Ga naar inhoud

Werner De Keyser

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Werner De Keyser

  1. Damn, die had ik niet gezien, C zit dus op het moederbord. Bedankt voor de hulp jullie beiden, ik heb idd de standaardmappen verhuisd, opgelost, mag slotje op 😉
  2. Beste, Terwijl er maar één fysieke schijf in de computer zit willen we de beperkte ruimte van de C-schijf uitbreiden met een deel of volledige capaciteit van de Data schijf (D) Schijfbeheer of partitiesoftware toont weliswaar een schijf 0 waarop de C-partitie te vinden is, en een schijf 1 waarop de D-partitie staat, terwijl dit dus zoals gezegd maar één fysieke schijf is. Het lukt me me met de voorhanden zijnde tools maar niet om D aan C toe te voegen, mergen, of welke termen daar nog voor bestaan. Ik kan alleen maar partities op C of D uitbreiden enz...maar niet met schijf 0 en schijf 1 onderling. Iemand die me hierbij kan helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.