Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bernard Cannie

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bernard Cannie

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb van beide veel geleerd. Ik ben jullie terecht gekomen daar ik geen antwoord kreeg van pctuts, maar ik hou me toch bij pctuts hoor.
 2. Bedankt Porrelaar voor jou mooie en uitgebreide uitleg. Het is mij gelukt. Nogmaals van harte dank.
 3. Ik heb een nieuwe Notebook gekocht in de Aldi. Als ik hem opstart moeten er verschillende gegevens ingevuld worden. Ik maak een nieuw Microsoft adres en wachtwoord aan. Dan vul ik het land en geboortedatum in en klik dan op "next", doch dit lukt niet. Hij staat ook in het Engels. Hoe kan ik dit veranderen? Misschien moet ik hem resetten, maar weet niet hoe.Beleefde groeten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.