Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Leono

Lid
 • Aantal items

  406
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium (64-bits)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

1.590 profielweergaven
 1. Leono

  Flikkerend beeldscherm

  Wat ik geplaatst heb is een foto! Een foto geeft geen geluid. De originele audiospeler wèl.
 2. Leono

  Flikkerend beeldscherm

  Hallo iEscape, Aan de geplaatste afbeelding zie je toch duidelijk dat er bij mij alleen audio is? Geen filmpje!
 3. Leono

  Flikkerend beeldscherm

  Bij mij nog steeds audio:
 4. Leono

  Flikkerend beeldscherm

  In plaats van een video zie ik een audio.
 5. Leono

  Muziekbestanden op USB-stick.

  Bij foto's heeft de detailweergave wèl consequenties. Vreemd dat het bij audio niet zo werkt. (Ik heb het inmiddels geprobeerd).
 6. Leono

  Muziekbestanden op USB-stick.

  Random on=willekeurig. Via 'Details'-weergave kun je in de Verkenner diverse volgorden kiezen (bijvoorbeeld Aanmaakdatum, Afspeelduur enzovoort).
 7. Leono

  Smartphone nieuw

  Zelf doen en back-up achter de hand houden.
 8. Leono

  Warm, warm en droog, droog

  Hallo Passer, U weet toch wat ze zeggen bij dit weer: de mussen vallen van het dak. Dus, bent u alstublieft voorzichtig.
 9. Leono

  Gratis virusscanner

  Wellicht is de heer Justy reeds omgekocht door Russische spionnen. Dat zou het een en ander verklaren.
 10. Als je klikt op deze IconFix.bat gaat er een opdrachtprompt venster open. Dan wordt er gevraagd: druk op een willekeurige toets. De Windows Verkenner wordt afgesloten en start daarna vanzelf weer op. En dan zijn de iconen weer terug. Bij mij staat het bestand altijd klaar in de map "Draagbaar" (portable software). IconFix.bat
 11. Dat iconen van programma's verdwijnen is een typisch en bekend Windows verschijnsel. Ik maak het regelmatig mee en doe dan gewoon een "Iconfix". Dat gaat ultra-simpel. Ik weet niet of hier een .bat-bestand mag worden aangeboden.
 12. Leono

  opstarten ongewenste programma's

  U zegt dat u de CCleaner gebruikt. Voor mij is dat dè plek voor opstartbeheer. En overigens ook voor Contextmenubeheer. Gereedschap>Opstarten.
 13. Dat vind ik nu eens prettig om te horen.
 14. Leono

  Tijd loopt fout sinds gisteren 8/5

  Hallo Sylvesterke, Blijkbaar werkt de normale tijdinstelling van Windows via het BIOS batterijtje. Juist het niet meer goed lopen van de computerklok is een indicatie dat het batterijtje leeg is. Het zou inderdaad interessant zijn om te weten hoe het nu precies werkt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.