Ga naar inhoud

Nico2206

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nico2206

  1. Goedemorgen, Ik heb een paar avonden zitten stoeien en het ook met de voorbeeldfoto's (die in de link staan) geprobeerd. En natuurlijk krijg ik de voorbeeldfoto's wel goed omgezet. Maar met mijn eigen foto lukt het niet, tenminste niet het resultaat wat ik zoek. Ik heb de afbeelding niet op mijn telefoon staan. Maar is er misschien nog een andere optie/manier want is is de afbeelding die ik als eindresultaat wil wel echt een potlood tekening?
  2. Ik laat je zeker weten af ik de foto heb bewerkt. En als het shirtje gedrukt is zal ik hem ook plaatsen.
  3. Ik zag het in je link. En ook dat je zelf het zwart en het schetserige idee kon instellen. Ik ga er vanavond na het werken meteen voor zitten. Super bedankt!
  4. Ik had je link snel bekeken. Maar heb hem nu beter doorgelezen en zal dat eens proberen. Maar nog een klein vraagje, de zwart witte hondenkop is dat nu een potloottekening, zwart/wit afbeelding, een negatief of ...........?
  5. Hoi iEscape, Dankje voor je reactie. Maar ik bedoel eigenlijk dat ik de originele foto zoals deze bijvoorbeeld. Er wil laten uitzien als deze afbeelding. Uw optie is dus iets te veel potloottekening achtig. Maar weet niet hoe ik het anders moest omschrijven. De bovenste foto is een trouwens een voorbeeld en niet de foto die wil gebruiken voor op het shirtje. Ik moet nog een foto zoeken/maken van mijn eigen hond.
  6. Hoi iedereen. Ik wil graag een bestaande op een shirtje laten drukken. Deze foto is nu in kleur maar moet eigenlijk in de stijl van potlootschets (ik denk dat het zo heet) worden. Is er misschien iemand die me kan uitleggen hoe ik dat kan doen in photoshop, of die het misschien voor me kan/wil doen. Ik zal een afbeelding toevoegen van wat het eind resultaat zou moeten worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.