Ga naar inhoud

Mike9090

Lid
  • Items

    75
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Mike9090

  1. Ik weet niet onder welke subforum ik dit moet zetten, dus ik zet hem nu hier. Ik heb een spel maar daar kan je heel veel extra content voor downloaden. Die content moet op de C schijf dus ik heb daar niet heel veel ruimte meer vrij. Ik heb allemaal belangrijke dingen op een usb gezet en de rest wat ik niet nodig had heb ik verwijderd. Ik had laatst nog 5 gb over en nu heb ik zonder iets te downloaden ineens 1.5gb over. Het is geen virus want ik heb mijn pc net gescand en er kwam niks uit.
  2. Bedankt. Het heeft gewerkt. Ik heb het programma nu niet meer.
  3. Er is sinds kort een nieuw programma van microsoft office wat microsoft teams heet. Ik wist niet wat het was maar het blijkt een sneller alternatief voor emails schrijven of gewoon contact in het algemeen. Ik vind emails schrijven met de email app of met microsoft teams niet fijn en ik kan de ruimte goed gebruiken maar elke keer als ik mijn pc opstart als hij uit staat download hij teams opnieuw.
  4. Als ik met iets bezig ben en ik moet ergens heen of ga slapen doe ik hem in slaapstand zodat ik daarna gelijk verder kan als ik wakker word of thuis kom
  5. Soms zet ik mijn laptop in slaapstand als ik ga slapen en als de batterij bijna leeg is dan laad ik hem op maar als hij in slaapstand staat en hij laad op gaat hij soms aan 's nachts. Als ik hem 's ochtends open klap staat hij al op het vergrendelscherm in plaats van dat het scherm nog aan moet en als ik hem ontgrendel staan al mijn bureaubladen bij elkaar.
  6. Ik heb op het geluidicoontje gedrukt en ook met koptelefoon en daar is niks om op te drukken anders
  7. Een tijd terug stond dat er wel en toen had ik dezelfde koptelefoon. Ik weet niet meer hoe lang geleden dat was maar nu is het niet meer zo.
  8. Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen. Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. Als ik mijn geluid op 0 zet en dan mijn koptelefoon er in doe blijft hij op 0 en moet ik hem naar 100 zetten en als ik hem er uit haal weer naar 0 omdat ik mijn speakers niet wil gebruiken.
  9. De metingen van het scherm kunnen misschien wat verkeerd zijn omdat ik niks had waarmee ik het goed kon opmeten behalve een oude liniaal van hout die misschien uit heeft gezet of iets in die richting maar het is een Lenovo Thinkpad zoals je zei. En met dat windows automatisch activeert is dat dan niet enterprise? Verloopt die dan nooit? Waarvoor moet ik dat serienummer weghalen? Wat kan je met dat nummer als je goed bent met computers enzo? Is het net zoiets als mensen die je IP kunnen achterhalen en weten waar je woont (tenzij je een VPN gebruikt) of is het niks gevaarlijks?
  10. Mijn laptop scherm is ongeveer 29 cm (ongeveer 11,4 inches) diagonaal gemeten en hij is wat kleiner dan de meeste laptops maar ik weet niet wat voor lenovo het is (Als ik hem opstart staat er wel lenovo dus het is in ieder geval een lenovo). Ik weet niet meer of mijn neef de BIOS heeft ge update maar ik kreeg deze laptop van hem in augustus 2 jaar geleden dus misschien heeft hij hem net daarvoor ge update of gekocht (mijn verjaardag was ook geweest toen dus misschien kocht hij de laptop als cadeau) dus de datum zou best kunnen kloppen. De rede dat mijn neef het niet meer weet is omdat het 2 jaar geleden was en hij nooit meer met deze laptop iets doet. Als ik windows 10 wil downloaden van die website die je liet zien kost dat dan geld net als een licensie aanvragen of niet? En wat gebeurt er als je licensie verloopt?
  11. Het kan misschien simpel zijn voor jou omdat je een moderator bent die er (waarschijnlijk) veel van weet maar als ik dat nu voor het eerst moet bekijken is het misschien niet zo simpel nee. Maar fijn dat je stopt als je niet wilt lezen, kan ik ook verder. @porrelaar Ik heb gekeken naar de instellingen en ik heb een Enterprise Windows 10 maar voor zover ik weet zit ik niet bij een bedrijf met deze laptop. Ik heb ook gekeken voor een sticker die leek op de foto die je liet zien maar ik heb niks gevonden met dezelfde informatie. Ik heb hier ook het tekstbestand van speccy JEFF.txt
  12. Nou sorry dat ik onlogisch praat ofzo, ik zal het even vertalen naar simpele woorden. Als ik de stappen volg die jij vertelde dat ik moest nemen voor Speccy dan komt er in plaats van een link die ik kan kopieren een foutmelding dat het niet werkt. Verder heb ik (wat ik al 2 keer heb verteld) alleen opgezocht waar je een modelnummer kan vinden. Let op: Dit is niet mijn modelnummer, dit is alleen waar dat staat. Ik heb mijn laptop uit gedaan, dicht gedaan, ondersteboven gelegd, een foto gemaakt van een sticker, de laptop weer omgedraaid, de laptop open gedaan, de laptop aan gedaan, de laptop opgestart, mijn browser opgestart, pc-helpforum.be opgestart, dit topic geopent, datgene wat op de foto stond overgetypt in de reactie, en dan de reactie gepost. Snap je het nu? Ik wil van dit probleem af maar als de persoon die mij hoort te helpen en daar waarschijnlijk ook nog eens goed in hoort te zijn (aangezien je een moderator bent met 489 reputatiepunten en 4 bolletjes bij je rank en waarschijnlijk dus best vaak dit forum bezoekt) niet eens na de 3e keer normaal kan lezen wat ik typ heeft het geen zin. Dan kan ik zoals je zei beter wachten op iemand anders die wel kan lezen.
  13. Nou omdat jij blijkbaar niet kunt lezen. Die error is van Speccy en dat modelnummer heb ik niet op internet opgezocht. Als je niet eens de moeite neemt om goed te lezen help dan niet. Als je zo doet wacht ik wel op iemand die wel wilt helpen
  14. Zoals ik al zei komt er een error, dus nee dat kan niet. Over dat model weet ik niet zeker of dit het is maar toen ik op internet keek zag ik dat je die zo kon vinden en dit lijkt het meeste op iets over het model: Type 20G8-S0HH00 S/N LR 06V3XA 16/10
  15. Ik weet niet of ik kan checken wat de eerdere versies van deze laptop zijn maar hij weet het niet meer en ik kreeg hem al met windows 10 er op
  16. Ik heb deze laptop van mijn neef gekregen een tijdje terug, maar ik heb hem (als dat er iets mee te maken zou kunnen hebben) ook ge reset omdat ik een virus had. Windows 10 stond er toen ik de laptop kreeg al op. Ik heb de stappen voor speccy gevolgd maar er kwam steeds 'Error connecting to publishing server' (Heb hem per ongeluk op Engels gezet maar ik ben redelijk goed in Engels dus ik ben heel zeker dat ik de goede stappen heb gevolgd)
  17. Ik krijg soms uit het niets meldingen dat mijn windows 10 licensie binnenkort verloopt maar ik weet niet hoe ik het moet verlangen. Dit zie ik dan elke keer. Als ik op ga naar instellingen druk zie ik niks waar ik het kan verlengen.
  18. 1: Waar op pagina 2 word gevraagd om luidsprekers/hoofdtelefoon in te stellen? 2: Waarom moet ik al mijn reacties met 1: beginnen?
  19. Ik heb standaardinstellingen gereset maar dat werkte niet en ik had "Geen actie ondernemen" al aangevinkt op Communicatie
  20. Ik heb hem op windows standaard staan. Ik heb geprobeerd hem te veranderen en dan terug te zetten maar het werkte niet.
  21. De speakers stonden eerst aan met koptelefoon aangesloten maar toen ik ze uit zette hoorde ik nog niks
  22. Als ik de speakers alleen gebruik, zonder koptelefoon hoor ik ook niks. En ik heb hem voor zover ik weet altijd op aan staan. Ik kijk later wel of de speakers uit staan wanneer ik mijn koptelefoon gebruik
  23. Dit is mijn koptelefoon En dit is mijn ingebouwde geluid
  24. Wat moet ik doen als ik DelFix heb gebruikt?
  25. Ik had die optie van stegisoft gebruikt en toen ik hem opnieuw opstartte en weer geluid afspeelde hoorde ik wel iets maar het was niet van de video die ik af speelde. Het klonk alsof iemand op een leren stoel sloeg. Ik ga nu de optie van Kweezie wabbit proberen kijken of dat helpt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.