Ga naar inhoud

Henri Van De Slijke

Lid
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Henri Van De Slijke's prestaties

  1. OK Staff, topic mag gesloten worden. Nogmaals bedankt voor de deskundige hulp hier op het forum...
  2. Inderdaad de verborgen bestanden werden getoond ! Het zal wel een bestand zijn dat metagegevens bevat. Iedereen toch bedankt voor de snelle oplossing.
  3. Beste, Als ik in verkenner mijn fotobestanden open staat er nu naast het .jpg bestand ook een .jpg.modd bestand Van waar komt dat ineens? Heb ik iets verkeerd gedaan? DSCN5313.JPG.modd
  4. Beste, dit topic mag gesloten worden! alles blijkt nog correct te werken...nogmaals dank voor de geboden hulp.
  5. Beste, dit lijkt de juiste werkwijze geweest te zijn ! "Mijn Fluvius" die tergend traag opstartte doet het via Edge nu zo snel als bij Google Chroom of Firefox. Nu nog afwachten of ook mijn snelkoppelingen op het bureaublad blijven werken zonder dat ik opnieuw hoef op te starten. Google op de taakbalk is daar een vb van. Toch al zéér tevreden. Al bedankt voor de bewezen dienst. Sluit dit nog niet af aub. Ik geef binnen een paar dagen wel een seintje als ik merk dat nu alles terug vlot loopt.
  6. Heb alles zo goed mogelijk uitgevoerd maar misschien toch iets mis met Windows 10 want bureauaccessoires vind ik niet meer terug...wel een logje kunnen maken maar of dit het juiste is??? Kan het hier wel niet plaatsen omdat het 11,7, MB groot is. Zie dat dit log al in oktober werd aangemaakt maar vandaag toch gewijzigd werd. Dit misschien verwijderen en opnieuw beginnen? Log zal dan misschien kleiner zijn?
  7. Er is wel degelijk iets aan de hand met Edge...het duurt bijna een minuut om op "Mijnfluvius" te komen..;Met Google Chroom of met Firefox gaat dit onmiddellijk. Standaardbrowser is wel Edge en na het opstarten werken de snelkoppelingen op het bureaublad perfect maar na een paar uur blijken ze niet meer te werken en moet ik opnieuw opstarten. Enig idee wat ik nog zou kunnen aanpassen aub?
  8. Probleem blijkbaar niet opgelost...de site..."Mijn Fluvius .be" opent nog steeds heel traag. Onder Google Chroom lukt het dan wel vrij snel !
  9. Ik heb een update van Java gemaakt ! Het was vooral de site van Fluvius die heel traag inlaadde...kan er nu niet op...zijn ze aan het bijwerken! Zal morgen nog eens proberen. Denk niet dat het aan de site lag want als ik Google Chrome gebruikte had ik het probleem niet. Ook kon ik na een tijdje geen snelkoppelingen die op het bureaublad stonden, meer gebruiken. Als ik de PC opnieuw opstartte was dit euvel wél verdwenen. Benieuwd of dit nu ook zal verdwenen zijn? Ik post het resultaat wel een dezer dagen. Toch al bedankt voor de inspanningen 😉
  10. Beste, alles uitgevoerd zoals gevraagd en in bijlage het logje... Fixlog.txt
  11. OK , is gelukt ! In bijlage de logjes... Addition.txt FRST.txt
  12. Beste, ik kan de beveiliging niet uitschakelen zie bijlage...Of zou het voldoende zijn om Avast eventjes uit te schakelen?
  13. Beste, ik werk met win 10 - Edge, maar de laatste tijd openen sommige websites echt tergend traag. Heeft dit te maken met Edge of eventueel Malware. Hoe kan ik dit oplossen aub?
  14. Beste, ik werk met win10 en de PC draait vrij goed tenminste tot voor kort. Tijdens de dag wou ik een snelkoppeling op het bureaublad openen en dat lukte niet meer. Wou Google openen vanaf de taakbalk en ook dat lukte niet! Google chrome dan maar geprobeerd...werkte nog eventjes maar viel dan ook uit. Firefox kan ik dan wel nog openen... Iemand enig idee wat hier aan de hand is en hoe ik dat kan oplossen? Gewone programma's zoals Word werken wél !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.