Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Werner De Keyser

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Damn, die had ik niet gezien, C zit dus op het moederbord. Bedankt voor de hulp jullie beiden, ik heb idd de standaardmappen verhuisd, opgelost, mag slotje op 😉
  2. Beste, Terwijl er maar één fysieke schijf in de computer zit willen we de beperkte ruimte van de C-schijf uitbreiden met een deel of volledige capaciteit van de Data schijf (D) Schijfbeheer of partitiesoftware toont weliswaar een schijf 0 waarop de C-partitie te vinden is, en een schijf 1 waarop de D-partitie staat, terwijl dit dus zoals gezegd maar één fysieke schijf is. Het lukt me me met de voorhanden zijnde tools maar niet om D aan C toe te voegen, mergen, of welke termen daar nog voor bestaan. Ik kan alleen maar partities op C of D uitbreiden enz...maar niet met schijf 0 en schijf 1 onderling. Iemand die me hierbij kan helpen? Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...