Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Debruyne

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Debruyne

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Alles in orde nu. Bedankt. Groetjes, Debruyne A.👍
 2. Hallo, Ik gebruik Gmail voor het opstellen van een e-mail. Kan ik Deeple translate gebruiken voor het vertalen van een e-mail vooraleer ik deze e-mail verzend?Of is Deeple translator niet geschikt voor Gmail? Graag een mailtje terug. Alvast bedankt. Groetjes, Debruyne A.
 3. Debruyne

  Vertaalmachine

  Ja,u mag het topic afsluiten Bedankt. Mvg, Debruyne A.
 4. Debruyne

  Vertaalmachine

  Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een gratis vertaalmachine op internet. Ik zou graag de Nederlandse taal vertalen naar de Engelse taal; Nederlandse taal vertalen naar de Russische taal; Ofwel de Engelse taal vertalen naar de Russische taal. Welke gratis vertaler zijn het meest correct? Heeft iemand daar ervaring mee? Graag een mailtje terug. Alvast bedankt. Mvg, Debruyne A.
 5. Hallo iedereen, Ik heb video's staan in mijn verkenner van Windows 10 en zou graag deze kopiëren naar Google drive. Kan iemand mij helpen? Graag een berichtje terug. Alvast bedankt. Groetjes, Debruyne A. (titel iets duidelijke gemaakt, 'mailtje' vervangen door 'berichtje' - Passer)
 6. Ik gebruik Gmail voor het versturen en ontvangen van berichten. Ik zou graag Bing translate gebruiken voor het vertalen van mijn berichten die ik verstuur en ook voor het ontvangen van berichten. Bing translate heb ik al geïnstalleerd op mijn computer. Als ik klik op de drie puntjes die rechts onderaan staan als ik mijn e-mail wil vertalen dan is het telkens Google translator die te voorschijn komt om mijn e-mail te vertalen. Kortom, ik zou graag Bing translate gebruiken om mijn e-mails te kunnen vertalen. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt. Mvg, Debruyne A.
 7. Debruyne

  Offline

  Hartelijk bedankt. Ik zal dat eens proberen zoals je hebt gezegd.
 8. Debruyne

  Offline

  Graag zou ik willen weten: Hoe kan ik mijn computer offline zetten?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.