Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Leono

Lid
 • Aantal items

  422
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Ander Land

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium (64-bits)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

1.764 profielweergaven
 1. Het klinkt mijns inziens inderdaad als het geluid dat de harde schijf soms wel eens maakt. Programma's die de harde schijf dan controleren zeggen vervolgens: "Conditie uitstekend".
 2. Voordat ik een laptop had, was radio luisteren mijn voornaamste activiteit. Sinds ik met tegenzin online ben gegaan (ik vind het nog steeds een maatschappelijk dwangsysteem), vind ik internetradio feitelijk het enige goede aan het internet. Lang, lang, lang leve de radio! De radio geeft, maar neemt niet. Dit in tegenstelling tot TV en internet.
 3. Zeer goede vraag, want ook ik vroeg mij dit al vaak af.
 4. Hallo Passer, Ja, “afsluiten” was feitelijk de leidende gedachte achter mijn vorige bericht.
 5. De verplichte schijfcontrole is niet meer teruggekomen. En de handmatige controle op verzoek werkt ook. De oorspronkelijke “Windows ergernis” is er dus niet meer.
 6. Inderdaad: slechts weg te krijgen met de allergrootste moeite!
 7. Op de datum 19.02.2019 heb ik een herinnering geplaatst in de agenda van Yahoo! Mail.
 8. Hallo kweezie wabbit, Indien mogelijk zou ik graag 10 dagen nemen om te kijken of de schijfcontrole dwang nu wegblijft.
 9. Ge zult in Frankrijk niet verhongeren. Dat lijkt mij zeker.
 10. Een stopcontact-oplader staat inderdaad al heel lang op mijn verlanglijst, evenals overigens een tablet. Het opladen via de laptop geeft vaak problemen: in plaats van volgelopen is de mp3-speler dan leeggelopen. Ik ben ook vaak bij mijn computerloze, maar wel stopcontactrijke, vriendin en ook denk ik wel eens: hoe moet dat nu als ik nog eens op vakantie zou willen? De mp3-speler is tevens radio. Ik zag dat je de verwisselbare schijf ook op verzoek kunt controleren (net als de gewone harde schijf) en dat is wat ik wil! Zeer goede adviezen wederom, heer porrelaar. Merci beaucoup!
 11. Hallo Porrelaar, Dat schermpje met Autoplay, krijg je dat vanuit de instellingen in Configuratiescherm>Standaardprogramma’s>Instellingen voor automatisch afspelen? Bij mij staat alles op “Geen actie”, dus wellicht daarom krijg ik dit schermpje niet. “Shell Hardware Detection” stond inderdaad op "actief" en heb ik nu uitgevinkt. Bij nader inzien heb ik deze service op handmatig gezet vanwege de opmerking “Note: It was pointed out in the comments that if you use a scanner in Windows you may need this service. Instead of disabling it completely you can set the service to manual startup for better hardware support”. Denk je dat het nu goed zou moeten gaan?
 12. Dit ziet er uiterst hoopgevend uit, porrelaar. Nadat ik ben teruggekeerd van het boodschappen doen, zal ik mij op de details werpen. Alvast hartelijk dank. Ik meld mij nog.
 13. Hallo porrelaar, Altijd, maar dan ook echt altijd, wacht ik op de mededeling dat de hardware veilig verwijderd kan worden. Nog nooit de usb-kabel uitgerukt.
 14. Dagelijks zit mijn Mp3-speler aan de laptop vast, teneinde te worden opgeladen. De laatste tijd komt Windows zeer regelmatig met de mededeling dat de verwisselbare schijf op fouten gecontroleerd dient te worden. (Aanbevolen). Vooral dat “Aanbevolen” stoort mij mateloos, want als je die aanbeveling negeert, komt hij zo lang terug tot je de schijfcontrole aanvaard hebt. En nu komt het: er is nog nooit een fout gevonden! Is hier iets tegen te doen?
 15. Dat is vreemd. Als je iets niet weg krijgt, is de aangewezen weg altijd: Unlocker. Ken je dat, of heb je dat op je computer?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.