Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Leono

Lid
 • Aantal items

  379
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leono

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24 april

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium (64-bits)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

1.142 profielweergaven
 1. Wat vertraging betreft: dit merkte ik vooral bij Ghostery, en minder bij de Privacy Badger. Bij de Privacy Badger gebeurt het soms opeens dat een video niet afspeelt of iets dergelijks.
 2. In het verleden heb ik uBlock Origin en de Privacy Badger lange tijd samen gebruikt. Dus, het kàn wel. Maar of het zinvol is? Ik zou deze vraag eerder stellen waar het Ghostery en de Privacy Badger samen betreft. Die lijken naar mijn bescheiden mening wel op elkaar. Ik herinner mij dat met name de Privacy Badger nog wel eens functionaliteiten op webpagina's verstoort. En Ghostery lijkt vertragend te werken. Om deze genoemde redenen beperk ik mijzelf tegenwoordig tot uBlock Origin.
 3. Dank u zeer, Kweezie Wabbit, De driver die ik nu heb, is die van de Acer webstek. Ik zal dus maar geen actie ondernemen. Wat mij betreft mag u deze vraag wel afsluiten. Nogmaals hartelijk dank!
 4. Hallo Kweezie Wabbit, Om een lang verhaal kort te maken: mijn drivers zijn oké. Ik stelde de vraag omdat SUMo deze update vond en SUMo gaat toch over software? Want voor drivers hebben zij DUMo. Als CCC software is zou ik het willen updaten. Als het tot de drivers behoort, laat ik het zoals het is. Mijn grafische kaart is ATI Mobility Radeon HD 5470 en die wil ik graag laten zoals hij is. Want, zoals gezegd waren er gigantische problemen, en die zijn nu vrijwel verdwenen. De enige vraag die nu nog overblijft is: behoort CCC tot de software of tot de drivers?
 5. Volgens SUMo heb ik Catalyst Control Center 2.0.0.0 op mijn laptop staan, terwijl 4.5.0.0 de laatste versie is. Is het aan te raden om tot een update te komen en zo ja, hoe gaat dat precies? Ik zeg er ook even bij dat mijn grafische situatie niet helemaal optimaal is. Mijn laptop was rijp voor de sloop (beeldscherm geheel failliet), maar er heeft onverwacht een wonderbaarlijke genezing plaats gevonden met nu nog slechts incidenteel een vrij korte terugval.
 6. Startproblemen

  Hallo marevac, Goed nieuws zo, vlak voor het weekeinde! Het kortere interval zou inderdaad de reden kunnen zijn dat het beter gaat, maar ik ben dus geen kenner van de exacte werking van NetTime. Laten wij hopen dat het goed blijft!
 7. Startproblemen

  Hoe het precies werkt (hoe de opstartvolgorde in zijn werk gaat) weet ik helaas ook niet. U zou eens kunnen proberen, als de klok niet goed staat, of hij dan na 10 minuten of zo wèl goed staat. Want ik neem aan dat NetTime af en toe opnieuw probeert om te synchroniseren. Ook kunt u NetTime openen en klikken op "Update Now". Als zelfs dat niet werkt, lijkt het programma voor u niet van nut te zijn. Ook het Update Interval kan worden aangepast (bij de Settings). Vreemd genoeg staat dat bij mij op 12 uren. U zou het eens (tijdelijk) op 5 minuten of zo kunnen zetten. Ik heb zelf nooit iets aan het programma veranderd. Het Update Interval aanpassen lijkt mij niet gevaarlijk voor uw computer, dus probeer het eens. Maar als Update Now niet werkt zie ik het somber in.
 8. Startproblemen

  Hallo marevac, Sinds ik NetTime heb geïnstalleerd heb ik er nooit naar hoeven om te kijken. Dankzij dit programma staat mijn klok altijd goed, behalve als er bij de opstart geen internet is. Het aftellen dat u beschrijft is normaal: daar hoeft u niets aan te doen. Als ik klik op „Settings“ zie ik staan „Demote servers after 4 failures“. Dit zou kunnen betekenen dat er slechts 4 synchronisatie-pogingen achter elkaar gedaan worden. Misschien kunt u dat uitvinken (heb ik nu zelf ook gedaan). Ik heb overigens geen verstand van dit programma. Het werkt bij mij gewoon altijd goed. Was het eenmalig dat u zelf de klok moest bijstellen, of gebeurt dit elke keer? Als het programma u niet helpt, zou u het weer kunnen verwijderen. Ik zei eerder al: Baat het niet, dan schaadt het niet.
 9. Startproblemen

  -Open CCleaner. -Derde van boven, links, staat "Gereedschap". Klik aan. -Dan staat tweede van boven, links, "Opstarten". Klik aan. -Aan de linkerkant staat dan "Windows" en ziet u alle programma's die meestarten met Windows. U kunt daar ook meestarters verwijderen of uitschakelen, als u dat zou willen.
 10. Startproblemen

  Hallo marevac, NetTime.exe32 is oké, dat staat er bij mij ook (ik heb ook Windows 7 64-bits). Het programma werkt bij u wel degelijk, want er staat: „Time is synchronized“. Wat u in het Configuratiescherm ziet is ook oké. Dat de synchronisatie niet werkte bij de opstart, ligt waarschijnlijk aan het gegeven dat het internet niet onmiddellijk actief was. Als u dan zelf de tijd nog kunt aanpassen is dit een goed teken, want als mijn klok op 2009 staat werkt de Windows synchronisatie niet meer. („Te lang geleden“, zegt men dan). Als ik u was zou ik NetTime gewoon laten draaien. Tenzij de synchronisatie helemaal niet werkt, natuurlijk. Het programma start toch wel op met Windows? (Kunt u zien in CCleaner, als u dat heeft).
 11. Startproblemen

  Er zou ook een pictogram rechts beneden in het systeemvak moeten staan. Maar ik weet even niet of ik dit zelf zo heb ingesteld bij de Settings. Ziet u NetTime.exe in het taakbeheer? Dan is het actief.
 12. Startproblemen

  Wat ik bedoelde (uiteraard) is geïnstalleerd als administrator. (Ik zag geen aanpassingsmanier meer).
 13. Startproblemen

  Het programma is inderdaad in het Engels, maar eens het werkt, hoeft u er nooit meer naar om te kijken. De mededeling die u afbeeldt, plaatst mij voor raadselen. 'Log.txt' zit inderdaad ook in mijn programma-map, maar ik had het nog nooit gezien. Als ik u goed begrijp verhindert deze mededeling de werking van het programma. Hopelijk kan iemand hier helderheid verschaffen. Ik neem aan dat u de bovenste stabiele versie heeft gedownload? En gedownload als administrator? Dat zou ook nog verschil kunnen maken.
 14. Startproblemen

  Hallo marevac, Mijn BIOS batterij is al ruim meer dan 1 jaar leeg en ik heb uw probleem (dat de klok steeds terug staat naar 2010 of zo) als volgt opgelost: Download en installeer het kleine programmaatje NetTime. Laat het opstarten met Windows. Zodra Windows opstart wordt de tijd correct gesynchroniseerd. En dit gebeurt ook daarna (is volgens mij instelbaar). Een geweldig programmaatje: I love it! Voor u de moeite waard om eens te proberen, lijkt mij. Baat het niet, dan schaadt het niet.
 15. Geen geluid wisseltoetsen

  Deze 2-tonige pieps verdrijven juist alle denkbare muizenissen! Het zijn therapeutische geluiden die alle zorgen (tijdelijk) doen verdwijnen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×