Ga naar inhoud

Biskwietje

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Biskwietje's prestaties

  1. Ik ga binnenkort mijn PC upgraden (moederbord, CPU en SSD) Hierbij wil ik ook de twee HDD's transplanteren die er nu nog in zitten. De eerste (500Gb) heeft een C- (Besturingssysteem) en een D-partitie met films ed. De tweede schijf (E) is enkel voor opslag. Ik wil dus de gegevens van D en E nog kunnen benaderen als ik de HDD's heringebouwd heb. Eerder is me weleens overkomen dat een externe schijf geformatteerd moest worden na ontkoppelen. Alles kwijt dus. Dit wil ik deze keer uieraard voorkomen dus hoe ontkoppel ik de gebroeders HDD zonder dataverlies? Gewoon eerst stroom uitzetten en dan loshalen? Of moet ik hem terwijl de Pc aanstaat 'veilig afsluiten' zoals je met een Usb-stick doet?
  2. Goed, omdat ik nav dit topic schijnbaar het zelf mag uitzoeken ga ik hier verder >> http://www.pc-helpforum.be/f167/d-partitie-accepteert-geen-game-installaties-57033/
  3. Ik had voorheen al mijn spellen op D staan maar als ik dit nu probeer zegt de Pc dat als ik het spel op doe lokatie installeer, het systeem instabiel kan worden. Ik heb geprobeerd mijn C-schijf te vergroten na D te hebben verkleind. Partition Master zou dit probleemloos kunnen doen, Mijn C is echter wel groter geworden maar mijn D was nadat PM zijn ding had gedaan niet meer toegankelijk en moest geformatteerd. Na formatteren accepteert de D-partitie dus geen gameinstallaties meer. Moet ik iets veranderen ofzo? Voorheen lukte dit altijd? Tweede keer formatteren haalt niets uit? Ben eerder hier 'geholpen' http://www.pc-helpforum.be/f167/vraag-mbt-partitionwizard-56995/ maar daar hoor ik niets meer.
  4. Sorry voor het 'ongeduld' maarreh, ik wil graag verder met het herstellen van de schade.
  5. Moet ik de D-schijf soms 'Actief' maken? Als ik die optie kies begint ie te jengelen over of er een besturingsgedoe op staat omdat systeem anders niet meer werkt. Ik zit flink te balen hier..
  6. Ik heb partitie D dus weer in beeld, EN geformatteerd aangezien het eruitzag alsof alles verloren was. Als ik er nu een spel op probeer te installeren zegt Windows dat het systeem mogelijk instabiel wordt als ik dat daar doe. Eerder stonden AL mijn spellen op de D-partitie. Wat doe ik niet goed?
  7. Goed dat ging dus compleet fout en vervolgens ben ik een zooi games, films en muziek kwijt. Geen backup gemaakt maar daar wil ik het nu even niet over hebben. Mijn D schijf (partitie is nu niet meer zichtbaar in Mijn Computer. En nu?
  8. Ik wil Partition Wizard gebruiken om mijn C-partitie (68GB groot en 15 GB over) met 20 GB te vergroten met een deel van de D-partitie (397GB groot en 132GB over). Nu zit ik met de wellicht ietwat suffe vraag of je dit mogelijk schadelijk is voor bestanden die op de D-partitie staan en óngewijzigd moeten blijven.. Hoe zit dat?
  9. Ik heb mijn Pc gelinkt aan een HDtv en speel op de Pc ook games. Als ik wil gamen kies ik via het geluidsicoon onderin voor afspeelapparaten en schakel ik de bureauluidsprekers in als 'standaardapparaat'. Als ik film wil kijken op mijn tv moet ik dat switchen en de tv als standaardapparaat kiezen. Dat switchen zie ik als een probleem, mede doordat het geluidsmenu vaak erg lang op zich laat wachten, maar vooral omdat het voorheen volgens mij wél automatisch ging. Ik heb 2x ATI Radeon HD5770 in de pc zitten mocht dat belangrijke info zijn.
  10. Nou ik weet nu nog steeds niet wat nou het probleem was en aangezien ik ook een klantenservice kon bellen heb ik dat gedaan. Moest vervlgens de router resetten wat eerst ook niet lukte maar via de helpdesk lukte het wel en zat ik even later in het configuratiescherm waar ik moest zijn. Probleem is dus opgelost. Dank voor het meedenken nog.
  11. Dat ziet er dan zo uit Ow wacht.. Toch maar een bijlage. ipconfig.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.