Ga naar inhoud

Leono

Lid
 • Aantal items

  446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home (64-bits)
 • Monitor
  Samsung

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

2.715 profielweergaven

Leono's prestaties

 1. Leono

  Blauw scherm

  Het enige dat ik kan bedenken is dat het Yahoo! adres ergens in het systeem van het PC Helpforum een slapend bestaan leidt. Dat was nochtans het probleem bij diverse nieuwsbrief aanbieders. Maar ja, wie zal het zeggen? Maar, misschien moet ik wat dit forum betreft gewoon bij Outlook blijven. Een probleem was dat Outlook extreem veel in de spam map laat aankomen, ook PC Helpforum berichten. En spam berichten zie ik normaliter niet vanuit Yahoo!, althans niet rechtstreeks. Gisteravond heb ik het PC Helpforum nog weer eens gewhitelist en deze keer werkt het blijkbaar. En via de nieuwe Outlook functie “Doorsturen” komen de notificaties nu direct in het Yahoo! postvak, zelfs zonder storende toevoeging dat het vanuit Outlook komt.
 2. Leono

  Blauw scherm

  Nu maar even mijn e-mail adres gewijzigd naar Outlook. Een bevestigingsmail naar Yahoo! komt niet. Naar Outlook dus wel. Feitelijk zou mijn Yahoo! adres op dit moment geheel onvindbaar moeten zijn binnen het PC Helpforum.
 3. Bij Browsegegevens wissen staat geheel rechts: “Bij het verlaten”. Overigens is Control+Shift+Delete de gemakkelijkste weg naar dit venster.
 4. Leono

  Blauw scherm

  Zeker, zeker. Ik voel geen haast. En inmiddels ben ik er aan gewend het forum nu en dan te bezoeken en rechtsboven naar eventuele notificaties te kijken.
 5. Leono

  Blauw scherm

  Neen, juist niet: in alle gevallen bleek de oorzaak te liggen bij de nieuwsbrief verzendende organisatie. Zij hadden mijn Yahoo! mail adres bij een eerdere afmelding niet volledig verwijderd.
 6. Leono

  Blauw scherm

  Wat ik dus meemaakte met diverse nieuwsbrieven: Ik meldde mij aan met Yahoo! en dan kwam de mededeling: “U bent al geabonneerd met dit adres”, maar er kwam dus niets. Net zoals ik hier zie staan: “U volgt dit”, maar er komt niets.
 7. Leono

  Blauw scherm

  Hallo Passer, Deze vraag had ik toch al beantwoord? (Enkele berichten terug). Namelijk: “E-mail adres in account is Yahoo! (Ik neem aan dat dat "vraag twee" was)”.
 8. Leono

  Blauw scherm

  Waar ik gisteren aan dacht: Een of twee jaar geleden ging ik van Yahoo! naar Outlook, beide webmail. Natuurlijk wijzigde ik toen overal mijn e-mail adres. Eerder dit jaar ging ik terug naar Yahoo! Dit leverde bij diverse instanties problemen op: ze hadden het oude Yahoo! adres nog in hun systeem, echter op non-actief. Ik moest op diverse plaatsen verzoeken het oude adres geheel uit het systeem te verwijderen en na een nieuwe aanmelding met Yahoo! ging het daarna goed. Kan het zijn dat ook zoiets aan de hand is bij het PC Helpforum?
 9. Leono

  Blauw scherm

  E-mail adres in account is Yahoo! (Ik neem aan dat dat "vraag twee" was).
 10. Leono

  Blauw scherm

  Vrijwel dagelijks kijk ik naar de spam map in Yahoo! webmail: nooit notificaties van het PC Helpforum. Ook niet in de Prullenbak van Yahoo! webmail overigens.
 11. Leono

  Blauw scherm

  Bij mij nog steeds niets. Ik zie dit forum als ik door mijn RSS-feeds wandel.
 12. Vele jaren lang gebruikte ik mijn afgelopen november overleden laptop zonder dit batterijtje. Deze laptop werkte wel met Windows. Via NeTTime (Network Time Synchronisation Tool) synchroniseerde de tijd bij elke Windows opstart. Zoek dus een Linux alternatief voor NeTTime.
 13. Leono

  Blauw scherm

  Neen, helaas niet.
 14. Leono

  Blauw scherm

  Hallo kweezie wabbit, ‘Wisselbestandsgrootte voor alle stations automatisch beheren’ stond reeds aangevinkt. Zoals ook gemeld in de privé-conversatie ontving ik tot op heden geen enkele notificatie. Overigens na het ene blauwe scherm “na de genezing” geen nieuwe blauwe schermen meer gezien.
 15. Leono

  Blauw scherm

  Toevallig had ik zojuist weer even het blauwe scherm, ook weer na het aanklikken van een map op de pSchijf. Na de heropstart bleef het blauwe scherm weg toen ik dezelfde map nog eens aanklikte. Als dit zo doorgaat ga ik een alternatief zoeken voor de pSchijf. Ik was er altijd uitermate tevreden over. Eerlijk gezegd verwacht ik niet echt dat Droske hier nog terugkomt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...