Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bickyvp

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. het is gelukt. hij werkt goed en is dus in orde toch bedankt voor jullie hulp! dit mag gesloten worden, dmv een filter op kleur is het uiteindelijk gelukt.
  2. hallo iedereen, ik ben bezig voor mijn wergever met een excel van al onze stockproducten en om zo eenvoudig te kunnen zien wat er besteld moet worden. dit heb ik reeds gedaan. nu wil ik dat ik snel kan sorteren op wat er besteld moet worden. het vak waarin staat dat er besteld moet worden is dmv vba. de celgrote is niet overal gelijk omdat dat niet anders kan of niet goed uitkomt. natuurlijk moet heel de rij juist mee volgen met het sorteren. ik krijg mijn werkbladen maar niet gesorteerd. waarbij ik meteen kan zien wat er moet besteld worden. kan iemand mij hierbij helpen of op weg zetten ? (ps: in bijlage vind je de excel, enkel de 3 eerste werkbladen wil ik zo gesorteerd hebben) alvast heel erg bedankt groeten michael magazijn vp.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...