Ga naar inhoud

Jurgen Strijbis

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Bedankt
    Jurgen Strijbis ontving reputatiepunten van porrelaar in Fullscreen minimaliseert.   
    Is een update uitgevoerd door Battlefield V waardoor dt probleem verholpen is. Heb zelf niets hoeven aanpassen of iets dergelijks. Groetjes  
  2. Bedankt
    Jurgen Strijbis gaf reputatiepunten aan porrelaar in Fullscreen minimaliseert.   
    Ik heb voor de gein op die knop “Can You Run It” geklikt. Je krijgt dan duidelijke instructies in beeld wat je moet doen. En de controle was binnen 1 minuut gebeurd.
    Ik vind zelf dat ik een prima pc heb. Ik kan er alles mee doen, wat ik wil, maar het is absoluut geen game pc. Dat geeft niet, want ik doe toch niet aan games. Mijn pc blijkt totaal ongeschikt voor Battlefield 5. Ik zou het spel zelfs niet op de allerlaagste instellingen kunnen spelen. Wanneer de controle klaar is, wordt er namelijk een nieuw tabblad in je browser (bij mij is dat Firefox) geopend, waarin te lezen valt op welke punten je pc voldoet of juist tekort schiet.
    Dit was het vernietigende oordeel over mijn pc: https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlefield-5-armageddon/13374
    Je zult zien dat je in die rapportage kunt klikken op Minimum of op Recommended.
     
    Wat is voor jouw pc het oordeel wanneer je klikt op de knop “Can You Run It”?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.