Ga naar inhoud

hazet

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hazet's prestaties

  1. Na het resetten werkte alles weer prima, dus de accu was absoluut niet leeg, heb er zeker nog een uur op gewerkt voordat ik de laptop aan het "infuus" legde. Bedankt allen!
  2. Wilde de accu gaan verwijderen en vond nergens de aangeduide schuifjes en dergelijke,. Zag toen een heel klein gaatje aan de achterzijde en dacht gelijk, zal wel de reset zijn, dus paperclip erin een keertje drukken en... Alles werkt weer zoals van ouds. Bedankt allen, groet.
  3. De laptop van Acer ( E 15 star ES1-512-C1EX ) doet helemaal niets meer!!! Voeding is in orde ( werkt wel op een andere laptop.) Met voeding erin brandt er ook geen lichtje en na indrukken van de startknop( kort of langdurig ) gebeurd er niets. dus alles is en blijft zwart , Laptop heeft altijd prima gefunctioneerd, maar nu plotseling .... niks... weet toevallig iemand wat het probleem is ?? alvast dank. Hazet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.