Ga naar inhoud

Leono

Lid
  • Items

    724
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Leono

  • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10 Home (64-bits)
  • Monitor
    Samsung

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

5.138 profielweergaven
  1. Wat gebeurt er als u de twee keer Engels verwijdert? Heeft u misschien een Engelse Chrome geïnstalleerd? (Zal wel niet).
  2. Leono

    IMGBB

    Vreemd zeg. Ik gebruik Adblocker Ultimate al heel lang in alle browsers, misschien al jaren, (simply the best adblocker in my opinion) en heb er nog nooit een probleem mee ondervonden. Komt misschien nog.
  3. Je mag natuurlijk nooit alle Russen over één kam scheren. Ook Karl mag dat niet.
  4. In deze tips voor de 11 speelt OneDrive een centrale rol (tot en met pagina 4). Dus, RONALDUS, bent u een OneDrive gebruiker?
  5. De tips voor de 11 zie ik niet. Is de link wel geplaatst?
  6. Het had gekund dat het aan deze instelling lag. Net als u ben ik nu benieuwd waar het dan wèl aan ligt.
  7. Het kan zijn dat een instelling verkeerd is komen te staan. 1. Open de Windows Verkenner. 2. Kies bovenaan links voor het tabblad Beeld. 3. Helemaal rechts, ook aan de bovenkant staat dan Opties, met een pijltje eronder. 4. Klik er op en zie: Map en zoekopties wijzigen. Klik ook daarop. 5. Kies het middelste tabblad Weergave. 6. Tweede optie van boven is: Altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen. 7. Dit moet uitgevinkt staan. 8. Als u zover bent gekomen, klik op Toepassen, rechts onderaan. 9. En tenslotte op OK.
  8. Als je een wachtwoord niet laat opslaan in de browser, maak je het jezelf wel héél erg moeilijk. Firefox geeft je tegenwoordig ook de optie om een extreem gecompliceerd wachtwoord aan te maken en daar kies ik sinds enige tijd ook altijd voor. Maar dat je in de browser (en op de smartphone) automatisch kunt inloggen, dat vind ik echt wel noodzakelijk. Ook al omdat ik nog steeds niet kan typen. Altijd weer moeizaam corrigeren.
  9. Inderdaad ontstond er bij mij ook al enige twijfel of ik KeePass toch eens zou moeten uitproberen. Twijfel ligt vaak ten grondslag aan toekomstige wijsheid. Dus ik twijfel nog even verder. Er is nog tijd om te twijfelen!
  10. Dat is inderdaad superhandig. Als ik geen zin heb om een wachtwoord op te zoeken probeer ik altijd ook mijn "standaardwachtwoord" (zeven letters en twee cijfers, wie zou daar ooit achterkomen?) en heel vaak is het dan raak. Daar ben ik dan altijd heel blij mee: wat een energiebesparing was dat weer!
  11. Bij gratissoftware.nl vind je een lijst met gratis wachtwoordbeheerders. Volgens de bezoekers van deze website is KeePass Password Safe de beste. Ik heb er zelf geen ervaring mee.
  12. Leono

    VPN

    Jazeker, dat is het. Een rode vlag heb ik al jaren niet meer gezien maar volgens mij is die dan (bijna) schermvullend (zodat je hem niet mist). U bent beschermd, lomar43, ga nu maar lekker internetbankieren of online winkelen. Firefox zit trouwens al bij 125.0.3, dus of het online winkelen bij u reeds veilig is? Ik heb zo mijn twijfels.....
  13. Leono

    VPN

    Het "vlagje" komt uiterst rechtsboven in het scherm.
  14. Leono

    VPN

    Ja, lomar43, u mist denkelijk wel iets. Op pagina 2 van deze draad heb ik een afbeelding geplaatst van HitmanPro.Alert met daarbij een korte toelichting: "Als de toepassing start" moet geselecteerd zijn, want standaard is dat niet zo, meen ik mij te herinneren. De toepassing is in de praktijk de browser (elke browser).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.