Ga naar inhoud

Debruyne

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Debruyne's prestaties

  1. Hallo, Neen, het is niet gelukt, omdat het pictogram niet beschikbaar is (nergens te zien). Maar ik heb vergeten het audio systeem in te schakelen (was uitgeschakeld) en toen was alles perfect in orde. Bedankt om mij te willen helpen.😊😊😊 Vriendelijke groetjes, Debruyne A.
  2. Hallo, mijn computer werkt met Windows 10. Onderaan het venster rechts is er een luidspreker icoon waarop men kan klikken met de rechtermuisknop. Als ik dat doe dan verschijnt er een klein venstertje met icoontjes.Normaal gezien zijn er 5 icoontjes te zien waaronder het icoon Geluiden. Maar ik zie maar 4 icoontjes , het icoontje Geluiden ontbreekt, en dat is wat ik nodig heb om een microfoon in te schakelen. Kunt u mij helpen? Alvast bedankt. Groetjes, Debruyne A.
  3. Alles in orde nu. Bedankt. Groetjes, Debruyne A.👍
  4. Hallo, Ik gebruik Gmail voor het opstellen van een e-mail. Kan ik Deeple translate gebruiken voor het vertalen van een e-mail vooraleer ik deze e-mail verzend?Of is Deeple translator niet geschikt voor Gmail? Graag een mailtje terug. Alvast bedankt. Groetjes, Debruyne A.
  5. Ja,u mag het topic afsluiten Bedankt. Mvg, Debruyne A.
  6. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een gratis vertaalmachine op internet. Ik zou graag de Nederlandse taal vertalen naar de Engelse taal; Nederlandse taal vertalen naar de Russische taal; Ofwel de Engelse taal vertalen naar de Russische taal. Welke gratis vertaler zijn het meest correct? Heeft iemand daar ervaring mee? Graag een mailtje terug. Alvast bedankt. Mvg, Debruyne A.
  7. Hallo iedereen, Ik heb video's staan in mijn verkenner van Windows 10 en zou graag deze kopiëren naar Google drive. Kan iemand mij helpen? Graag een berichtje terug. Alvast bedankt. Groetjes, Debruyne A. (titel iets duidelijke gemaakt, 'mailtje' vervangen door 'berichtje' - Passer)
  8. Ik gebruik Gmail voor het versturen en ontvangen van berichten. Ik zou graag Bing translate gebruiken voor het vertalen van mijn berichten die ik verstuur en ook voor het ontvangen van berichten. Bing translate heb ik al geïnstalleerd op mijn computer. Als ik klik op de drie puntjes die rechts onderaan staan als ik mijn e-mail wil vertalen dan is het telkens Google translator die te voorschijn komt om mijn e-mail te vertalen. Kortom, ik zou graag Bing translate gebruiken om mijn e-mails te kunnen vertalen. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt. Mvg, Debruyne A.
  9. Hartelijk bedankt. Ik zal dat eens proberen zoals je hebt gezegd.
  10. Debruyne

    Offline

    Graag zou ik willen weten: Hoe kan ik mijn computer offline zetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.