Ga naar inhoud

Leono

Lid
 • Aantal items

  464
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home (64-bits)
 • Monitor
  Samsung

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

3.094 profielweergaven

Leono's prestaties

 1. Heel goed: het begin van een goede toekomst.
 2. Het zou kunnen dat de vermeldingen onder het 3-streepjes menu iets anders zijn dan hierboven beschreven, want ik ben onlangs overgestapt van Firefox naar Waterfox.
 3. Hallo WillyV, Eerst moet de Bladwijzerwerkbalk zichtbaar zijn in Firefox. Daarvoor klik je op het Bladwijzersymbool. (Zie afbeelding na dit bericht). Als je nog geen bladwijzers hebt, vind je dit symbool via 3-streepjes Menu>Aanpassen en dan zit het ergens in het grote veld met symbolen. Sleep het Bladwijzersymbool naar een handige plaats. Bijvoorbeeld tussen de twee zoekvelden, als je die hebt. Klik nu op het Bladwijzersymbool en schakel de Bladwijzerwerkbalk in. Open een graag bezochte webpagina zoals PC Web Plus Forumoverzicht. Dan klik je op het sterretje helemaal rechts in de Adresbalk. Dit sterretje wordt blauw en nodigt je uit om een naam te geven aan je nieuwe bladwijzer. Als je heel veel bladwijzers hebt en je hebt deze geordend in mappen, dan kun je zo ook de gewenste locatie (=map) kiezen. Ziehier hoe het Bladwijzersymbool er uitziet. Direct links naast het Bladwijzersymbool zie je het genoemde sterretje in de Adresbalk.
 4. De snelkoppelingen die u vertoont kunnen mijns inziens beter vervangen worden door bladwijzers binnen Firefox. Véél gemakkelijker.
 5. 'Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit' zou ik zeker ook uitvinken. Of op zijn minst kijken bij de Instellingen daar of Cookies niet aangevinkt is.
 6. Hoe zet je zo'n back-up weer terug in de browser? (Als ik even mag).
 7. De eerste keer dat ik hoorde over deze Microsoft hardware vingerafdruk was ten tijde van de introductie van Windows 10.
 8. Leono

  99%

  Het ultrakorte kabeltje dat ik gisteren noemde hing nog in een andere USB-poort, dus daar ligt het ook niet aan. Een ander systeem heb ik niet: alleen desktop en Mp3-speler. Een Mp3-speler oppervlaktetest van Hard Disk Sentinel geeft als uitkomst: 100% in orde. De Macrorit Disk Scanner Professional zegt eveneens: 100% in orde.
 9. Leono

  99%

  Neen, falstring: geen sprake van.
 10. Leono

  99%

  Zojuist nog het originele ultrakorte kabeltje geprobeerd dat bij aankoop bij de Mp3-speler zat: ook hiermee “99%”.
 11. Leono

  99%

  Ja, er is een kabel. Hij is niet beschadigd en er zit geen stof of vuil in de aansluitingen.
 12. Leono

  99%

  Goed dat u dit voorstelt, Dasle. Toevallig dacht ik er zelf juist ook aan. En: kopiëren naar de USB-stick verloopt normaal. Het probleem zal dan wel aan de Mp3-speler liggen. Dus onoplosbaar misschien?
 13. Leono

  99%

  Dat weet ik eigenlijk niet echt zeker, of het alleen bij de Mp3-speler is. De Mp3-speler heet Creative Zen X-Fi Style.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...