dan de andere keer maar het blijft steeds terugkomen. Als ik de muisinstellingen open en ik wijzig bijvoorbeeld het aanwijsicoon.. dan verdwijnt het even en dan denk je dat je het probleem verholpen hebt maar dan ineens is het er weer. Echt heel raar. Opnieuw opstarten op alle mogelijke manieren heb ik al geprobeerd . Bedankt in ieder geval! Ik probeer het zo duidelijk mogelijk uit te leggen maar kan me voorstellen dat het een beetje wazig klinkt.
  4. Hoi, ik ben heel slecht met computers en ik heb niemand in de buurt die me kan helpen. Vandaar dat ik de misschien ietswat simpele vraag hier stel.. weet iemand wat het symbool betekend wat er bij de pijl staat? Deze verschijnt sinds kort na het opstarten. Als ik de computer opstart dan verschijnt de muispijl eerst normaal en na een tijdje verschijnt dit symbool naast mijn pijl. Geprobeerd instellingen bij muis terug te zetten en dat werkt even maar uiteindelijk verschijnt het symbool weer en “selecteert” hij alles wat ik aanraak met mijn muis.. dus teksten en afbeeldingen, logo’s etc Kan dat uit .. heb ik op een verkeerde combi geklikt of is het kapot. ik snap er niks van niet. iemand enig idee? Alvast bedankt! groetjes, Dani
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.