Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Mike9090

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mike9090

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik drukte op iets verkeerds met de download. Ik heb hem gedownload en de stappen op de post over Speccy gevolgd. Dit is de link http://speccy.piriform.com/results/BZLt88jSpgFgl1BrROEfUt6
 2. Nee ik kan dat download ding niet openen
 3. Dat speccy ding wilt niet openen
 4. De manier van stegisoft werkte eerst maar toen was hij weer gecrashed en nu werkt niks. Ik heb hem 5 uur aan laten staan om te updaten en opnieuw op te starten, ik heb de oude manier 10 keer geprobeerd en er gebeurt nog steeds niks. Ik had gisteren voor een half uurtje geluid en toen was hij weer gecrashed en toen had ik geen geluid meer.
 5. Ik heb de stappen gevolgd en mijn laptop opnieuw opgestart en toen hoorde ik 8 piepjes en nu staat hij aan maar gebeurt er niks.
 6. Ja ik klik er op en dan bij dat menu wat jij open hebt dat zie ik dan maar dan met dit:
 7. Wat moet ik bij die dingen doen? BIj volume mixer kan ik niks behalve zien dat ik alles op 100% heb staan en niet gemute, bij geluidsproblemen oplossen gebeurt er niks, ook niet na 20 keer. Bij geluiden kan je niks fixen, je kan alleen instellen. Bij geluidsinstellingen kan je dingen veranderen maar dan hoor ik nog niks en ruimtelijk geluid doet niks.
 8. Ik heb geen boxen, met speakers bedoel ik die ingebouwd zijn in mijn laptop. Mijn oortjes doen het ook want ik kan ze gewoon gebruiken op alle andere apparaten. Ik heb af en toe geprobeerd met oordopjes opnieuw er in en er uit maar er kwam via mijn oordopjes en de speakers geen geluid. Ik probeer nu na die update weer wat mij in het andere topic is verteld te doen, misschien werkt het.
 9. Ik heb hem aan laten staan 's avonds en toen ik klaar was met douchen stond er een knopje met opnieuw opstarten en nu is hij versie 1809. Ik heb alleen nog steeds geen geluid.
 10. Ik heb op updaten gedrukt maar hij staat nu al een uur op 88% van de installatie.
 11. Ik heb verder geen vragen dus deze post kunnen jullie sluiten
 12. Als ik geluid zoek komt er dit: En invoer/uitvoer van het geluid staat bij apparaatbeheer. Met het verwijderen bedoel ik dat systeem, niet dat ik mijn oordopjes er uit haal maar het systeem van mijn oordopjes verwijder ik dan. Nu werkt het alleen niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.