Ga naar inhoud

DirkVerstraelen

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DirkVerstraelen's prestaties

  1. Beste, Ik had reeds die update (1809) reeds ongedaan gemaakt via systeem herstel. Om daarna terug gewoon op windows Update te klikken om opnieuw de updates binnen te halen. Dus niet zelf gedownload. Vandaag heb ik opnieuw een systeemherstel gedaan volgens herstelpunt van 29/11/2018. Daarna opnieuw via windows update alle updates geïnstalleerd. Dat probleem is opgelost wat het geluid betreft. Zoals je kan zien zal je mijn uitvoerapparaat (beeldscherm) er nu wel bij staat. En werkt naar behoren.
  2. Zoals je kan zien heb ik versie 1809 reeds op mijn pc staan. afbeelding twee is hoever ik nu nog terug kan gaan met systeemherstel.
  3. Beste, Dat heb ik reeds gedaan. Mijn beeldscherm wordt niet meer herkend als uitvoerapparaat. Alleen mijn onboard geluidskaart is er als optie weergegeven. Ik heb ook reeds een systeemherstel gedaan naar een herstelpunt voor de recentste updates (voor de updates van eind november) . En dan werkt de hoofdtelefoonaansluiting wel. Zodra Windows zijn update opnieuw geïnstalleerd heeft. Werkt het weer niet. Ik vermoed dat het te maken heeft met de windows update. Ik heb ook met Windows ook gechat en die verwijzen dan naar de fabrikant. En de Fabrikant verwijst naar Windows. Vandaar ik nu die vraag hier stel.
  4. Ik heb een pc van Lenevo thinkcenter met Windows 10 pro als OS. En een beeldscherm Samsung u28e590d die verbinding maakt via de DP (digitale poort) met mijn pc. Mijn beeldscherm heeft ook een 3,5 jack hoofdtelefoon aansluiting. Waar ik mijn pc luidsprekers aangesloten heb. Voor de Windows update werkte alles probleemloos qua geluid. Sluit ik mijn luidsprekers rechtstreeks aan op de onboard realtek geluidskaart zoemen de luidsprekers wanneer ik ze niet gebruik. Heeft er iemand een oplossing dat ik mijn luidsprekers terug in mijn beeldscherm kan aansluiten? Zodat het geen gezoem geeft. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.