Leono

Lid
 • Aantal items

  290
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

912 profielweergaven
 1. Wat u doet, doe je ook niet.
 2. Dit begrijp ik niet. Hoe lang houden beide het dan uit? Ik ben geneigd te denken dat een schijfje eerder "verbleekt" dan een usb-stick.
 3. Volgens mij kost het niets. Je moet een usb-stick hebben en dan uitzoeken hoe je deze "bootable" maakt. In elk geval converteren van FAT32 naar NTFS, en minimumgrootte van 4 Gb, dacht ik. Ik kon deze usb-stick toen niet zelf aanmaken omdat ik geen Windows meer had.
 4. Waarom dan niet gaan voor een opstartbare usb-stick?
 5. Vorig jaar heeft een computerwinkel een opstartbare usb-stick met Windows 7 voor mij aangemaakt. Die werkt wel met mijn OEM-versie.
 6. Hoe goed je het ook bedoelt je bent niet gemachtigd hier te antwoorden lees:
 7. Hoe heeft u het eigenlijk geprobeerd? Normaal gesproken ga je naar Configuratiescherm>Persoonlijke instellingen. Daar wijzig je dan de thema's. Heeft u dat geprobeerd?
 8. Het enige waar ik nog aan denk is het programma 'Everything'. Zoals Passer terecht al zei: via het zoekscherm in de verkenner vind je alle .jpg's. De enige die dan wellicht niet verschijnen zijn de verborgen bestanden. Die zou je dan wel weer op 'weergeven' kunnen zetten, denk ik. Als ik iets echt niet kan vinden gebruik ik altijd 'Everything'. Ook daar moet je wel even bij de instellingen kijken of er ook naar verborgen bestanden wordt gezocht. Als 'Everything' het niet vindt, staat het nergens in de computer, denk ik.
 9. Daar dacht ik ook al aan, meneer Passer, maar of deze programmaatjes nog werken? Ik zou eerder alvast eens een Windows schijfopruimng doen.
 10. De melding "Uw upgrade naar Windows10 is gereed" heeft maanden lang bij Windows Update gestaan en betekent volgens mij niet dat de upgrade al gestart was. Wel waren er bij veel mensen voorbereidende bestanden gedownload (6 Gb) die je kon verwijderen met Windows schijfopruiming. De melding betekent wel dat de update-situatie is blijven hangen in een lang vervlogen tijdperk.
 11. Voor Chrome is dit normaal. Vaak zijn het nog veel meer identieke processen, zelfs al heb je maar één tabblad open staan.
 12. Hallo Cyberfounder. Kunt u het standaardvolume niet gewoon aanpassen? Bij mij staat het altijd op 90%.
 13. Om te beginnen: voeg uBlock Origin toe aan uw browser.
 14. "In most cases, ACER Aspire 7741ZG bios battery replace is an easy task. It is simply a matter of locating the battery on the computer's motherboard, removing it, and plugging in a new one." Laten we het hier maar op houden, voorlopig.