Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Nico2206

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nico2206

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goedemorgen, Ik heb een paar avonden zitten stoeien en het ook met de voorbeeldfoto's (die in de link staan) geprobeerd. En natuurlijk krijg ik de voorbeeldfoto's wel goed omgezet. Maar met mijn eigen foto lukt het niet, tenminste niet het resultaat wat ik zoek. Ik heb de afbeelding niet op mijn telefoon staan. Maar is er misschien nog een andere optie/manier want is is de afbeelding die ik als eindresultaat wil wel echt een potlood tekening?
 2. Ik laat je zeker weten af ik de foto heb bewerkt. En als het shirtje gedrukt is zal ik hem ook plaatsen.
 3. Ik zag het in je link. En ook dat je zelf het zwart en het schetserige idee kon instellen. Ik ga er vanavond na het werken meteen voor zitten. Super bedankt!
 4. Ik had je link snel bekeken. Maar heb hem nu beter doorgelezen en zal dat eens proberen. Maar nog een klein vraagje, de zwart witte hondenkop is dat nu een potloottekening, zwart/wit afbeelding, een negatief of ...........?
 5. Hoi iEscape, Dankje voor je reactie. Maar ik bedoel eigenlijk dat ik de originele foto zoals deze bijvoorbeeld. Er wil laten uitzien als deze afbeelding. Uw optie is dus iets te veel potloottekening achtig. Maar weet niet hoe ik het anders moest omschrijven. De bovenste foto is een trouwens een voorbeeld en niet de foto die wil gebruiken voor op het shirtje. Ik moet nog een foto zoeken/maken van mijn eigen hond.
 6. Hoi iedereen. Ik wil graag een bestaande op een shirtje laten drukken. Deze foto is nu in kleur maar moet eigenlijk in de stijl van potlootschets (ik denk dat het zo heet) worden. Is er misschien iemand die me kan uitleggen hoe ik dat kan doen in photoshop, of die het misschien voor me kan/wil doen. Ik zal een afbeelding toevoegen van wat het eind resultaat zou moeten worden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...